Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ir estetams tongue.gifneįsivaizduoju nei savo tėvų, nei savęs gyvenančių su bet kuo. Visi mes rinkomės. Visgi ta išvaizda ne paskutinėje vietoje ax.gif

Na, galima ft apsikeisti gi :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 06, 16:17)
Na, galima ft apsikeisti gi biggrin.gif</p>

ne tik galima, o ir reikia
neįsivaizduoju ką Idomucia čia išgalvoja šiuo klausimu, negi ir su pirma žmona tuokėsi su maišais ant galvos abu? smile.gif
Atsakyti
blee blee dasigyvenom, laisvė blee
vakar atsitiktinai radau labai informatyvų forumą apie savo šuniukų veislę rusų kalba, skaičiau pusę dienos, tiek geros info, patarimų net ir man, kuri turi didelę patirtį. Nežinau analogų jam šiai dienai. Pas anglus niekada nieko panašaus neradau. Tūpi klausimai, tūpi atsakymai. Šiandien nebeprijungia blink.gif pagalvojau, kad gal Ukr forumas, gal kokia elektra ten pas juos dingusi, netas, nu maža ką, nes nemažai narių iš Ukr. Bet kol dar puslapis paskutinis užkrautas buvo, rodė, kad veisėja iš Maskvos. Forumas su galūne .ru
Tai aišku viskas. Bllllet debilų valdžia baudžia ne putiną, o savus piliečius. Kuo aš ir mano šunys kalti, kad info pasinaudoti negalime? Visokių apėjimų reiks ieškot?
Atsakyti

blee blee dasigyvenom, laisvė blee
vakar atsitiktinai radau labai informatyvų forumą apie savo šuniukų veislę rusų kalba, skaičiau pusę dienos, tiek geros info, patarimų net ir man, kuri turi didelę patirtį. Nežinau analogų jam šiai dienai. Pas anglus niekada nieko panašaus neradau. Tūpi klausimai, tūpi atsakymai. Šiandien nebeprijungia blink.gifpagalvojau, kad gal Ukr forumas, gal kokia elektra ten pas juos dingusi, netas, nu maža ką, nes nemažai narių iš Ukr. Bet kol dar puslapis paskutinis užkrautas buvo, rodė, kad veisėja iš Maskvos. Forumas su galūne .ru
Tai aišku viskas. Bllllet debilų valdžia baudžia ne putiną, o savus piliečius. Kuo aš ir mano šunys kalti, kad info pasinaudoti negalime? Visokių apėjimų reiks ieškot?

Tai rusai ir užblokavo matyt :) kam mūsiškiams blokuot?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 06, 15:22)
Susitikt gyvai būtina ekstravertams. Intravertai moka giliau bendrauti ir jiems pilnai pakanka pažinti vienas kitą ir internetu bendraujant, o tu ir tb tikrai intravertai esat. </p>

Pradzioje, aisku, galima ir online, kol mazdaug pasiziuri ar bent bendramintis, ar paziuros panasios. Dabar gana lengvai atsisijotu man visi su veliavelem ant Fb profiliu, su skiepu slovinimu, jei dalinasi panasiu turiniu ant savo sienos, dar keistai man atrodo vyrai kur savo selfius nuolat darosi ir t.t. tai primas toks atrankso etapas biggrin.gif

Bet paskui vis tiek gi susitikti reiktu, gyvai daug daugiau is kart informacijos gauni. ir kaip kitaip apziuresi, kaip viras asistuoja, kaip rupinasi, online vargu ar eis pasirupinti, atidaryti duris, praleisti pirma, sugalvoti, ka idomaus veikti ir t.t.
Sutinku su Monteverte, isvaizda irgi labai svarbu, per nuotraukas daznai daug ko nesimato ir nesijaucia zmogus. Gal koks neblogas vyrukas, o batai nukrype, murzini biggrin.gif

O ir i akis zinoma butina paziureti ir ne del pysiaus, kaip Idomuciai atrodo, o siaip zmogaus siela gerai is akiu matosi.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 06, 17:25)
Tai rusai ir užblokavo matyt smile.gif kam mūsiškiams blokuot?</p>

na ne jei blokuoja tai vietiniai, juk buvo daug saitu rusisku uzblokave. Bet keista, jei Monteverte mate si saita dabar ir nebemato, tai gal su juo kas atsitiko,

Monetverte ka raso ant ekrano, kai bandai ijungti? kokia klaida meta?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 06, 17:29)
na ne jei blokuoja tai vietiniai, juk buvo daug saitu rusisku uzblokave. Bet keista, jei Monteverte mate si saita dabar ir nebemato, tai gal su juo kas atsitiko,

Monetverte ka raso ant ekrano, kai bandai ijungti? kokia klaida meta?

pasiskundžiau čia jums, tai žiūriu jau veikti ėmė vėl biggrin.gif nors aš pati nei įrangos neperkroviau nieko, tai tikrai ne iš mano pusės čia kažkas
kartais šuns balsas į dangų eina, kai pasiskundi smile.gif
bet rašė tai labai panašiai kaip su radikalru

This site can’t be reached
Check if there is a typo in www.radikal.ru.

Try:
Running Windows Network Diagnostics
Changing DNS over HTTPS settings
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Check your DNS over HTTPS settings
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 06, 17:29)

na ne jei blokuoja tai vietiniai, juk buvo daug saitu rusisku uzblokave.

