Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tarp galimai nutekintų „WhatsApp“ duomenų – 220 tūkst. lietuvių telefonų numeriai kaip gerai,

O kam pergyventi? Seniau gi buvo telefonų knygos,kurios viešas prienamos ir nieko gi neatsitiko. Kas bus paskambins kas?

As naudoju,gerai susiskambinti su uzsienyje gyvenanciais.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 30, 14:02)
<p>O kam pergyventi? Seniau gi buvo telefonų knygos,kurios viešas prienamos ir nieko gi neatsitiko. Kas bus paskambins kas?</p>
<p>As naudoju,gerai susiskambinti su uzsienyje gyvenanciais.</p>
<p> </p>
<p> </p>

bet tai anksčiau ir nebuvo sukčių telefonu, siunčiančių įvairias nuorodas. Anksčiau gi tik buvo: "laba diena, gal jums reikia sutaisyti klozetą?" biggrin.gif nu vaikų bajeriai ir tiek smile.gif
Atsakyti

Ir vel kaltas orgazmas 😂 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 13:00)
Ne, tu atsimeni taip, kaip tau tuo metu reikia. Tavo tokia logika. Del ko tu turi tiek draugu,kad gali vienu rozu su visais iseiti kartu pavalgyti kazkus gimtadienio proga? Del to, kad tu esi NEPATIKIMA. Su tavimi gali santykius palaikyti tik seserys, nes jos tavo kraujas,  ir tie  kurie megsta buti nuzombinti.
Su lutuke tau nesigauna nuzombinimas  biggrin.gif . Bukime biedni,bet teisingi - as tada rasiau, kad nesuprantu kaip galima taip veidmainiauti - bunant ne katalikais svesti katalikiskas sventes. Tada ir prasidejo diskusijos apie kiek senos yra tradicijos ir is kur jos pareina.

Jei tau siandien yra noras pasidraskyti, tai geriau galva padauzyk I sieną.

tai,ak dji i svis draugiu neturi, kiek cia minejo tik sese ir sese ir seses vyras, daugiau panasu su niekuom nebendrauja, na gal svingeriais dar, bet jie gi ne draugai biggrin.gif

jau kai ji kazka supranta klaidingai, tai gali paskui ant jos galvos kuola tasyti, nebesuvoks nieko.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 30, 13:57)
<p>ne apie užstales kalbėjai. Tiesiog nešvenčiat. Plėšeis bliuzkę biggrin.gif</p>

Tu cia tik bliuskes plesaisi bandydama irodyti kazka apie svetimu, nepazystamu zmoniu gyvenima.
Gyveni dezutiniame pasaulyje ir nesuvoki, nei kaip as gyvenu, nei ka as sakau ir nesuprasi panasu.

Sakiau mes darom kazka idomaus, bet tai apt ne tik tom dienom, o bendrai, kada yra laisva, savaitgalis ar atostogos, tai ir darom. O ne tai, kad ten belekaip lauki Kaledu ir ten tik ta diena susitinku su artimaisiais, draugais, darai baliu, sventi. NE, as gal per Kaledas pamiegosiu, jei bus prastas oras, o kita diena isvaziuosim prie kokiu kalnu,o gal dar kita, nes bus laisvos 2 savaites visiem mum Tai veikism kazka smagaus, bet nezinau kuriom dar dienom is anksto, pagal nuotaika, ora ir t.t..

Buna kartais koki savaitgali visai be jokios kalendorines progos isvykstam pakeliauti po Airija, ar einam pramogauti i miesta. Kaledos man nieko iskirtinio, Kucios gal toks smagus isskirtinesnis vakaras buna, prisiminimai is vaikystes, kepam kuciukus, nevalgo seima ta diena mesos , pieno produktu, darom veganiska su zuvim vakariene, darom burtus, snekam apie senove, Lietuva, paprocius, apie tai, ka reiskai Kucios, saules gryzimas ir t.t.

