Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 12 05, 16:59)
Idomuciai nepritariu,

Nepritari, kad artimu zhmoniu santykiai girsti ne malonumu ieshojimu, o meile, noru suteikti kazhka mylimam asmeniui?

Ka jos cia rashineja dauguma, tai net shiurpas ima.
Arba kazhkokios prievartos, smurtai, arba bukas malonumu ieshkojimas.

Kokie dar santykiai? Kur klube susitinka patele su patinu ir jei abu nori tai intymiai bendrauja ar mazhiau intymia, o jei vienam nepatinka tai Ate...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 05, 21:47)
As geriu ji, podruzhkem priklauso

Tai ne apie tave kalba ėjo gi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 05, 21:18)
Tai ne apie tave kalba ėjo gi biggrin.gif .

Bet ash zhinau, kaip veikia. Zhasies vandeniu nepagasdinsi
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 05, 16:59)
pasakė svarbiausia statybininkų brigados makštelė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.S. Idomuciai nepritariu, bet kai tokios amoralios būtybės, kalbančios Dievo vardu, kaip Lutukė ir Burbanti (dar Montevertė atbėgs) jį moko - taiii negaliu neįsikišt.

P.S.S. Dabar žinau, ką man parašysit - ypač Burbanti biggrin.gif

MELAGE niekad nekalbejau Dievo vardu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 05, 20:47)
Nepritari, kad artimu zhmoniu santykiai girsti ne malonumu ieshojimu, o meile, noru suteikti kazhka mylimam asmeniui?

Ka  jos cia rashineja dauguma, tai net shiurpas  ima.
Arba kazhkokios prievartos, smurtai, arba bukas malonumu ieshkojimas.

Kokie dar santykiai? Kur klube susitinka patele su patinu ir jei abu nori tai intymiai bendrauja ar mazhiau intymia, o jei vienam nepatinka tai Ate...

tau nedaeina, kad malonuma galima jausti ir kitam malonuma suteikiant, tau kazkaip kaip lego viskas atskirai turi buti, nesuvoki, kad abu poroje vienu metu malonuma jaucia, tai ir yra pasimylejimas, o ne vien potraukio pasitenkinimas del vieno biggrin.gif
Nors poreikis myletis niekad nebus vienodas abiem nuolat per visa gyvenima, zinoma jis kis, tai derintis zinoma reiks, kazkada susilaikyti, kazkada sugundyti ar leistis buti sugundomai, bet tame ir zavesys, o ne be noro, aistros, vien is pareigos ramiai paguleti... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 05, 22:33)
MELAGE niekad nekalbejau Dievo vardu.

Kalbėjai, Dievo ir Tiesos vardu. Aš nepastebėjau. Man teologiją irgi baigusios parašė. Kalbėjai, kai rašei apie mane. Tu manipuliuoji taip, kaip nė nesugalvočiau.
Papildyta:

Viskas čia taip paaiškėjo per šias dienas, kad...

Žinot, būtų mygtukas išsiregistruoti iš SM, va, būtent dabar jį paspausčiau.

Bet išeinu ir be jo.

Ko gaila? SM, kuri buvo atsakingos bendruomenės portalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 gruodžio 2022 - 23:03
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 05, 22:33)
bet tame ir zavesys, o ne be noro, aistros, vien is pareigos ramiai paguleti...  nail.gif

Tame ir zavesys kazka padaryt del mylimo zhmogaus jei gali. Galima vadinti tai pareiga, galima vadinti savo prioritetais ar vertybemis ar prasme gyvenime.
Man patinka zhodis PAREIGA.
Nes zhmones linke meluot, save pateikti grazhiai, vaidinti gerus, kad ir primityvai ar savanaudziai.
Tai kai ishgirsta zhodi "pareiga", "duoti" ish pareigos... tai pajmirshta savo scenini ivaizdi ir parodo savo vidu, nes ju nuomone TAI JAU PER DAUG.

Ash turiu myleti ish pareigos, myletis galiu ish pareigos ir daug ka daryti del MB ish pareigos. Tai nereishkia, kad kazhkas smurtauja ar prievartauja ar save prievartauju.
Tiesiog yra vertybes ir kartais pasiderini savijauta norus ir pasirinkimus.

Parinkciau kita zhodi tai visos meluotu... kam tai?
Va Amadeja nesibaimina shio zhodzio, keista.

Yra daug posakiu, kur atskleidzia zhmones... Pvz "Esu su tavimi, nes man su tavimi gera" Nors apsivemk ishgirdus...

ASh tai su MB esu nes ja pasirinkau, tai busiu ir kai bus blogai. Aishku, stengiesi daryti, kad but abiem gerai, bet tai negali buti salyga...