Senai pasikeiciau DNS i googles, nzn ka ten kas blokuoja. galima ir VPN uzsisakyti. Pas rusus visokios technines info yra, ir ji nemokama, butu gaila jeii taptu nepasiekiama
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 06, 18:19)
Senai pasikeiciau DNS i googles, nzn ka ten kas blokuoja. galima ir VPN uzsisakyti. Pas rusus visokios technines info yra, ir ji nemokama, butu gaila jeii taptu nepasiekiama

tai va, kad aukso gysla ten pas juos

kiti veisėjai tik tyli ir tik aukština savo šunis, o rusė forumą įkūrė ir viską aiškina nieko neslepia. Pasirodo, kad dokumentiniai pilni dantų problemų blink.gif (iki kitų dar nepriėjau, neperskaičiau visko) neįtikėtina kiek skundų, kas antram ortodonto reiktų. Aš puikiai suprantu, kad dauginimas yra blogai, bet kai asmeniškai susidūriau su baisiausiu įmanomu puolimu dėl bedokumenčio, kurio niekada nedauginau, tai dabar norėtųsi tiems žmonėms marmūzes išmalti už tokį puolimą, kai už tūkstančius su dokumentais šunys kreivais, šleivais dantimis. Tai taip ir sakytų, kad mes stengiamės, veisiame, norime išlaikyti veislę, bet veislė labai lepi, sunki, problematiška, vargs šuo, vargsite jūs nusipirkę už didelius pinigus. Bet gi ne, vaikščiodavo veisėjai pasipūtę kaip povai, ne su visais dar bendravo brokdariai blink.gif Mano pirmasis šuo neturi jokių dantų bėdų, o čia tragedija pasirodo su tais tikraisiais veisliniais.
Atsakyti

Tame ir zavesys kazka padaryt del mylimo zhmogaus jei gali. Galima vadinti tai pareiga, galima vadinti savo prioritetais ar vertybemis ar prasme gyvenime. Man patinka zhodis PAREIGA. Nes zhmones linke meluot, save pateikti grazhiai, vaidinti gerus, kad ir primityvai ar savanaudziai. Tai kai ishgirsta zhodi "pareiga", "duoti" ish pareigos... tai pajmirshta savo scenini ivaizdi ir parodo savo vidu, nes ju nuomone TAI JAU PER DAUG. Ash turiu myleti ish pareigos, myletis galiu ish pareigos ir daug ka daryti del MB ish pareigos. Tai nereishkia, kad kazhkas smurtauja ar prievartauja ar save prievartauju. Tiesiog yra vertybes ir kartais pasiderini savijauta norus ir pasirinkimus. Parinkciau kita zhodi tai visos meluotu... kam tai? Va Amadeja nesibaimina shio zhodzio, keista. Yra daug posakiu, kur atskleidzia zhmones... Pvz "Esu su tavimi, nes man su tavimi gera" Nors apsivemk ishgirdus... ASh tai su MB esu nes ja pasirinkau, tai busiu ir kai bus blogai. Aishku, stengiesi daryti, kad but abiem gerai, bet tai negali buti salyga... Va Burbanti sako, kad jei moteriai gera myletis tai buna kartu.... Gerai sumoka, gerai natura atsilygina, padovanoja kazhka, prostituciu mentalitetas, fui

Man, jei žmogus sako, kad  daro, ką iš pareigos, tai aš suprantu ne iš meilės, ne iš širdies, ne dėl to, kad nori, tai daryti. O nes nu reikia, nes privalo, nes pareiga. Ir man tai asocijuojasi su savęs prievartavimu.

Tai ir reakcija atitinkama. Nx, jei manęs vyras nenorėtų, tai nenorėtų, man nereik iš pareigos. 

Man nereikia jokių pareigų, kad mylėti, mylėtis, kad daryti kažką gero mylimiems žmonėm ir juo labiau, kad būti šalia jų ne tik, kai gera, bet, kai ir sunku, nes myli, nes tai tavo šeima, nes jie tau iš tikro rūpi. Juk ne tik pasismaginti susitikai.

Viskas tik poros susitarimas,  įsiklausymas, kaip jiem abiem tinka. Kartais kitą galima patenkinti, kartais dėl kito galima susilaikyti. Visko gyvenime būna. 

Kas tinka tau, gal but netinka visiem kitiem vyram ir atvirkščiai. Tai nereik matuot visų pagal savo kurpalių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 gruodžio 2022 - 23:16

Kad man nereikia, neturiu ką ten ieškot ar skaityt. Skaitau rusų klb tik iš didelio reikalo, gana sudėtinga. Dėl darbo viskas anglų kl. Kitkas YouTubej  :D  Dar turkų ir rusų serialų saitai, bet jie matyt prisitaikė, nes blokuoti nebuvo. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 06, 23:11)
Man, jei žmogus sako, kad  daro, ką iš pareigos, tai aš suprantu ne iš meilės, ne iš širdies, ne dėl to, kad nori, tai daryti. O nes nu reikia, nes privalo, nes pareiga. Ir man tai asocijuojasi su savęs prievartavimu.

Keistas supratimas.
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?
Atsakyti

Keistas supratimas.
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?

Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši? 

O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti?  :D ar jie tai daro, nes būtent, kad nori ir jiem smagu?

Ar tu šiaip viską, kas tau sunku padaryti, vadini pareiga?  :bigsmile:​ 

Taip daug sunkių darbų buityje, ir jei juos reiktų dirbti iš pareigos, o ne iš meilės tai nu ir nx. Viskas be meilės labai sunku pasidaro....

Aš tai VISUR neįžiūriu savęs prievartavimo, juk konkrečiai parašiau, kai nėra meilės ir kažką darai iš pareigos, čia man savęs prievartavimas.  

Atsakyti