Kaip ir vaikam dovanas zinoma pirkdavau ir per Kaledas po eglute padeti, bet ir jei ne Kaledas perku. Jei vaikam kazko reikia, kazko nori, jei galiu tai ipirkti ir nuperku, nelaukiu Kaledu. Dabar jau didesni, ir savo pinigeliais prisideda prie didesniu pirkiniu. Bet jau nera taip, kaip viduramziais, kad gali vaikui viena geresni zaisliuka nupirkti karta per metus. Tai per Kaledos tos dovanos neiskirtines ir is ju nedarau show ir paskolu neimu, kaip kai kurie, tiek, kad smagu yra siurprizas rasti jas po eglute kazka , kad ir smulkmena. bet as ir siaip megstu seimai padaryti smagiu siurprizu.

Sakiau gyvenima reikia kas diena svesti, o ne tik 5 dienas i metus, nes nu liudna butu, dovanos tik per Kaledas ir Gimtadieni, sventes tik kai kalendorius tau liepia. Mano nuomone tada ir dabar ta pati sakau, nereik lauk, kad gyvent gyvenima, dziaugtisdziuginti vienas kita seimoje, kazka smagau snuveikti, ar skanaus pasigaminti.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 30, 14:04)
bet tai anksčiau ir nebuvo sukčių telefonu, siunčiančių įvairias nuorodas. Anksčiau gi tik buvo: "laba diena, gal jums reikia sutaisyti klozetą?" biggrin.gif nu vaikų bajeriai ir tiek smile.gif

buvo kitokie tie sukciai, visada ju buvo ir bus. Vien jau bankai kokie sukciai, ka cia eiliniai zmones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zmogui reik mastyti. O telefonus ir taip nesunku gauti , paimi random numerius vedi ir tiek, kazkam vis tiek pataikysi biggrin.gif

idomesni dalykai vyksta su twiteriu ir apple, jei apple is savo play store isims twiteri, bus idomu, kaip grasina. Atrodo siu gigantu kova siuo metu rimtesne, net nei karas Ukrainoje tam tirka prasme, nes jie is tiesu valdo pasauli visi tie milijardieriai. Idomu aks laimes, laisve, laisvas zodis, ar skaitmeninis kalejimas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 13:00)
. Bukime biedni,bet teisingi - as tada rasiau, kad nesuprantu kaip galima taip veidmainiauti - bunant ne katalikais svesti katalikiskas sventes. Tada ir prasidejo diskusijos apie kiek senos yra tradicijos ir is kur jos pareina.

Jei tau siandien yra noras pasidraskyti, tai geriau galva padauzyk I sieną.

Kazin ar montekrista eina i baznycia per Kaledas ar ka ji tuo metu "svencia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 29, 19:40)
As net nejaukiai pasijauciau, kai pastininke pradejo klausineti kas tokie pas mane buvo atvaziavę  biggrin.gif Kas, kiek, su kuo, ka dovanojo...Creepy  biggrin.gif  O

Oi, vargšė moterytė, nejaukiai pasijautė, kai paklausta buvo, kaip gimtadienio balius praėjo, apie kurį čia pati savaitę prieš pezėjo. Nieks apie jokias dovanas ir svečių ypatumus neklausė - nesusireikšmink. Ir iš kur tas nejaukumas staiga, ar ne iš to, kad apsimelavai iki ausų.