Va Burbanti sako, kad jei moteriai gera myletis tai buna kartu....
Gerai sumoka, gerai natura atsilygina, padovanoja kazhka, prostituciu mentalitetas, fui
Atsakyti

Kalbėjai, Dievo ir Tiesos vardu. Aš nepastebėjau. Man teologiją irgi baigusios parašė. Kalbėjai, kai rašei apie mane. Tu manipuliuoji taip, kaip nė nesugalvočiau.
Papildyta:

Bet išeinu ir be jo.

Bet tai kaip tau pačiai nuo savęs ir savo melu nešlykštu?

Nežinau,kas ką tau ten rašė ir prie ko čia teologija, bet žinok tikrai gerai, kad išeini, išsigimė šis forumas per tokias melages, aferistes kaip tu. 

Bet taip į akis žmogui meluoti, nu reik stažą turėti. Pradėjo cambala pirma taip elgtis ir peholo pashlo viena po kitos. Ir dingstat, nes savo negatyvo neatlaiko. Viena melage dar mažiau.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 05, 23:01)

bleee, dar viena fantaziorka iš vienkiemio išlindo biggrin.gif rašo jai visi mat biggrin.gif
Atsakyti

FB-IMG-1670278427609.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 gruodžio 2022 - 00:21

bleee, dar viena fantaziorka iš vienkiemio išlindo biggrin.gifrašo jai visi mat biggrin.gif

Teologu simpoziumai tiesiog mano žinutes analizuoja ir paštininkei raportuoja.

Kas per vaikų darželis.  :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 05, 18:15)
Aš tik tau tavo vietą primenu, statybininkų brigados makštele wub.gif

O taip!! Jei mano vyras yra objektų pagrindinis pimpis, tai be abejo, kad as pagrindinė makštelė biggrin.gif

Atsiusiu tau asmeniskai nuotrauku 2024 is The Line. Bent pamatysi kaip kiti pasaulį tyrineja, stebi, studijuoja. Vienu zodziu, parodysiu tau ka pagrindiniai pimpiai ir ju msksteles veikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 06, 00:01)
Papildyta:

Bet išeinu ir be jo.

Nu tai ate...iki kito karto. Tu visada grizti pasivqdalojusi, nes vien skaityri atsibosta, norisi ir liežuvį ikišti biggrin.gif

Apsišūdini iki ausų, prisirasai nesamoniu ir begi.. gryzti ir vel begi....gryzti ir vel begi....Gal sakau jau si karta su visam išsipašolvoninsi?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 06, 00:24)
Nežinau,kas ką tau ten rašė ir prie ko čia teologija, bet žinok tikrai gerai, kad išeini, išsigimė šis forumas per tokias melages, aferistes kaip tu. </p><p>Bet taip į akis žmogui meluoti, nu reik stažą turėti. Pradėjo cambala pirma taip elgtis ir peholo pashlo viena po kitos. Ir dingstat, nes savo negatyvo neatlaiko. Viena melage dar mažiau.

Nu bet kokios baisios moterys. Kaip jos gyvena savo gyvenimus? Jos visada raso, kad yra cia tokios, kaip ir gyvenime. Tai nu I nx tokias psichines. Kuo toliau nuo tokiu gyvenime.
Atsakyti

Tame ir zavesys kazka padaryt del mylimo zhmogaus jei gali. Galima vadinti tai pareiga, galima vadinti savo prioritetais ar vertybemis ar prasme gyvenime.
Man patinka zhodis PAREIGA.
Nes zhmones linke meluot, save pateikti grazhiai, vaidinti gerus, kad ir primityvai ar savanaudziai.
Tai kai ishgirsta zhodi "pareiga", "duoti" ish pareigos... tai pajmirshta savo scenini ivaizdi ir parodo savo vidu, nes ju nuomone TAI JAU PER DAUG.

Ash turiu myleti ish pareigos, myletis galiu ish pareigos ir daug ka daryti del MB ish pareigos. Tai nereishkia, kad kazhkas smurtauja ar prievartauja ar save prievartauju.
Tiesiog yra vertybes ir kartais pasiderini savijauta norus ir pasirinkimus.

Parinkciau kita zhodi tai visos meluotu... kam tai?
Va Amadeja nesibaimina shio zhodzio, keista.

Yra daug posakiu, kur atskleidzia zhmones... Pvz "Esu su tavimi, nes man su tavimi gera" Nors apsivemk ishgirdus...

ASh tai su MB esu nes ja pasirinkau, tai busiu ir kai bus blogai. Aishku, stengiesi daryti, kad but abiem gerai, bet tai negali buti salyga...

Va Burbanti sako, kad jei moteriai gera myletis tai buna kartu....
Gerai sumoka, gerai natura atsilygina, padovanoja kazhka, prostituciu mentalitetas, fui

Galbūt tiesiog tu tai vadini pareiga, o kiti kitą žodį naudoja arba tiesiog akcentą deda ties kita vieta.

Manau ne esmė kas ką akcentuoja, kas ką kaip vadina. Svarbiausia, kad žmonėms gerai santykiuose.

Atsakyti