Ir estetams
neįsivaizduoju nei savo tėvų, nei savęs gyvenančių su bet kuo. Visi mes rinkomės. Visgi ta išvaizda ne paskutinėje vietoje
Na, galima ft apsikeisti gi
blee blee dasigyvenom, laisvė blee
vakar atsitiktinai radau labai informatyvų forumą apie savo šuniukų veislę rusų kalba, skaičiau pusę dienos, tiek geros info, patarimų net ir man, kuri turi didelę patirtį. Nežinau analogų jam šiai dienai. Pas anglus niekada nieko panašaus neradau. Tūpi klausimai, tūpi atsakymai. Šiandien nebeprijungiapagalvojau, kad gal Ukr forumas, gal kokia elektra ten pas juos dingusi, netas, nu maža ką, nes nemažai narių iš Ukr. Bet kol dar puslapis paskutinis užkrautas buvo, rodė, kad veisėja iš Maskvos. Forumas su galūne .ru
Tai aišku viskas. Bllllet debilų valdžia baudžia ne putiną, o savus piliečius. Kuo aš ir mano šunys kalti, kad info pasinaudoti negalime? Visokių apėjimų reiks ieškot?
Tai rusai ir užblokavo matyt kam mūsiškiams blokuot?
Tame ir zavesys kazka padaryt del mylimo zhmogaus jei gali. Galima vadinti tai pareiga, galima vadinti savo prioritetais ar vertybemis ar prasme gyvenime. Man patinka zhodis PAREIGA. Nes zhmones linke meluot, save pateikti grazhiai, vaidinti gerus, kad ir primityvai ar savanaudziai. Tai kai ishgirsta zhodi "pareiga", "duoti" ish pareigos... tai pajmirshta savo scenini ivaizdi ir parodo savo vidu, nes ju nuomone TAI JAU PER DAUG. Ash turiu myleti ish pareigos, myletis galiu ish pareigos ir daug ka daryti del MB ish pareigos. Tai nereishkia, kad kazhkas smurtauja ar prievartauja ar save prievartauju. Tiesiog yra vertybes ir kartais pasiderini savijauta norus ir pasirinkimus. Parinkciau kita zhodi tai visos meluotu... kam tai? Va Amadeja nesibaimina shio zhodzio, keista. Yra daug posakiu, kur atskleidzia zhmones... Pvz "Esu su tavimi, nes man su tavimi gera" Nors apsivemk ishgirdus... ASh tai su MB esu nes ja pasirinkau, tai busiu ir kai bus blogai. Aishku, stengiesi daryti, kad but abiem gerai, bet tai negali buti salyga... Va Burbanti sako, kad jei moteriai gera myletis tai buna kartu.... Gerai sumoka, gerai natura atsilygina, padovanoja kazhka, prostituciu mentalitetas, fui
Man, jei žmogus sako, kad daro, ką iš pareigos, tai aš suprantu ne iš meilės, ne iš širdies, ne dėl to, kad nori, tai daryti. O nes nu reikia, nes privalo, nes pareiga. Ir man tai asocijuojasi su savęs prievartavimu.
Tai ir reakcija atitinkama. Nx, jei manęs vyras nenorėtų, tai nenorėtų, man nereik iš pareigos.
Man nereikia jokių pareigų, kad mylėti, mylėtis, kad daryti kažką gero mylimiems žmonėm ir juo labiau, kad būti šalia jų ne tik, kai gera, bet, kai ir sunku, nes myli, nes tai tavo šeima, nes jie tau iš tikro rūpi. Juk ne tik pasismaginti susitikai.
Viskas tik poros susitarimas, įsiklausymas, kaip jiem abiem tinka. Kartais kitą galima patenkinti, kartais dėl kito galima susilaikyti. Visko gyvenime būna.
Kas tinka tau, gal but netinka visiem kitiem vyram ir atvirkščiai. Tai nereik matuot visų pagal savo kurpalių.
Senai pasikeiciau DNS i googles, nzn ka ten kas blokuoja. galima ir VPN uzsisakyti. Pas rusus visokios technines info yra, ir ji nemokama, butu gaila jeii taptu nepasiekiama
Kad man nereikia, neturiu ką ten ieškot ar skaityt. Skaitau rusų klb tik iš didelio reikalo, gana sudėtinga. Dėl darbo viskas anglų kl. Kitkas YouTubej Dar turkų ir rusų serialų saitai, bet jie matyt prisitaikė, nes blokuoti nebuvo.
Keistas supratimas.
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?
Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši?
O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti? ar jie tai daro, nes būtent, kad nori ir jiem smagu?
Ar tu šiaip viską, kas tau sunku padaryti, vadini pareiga?
Taip daug sunkių darbų buityje, ir jei juos reiktų dirbti iš pareigos, o ne iš meilės tai nu ir nx. Viskas be meilės labai sunku pasidaro....
Aš tai VISUR neįžiūriu savęs prievartavimo, juk konkrečiai parašiau, kai nėra meilės ir kažką darai iš pareigos, čia man savęs prievartavimas.