Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 21:39)
nes abi neskiriat kai moteris nenori ir kai tingi  biggrin.gif

Nenori tai netingek uzhsinorint. Tai imanoma,
man irgi buvo shokas po tos hormonu terapijos, kai reikejo ishmokt nusteikti, mintis pakreipti etc...
galima ishmokti ir tame nieko baisaus nera.
Pirma karta reikia vos ne pusvalandzio o veliau su laiku keliu minuciu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 21:40)
duodavo... kaip šuniui kaulą...

Kas cia blogo shuniui kaulas? Ypach jei pas vegane gyvena
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 21:40)
duodavo... kaip šuniui kaulą...

nu unsure.gif tas issireiskimas: reikia duoti, dave, duoda, nu kazkoks poslas, kaip apie kokias prostitutes...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 21:44)
nu  unsure.gif  tas issireiskimas: reikia duoti, dave, duoda, nu kazkoks poslas, kaip apie kokias prostitutes...

Kiekvienas supranta pagal savo sugedima.
Zhodis aishku ne tobulas, bet jei tarp zhmoniu meile tai nuoshirdumo nesumazhins
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 21:43)
Nenori tai netingek uzhsinorint. Tai imanoma,
man irgi buvo shokas po tos hormonu terapijos, kai reikejo ishmokt nusteikti, mintis pakreipti etc...
galima ishmokti ir tame nieko baisaus nera.
Pirma karta reikia vos ne pusvalandzio o veliau su laiku  keliu minuciu
Papildyta:

Nu nusisneki Idomucia, as gi sakiau pas mane nera bedu su noru, as noriu, nereikia man kazkaip dar papildomai uzsinorint, tu per savo neigalumus ziuri i pasauli. Bet gyvenime buna dienu, kai elemenetariai ne tik sekso, nieko nesinori, pvz kankinausi su dantim sia vasara, eina nx, kanalu valymas, realiai skaudejo, atrode nusisauti geriau. Na cia ekstrymas, bet buna visokiu situaciju, nu kai nenori, ne del to, kad fiziskai nenoretum, bet buna kitos priezastys. Man toks vyras butu slykstus, kuris visiskai neturetu supracio, kada gnybti i sona zmonai ir kada ne biggrin.gif

O kai viskas gerai, tai bedu nera. mirksiukas.gif Manau sveikas vyras zinos, kada myletis ir kada ne ir nelys su pasiulymais netinkamu metu, cia elementarus civilizuotas elgesys, ne kaip pas gyvuliukus... nors ir gyvuliukai sava tvarka turi, nei viena patele neduoda visada kada patinui tik uzsinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 21:54)
Nu nusisneki Idomucia, as gi sakiau pas mane nera bedu su noru, as noriu, nereikia man kazkaip dar papildomai uzsinorint,

QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 21:39)
nes abi neskiriat kai moteris nenori ir kai tingi  biggrin.gif

tai apsispresk, ar tu visada nori ar nenori, nes vartaisi kaip zhuvis ant kranto
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 21:57)
tai apsispresk, ar tu visada nori ar nenori, nes vartaisi kaip zhuvis ant kranto

Tu irgi neskiri, kai nenori ir kai tingi? bigsmile.gif biggrin.gif

Ar as koks robotas, aisku visada 24/7 nenoriu, bet didziaja laiko dali noriu, normalus gi zmogus esu is mesos ir kaulu kuna turiu, hormonai irgi normaliai veikia. Kas per kvaili klausimai pas tave?

tu bandai kazkokias pievas irodyti, ir nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2022 - 22:06

nu unsure.giftas issireiskimas: reikia duoti, dave, duoda, nu kazkoks poslas, kaip apie kokias prostitutes...

Nu tai tik sąvokos ir tiek

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 21:46)
Kiekvienas supranta pagal savo sugedima.
Zhodis aishku ne tobulas, bet jei tarp zhmoniu meile tai nuoshirdumo nesumazhins

Nu jo vadinsi zmona *****, dura, ir tai meiles neusmazins? zodziai labai svarbu, zodziai atskleidzia esme...ir zodis yra zodis, ji nelabai kaip kitaip galima suprasti. Duoti tai yra kai vienas kazka duoda kitam. Pasimylejimas yra abipusis veiksmas, kuriame abu dalyvauja.
Taigi, kokius zodzius naudoji, daug ka pasako apie tave ir tavo poziuri i moteri i seksa pati.