O pati jaukiai jautiesi, kai klausinėji apie svetimų žmonių intymaus gyvenimo detales, kai lendi į svetimas pinigines ir skaičiuoji svetimą nekilnojamąjį turtą - viskas tada tau gerai, jauku ir nuostabu? Su tuo ir sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 15:48
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 28, 16:24)
<p>joo, kur ten pamirši, kad lervos vaikai net gimtadienių nešvenčia ir dovanų negauna.....</p>

Aš irgi tai prisimenu. Tik paskui po metų per Kalėdas jau kitokią versiją pateikė mirksiukas.gif Neva, švenčiama ir dovanojam kada norim. Tai, be abejo, visi normalūs žmonės ir šventes susikuria ir artimus pradžiugina kada nori - tam progos nereikia. Bet yra tradicinės datos, kai susirenka visi. Man atrodo, kai kuriems emigrantams tai skaudi tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 16:44
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 30, 16:47)
Oi, vargšė moterytė, nejaukiai pasijautė, kai paklausta buvo, kaip gimtadienio balius praėjo, apie kurį čia pati savaitę prieš pezėjo. Nieks apie jokias dovanas ir svečių ypatumus neklausė - nesusireikšmink. Ir iš kur tas nejaukumas staiga, ar ne iš to, kad apsimelavai iki ausų.

O pati jaukiai jautiesi, kai klausinėji apie svetimų žmonių intymaus gyvenimo detales, kai lendi į svetimas pinigines ir skaičiuoji svetimą nekilnojamąjį turtą - viskas tada tau gerai, jauku ir nuostabu?  Su tuo ir sveikinu wub.gif

Niekaip nesuprantu tavo minciu vingiu...tu esi niekas man, visiskas internetinis fantom.Kodel as tureciau tau pasakoti visus savo gyvenimo ivykius?
Tu esi trumpo proto, todel pati viska issipasakoji, net klausti nereikia biggrin.gif . Niekada niekas mamkose nebuna isprievartautas pasakoti qpie save dqugiau, nei pats nori papasakoti.Tau tai sunku suprasti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 18:29)
Kodel as tureciau tau pasakoti visus savo gyvenimo ivykius?

O, žiūrėk, į 55-rius įėjus kažką suprast imi: o kodėl tu nuolat leidi sau klausinėti apie kitų SM žmonių/personažų gyvenimus? Ar jauku tau nuo tokių tavo pačios klausimų?
Atsakyti

Ir vel kaltas orgazmas 😂 

Koks? 😃

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 30, 19:42)
O, žiūrėk, į 55-rius įėjus kažką suprast imi: o kodėl tu nuolat leidi sau klausinėti apie kitų SM žmonių/personažų gyvenimus? Ar jauku tau nuo tokių tavo pačios klausimų?

Kodel istrynei visa likusi mano postą? Todel, kad jis atsako I tavo klausimą 'kodėl'? biggrin.gif

Ne viena teletabe neprilygs man ir mano klausimams, jus - kaip blankios mano parodijos, nors stengiates labai. Bet ne jusu nosiai mano personažo mimicking, prastai gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2022 - 19:10
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 30, 19:07)
Kodel istrynei visa likusi mano postą? Todel, kad jis atsako I tavo klausimą 'kodėl'?  biggrin.gif

Ne viena teletabe neprilygs man ir mano klausimams, jus - kaip blankios mano parodijos, nors stengiates labai. Bet ne jusu nosiai mano personažo mimicking, prastai gaunasi.

Kokį, pacituok. Į tavo klausimą- kodėl? - tik tu pati gali atsakyti: kodėl sau meluoji?

Z'avys mums niekada neprilygs, čia faktas nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 30 lapkričio 2022 - 19:40
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 30, 20:36)
Kokį, pacituok. Į tavo klausimą kodėl tik tu pati gali atsakyti: kodėl sau meluoji?

Z'avys teletabėm niekada neprilygs, čia faktas nail.gif

Tu net nejauti kaip nusišneki. Visiškai alogiški sakiniai.

Gaila man taves. Tu gyveni mano gyvenimu. Tau mano gyvenimas daug idomesnis, nei savo. Tai nenormalu. Keisk aplinka, keisk datba, isvaziuok gyventi i kita miesta. Keisk viska tol, kol tavo gyvenimas tau pasidarys pats idomiausias 4u.gif
Atsakyti