Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 29, 18:32)
Tuo tarpu UK idomus straipsniai
"White British people now minority in UK's two largest cities, census reveals

Britain’s two largest cities are now minority white British, the census has revealed.

London and Birmingham now both have minority populations who identify as white British, according to the results of the census, with statisticians saying the figures indicate the "increasingly multicultural society we live in".

The Office for National Statistics (ONS) data show that in 2011 the white British population of Birmingham accounted for 581,000, or 52 per cent of the city. By 2021, that fell to 43 per cent, or 491,000 people. 

Meanwhile in London, the figures fell from 45 per cent, or 4.9 million people in 2011, to 37 per cent, or 4.7 million people in 2021. 
"

https://www.telegrap...don-birmingham/

Cia turbut jums, kurie gyvena Lietuvoje, labai didele naujiena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 29, 19:42)
Cia turbut jums, kurie gyvena Lietuvoje, labai didele naujiena  biggrin.gif  biggrin.gif

Tokie straipsniai tau naujiena
Atsakyti

Išverstaskūrė lerva. Puikiai pamenu, kaip žvengėm, kad jai visos dienos šventės ir ji nešvenčia kažko atskirai. Jau nekalbant apie vaikų dovanas. Fui.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 30, 08:05)
<p>Išverstaskūrė lerva. Puikiai pamenu, kaip žvengėm, kad jai visos dienos šventės ir ji nešvenčia kažko atskirai. Jau nekalbant apie vaikų dovanas. Fui.</p>

tai paspausk jai ranką ir pakviesk kavos, nes tu 10 metų visoms aiškinai kaip seksualiai manjakauji, svingeriauji, o po to jau ėmei tą kaip ir neigti priremta prie sienos biggrin.gif
Papildyta:
Tarp galimai nutekintų „WhatsApp“ duomenų – 220 tūkst. lietuvių telefonų numeriai

kaip gerai, kad nesinaudoju tokiomis nesąmonėmis smile.gif
Atsakyti

tai paspausk jai ranką ir pakviesk kavos, nes tu 10 metų visoms aiškinai kaip seksualiai manjakauji, svingeriauji, o po to jau ėmei tą kaip ir neigti priremta prie sienos biggrin.gif
Papildyta:
Tarp galimai nutekintų „WhatsApp“ duomenų – 220 tūkst. lietuvių telefonų numeriai

kaip gerai, kad nesinaudoju tokiomis nesąmonėmis smile.gif

o ką aš neigiu? Aš tiesiog su jumis nesiginčiju :) Ką darau ar ko nedarau-mano reikalas, o jūs jau ten galit interpretuoti kaaaip tik norit :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 30, 10:56)
o ką aš neigiu? Aš tiesiog su jumis nesiginčiju smile.gif Ką darau ar ko nedarau-mano reikalas, o jūs jau ten galit interpretuoti kaaaip tik norit smile.gif </p>

Tai kodėl prie kitų kimbi ir interpretuoji jos šeimos šventes? Koks tavo reikalas?
Atsakyti

nes puikiai pamenu, ką ji rašė :) Ir kaip tada dar ją trolinom. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 30, 11:19)
<p>nes puikiai pamenu, ką ji rašė smile.gif Ir kaip tada dar ją trolinom. </p>

kaip ir tu UMD, tave dėl to irgi trolinam
tai kuo tu geresnė, primink? smile.gif
Atsakyti

nes puikiai pamenu, ką ji rašė :) Ir kaip tada dar ją trolinom. 

Debiliuke, tu jau daugiskaita? :D trolintoja,tu save tik trolini nuolat parodydama kokia tupa esi,su viduramziu mentalutetu.

Tai įkelk citatą,kur sakiau,kad neperku vaikams jokiu dovanų ar nešvenčiu įvairiu švenčių,nera ar ne tokios?

Gal visgi sakiau,kad baliu ,uzstaliu, nedarom,negeriam ir visai kitaip svenciam,leidziam smagiai laika ir neapsiribojam tik klaenforinem sventem.

Bet kur tu zombie suprasi,kad ir kitaip gyvenima svest galima. :unsure:​ 

Atsakyti

Nu bet nebutu teletabes, jei jau meluojat apie mane ir mano gyvenimą, taip naglai i akis,atrodo aš nežinočiau kaip gyvenu ir ka rašau, tai kiek prisimeluojat apie save, ko nežinau. 

Kaip tik ziojates taip ir meluojat, kaip ir teletabine valdžia. Kokia dauguma tautos,tokia ir valdžia, deja.

Jus ant tiek įpratę gyvent mele,aferos,baisu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 30, 09:05)
<p>Išverstaskūrė lerva. Puikiai pamenu, kaip žvengėm, kad jai visos dienos šventės ir ji nešvenčia kažko atskirai. Jau nekalbant apie vaikų dovanas. Fui.</p>

Ne, tu atsimeni taip, kaip tau tuo metu reikia. Tavo tokia logika. Del ko tu turi tiek draugu,kad gali vienu rozu su visais iseiti kartu pavalgyti kazkus gimtadienio proga? Del to, kad tu esi NEPATIKIMA. Su tavimi gali santykius palaikyti tik seserys, nes jos tavo kraujas, ir tie kurie megsta buti nuzombinti.
Su lutuke tau nesigauna nuzombinimas biggrin.gif . Bukime biedni,bet teisingi - as tada rasiau, kad nesuprantu kaip galima taip veidmainiauti - bunant ne katalikais svesti katalikiskas sventes. Tada ir prasidejo diskusijos apie kiek senos yra tradicijos ir is kur jos pareina.

Jei tau siandien yra noras pasidraskyti, tai geriau galva padauzyk I sieną.
Atsakyti

ne apie užstales kalbėjai. Tiesiog nešvenčiat. Plėšeis bliuzkę :D

Atsakyti