Tau is vis tai kazkoks nesusipratimas seksas, as nelabai suprantu, kam tu juo is vis uzsiiminejai, juk tau nepatinka....
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 07, 22:10)
Nu tai tik sąvokos ir tiek

Nu zinoma tik savoka, turinti prasme, kaip ir isprievartavimas irgi tik savoka, ka tum norejais pakyti?
Tu duodi vyrui ar jus mylites? Vyras tau sako duok ar sako einam pasimyleti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2022 - 22:13
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 21:43)

tame ir esmė, kad aš net šuniui kaulą iš tiesų ne tiesiog duodu, o laikau pati, nustatau laiką, kad ne per ilgai, kaitalioju puses, kad abi žandikaulio pusės vienodai padirbtų ir pan.
O čia seksas įvardinamas kaip tiesiog "davė' unsure.gif
Atsakyti

Nu jo vadinsi zmona *****, dura, ir tai meiles neusmazins? zodziai labai svarbu, zodziai atskleidzia esme...ir zodis yra zodis, ji nelabai kaip kitaip galima suprasti. Duoti tai yra kai vienas kazka duoda kitam. Pasimylejimas yra abipusis veiksmas, kuriame abu dalyvauja. Taigi, kokius zodzius naudoji, daug ka pasako apie tave ir tavo poziuri i moteri i seksa pati. Tau is vis tai kazkoks nesusipratimas seksas, as nelabai suprantu, kam tu juo is vis uzsiiminejai, juk tau nepatinka.... Papildyta: Nu zinoma tik savoka, turinti prasme, kaip ir isprievartavimas irgi tik savoka, ka tum norejais pakyti? Tu duodi vyrui ar jus mylites? Vyras tau sako duok ar sako einam pasimyleti...
Jis nesako duok :))) Šiaip ne viskas ką jis sako tau būtų priimtina 😂 Vyrų, kurie daro spaudimą sex tema aš...netoleruoju,man tiesiog netinka, o visa kita pagal situaciją.  Šiaip nesitariam žodžiais paprastai 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 gruodžio 2022 - 22:28
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 07, 22:24)
Jis nesako duok smile.gif))</p><p>Šiaip ne viskas ką jis sako tau būtų priimtina 😂</p><p>Vyrų, kurie daro spaudimą sex tema aš...netoleruoju,man tiesiog netinka, o visa kita pagal situaciją. </p><p>Šiaip nesutariam žodžiais paprastai 😃</p>

Nu va matai nesako, ir tikriausiai nesako, kad boba visada turi duoti? bigsmile.gif

Tai apie tai ir snekam, kad spaudimo negali buti sioje temoje. o jus ar gaila, neusnku bla bla bla, niekada negali buti spaudimo, tame ir esme, o visi ar gaila nesunku yra tada, kai ir paciai siek tiek norisi, bet taip zinai, nei per daug alkana, nei pasiruosusi, gal ir tingisi, bet koks papildomas desertukas nepamaisytu, jei kas i lova atnestu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 22:14)
tame ir esmė, kad aš net šuniui kaulą iš tiesų ne tiesiog duodu, o laikau pati, nustatau laiką, kad ne per ilgai, kaitalioju puses, kad abi žandikaulio pusės vienodai padirbtų ir pan.
O čia seksas įvardinamas kaip tiesiog "davė' unsure.gif

As, manau, jei vyrui norisi tik 10 s, tai kam i svis moteri i tai ivelti? pasitenkini ir tiek. jei nesinori jokiu pastangu deti del moters, kaip ten rase, neu sugundyti,nei patenkinti, nei malonumo suteikti nu tai nafyg pradeti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 22:31)

As, manau, jei vyrui norisi tik 10 s, tai kam i svis moteri i tai ivelti? pasitenkini ir tiek. jei nesinori jokiu pastangu deti del moters, kaip ten rase, neu sugundyti,nei patenkinti, nei malonumo suteikti nu tai nafyg pradeti?

paskui vyrai ir eina pas prostitutes, nes viena matuoja sekundes, kita dresiruoja kaip shuni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 gruodžio 2022 - 22:36