tai kad neina, visad namuose

Nu va matai nesako, ir tikriausiai nesako, kad boba visada turi duoti?
Tai apie tai ir snekam, kad spaudimo negali buti sioje temoje. o jus ar gaila, neusnku bla bla bla, niekada negali buti spaudimo, tame ir esme, o visi ar gaila nesunku yra tada, kai ir paciai siek tiek norisi, bet taip zinai, nei per daug alkana, nei pasiruosusi, gal ir tingisi, bet koks papildomas desertukas nepamaisytu, jei kas i lova atnestu
Papildyta:
As, manau, jei vyrui norisi tik 10 s, tai kam i svis moteri i tai ivelti? pasitenkini ir tiek. jei nesinori jokiu pastangu deti del moters, kaip ten rase, neu sugundyti,nei patenkinti, nei malonumo suteikti nu tai nafyg pradeti?
Aš kalbu, kai nėra to noro, o būtent dėl vyro. Aišku, be jokio jo spaudimo, laisva valia.
Tikrai yra taip buvę ir nematau jokios tragedijos, nors ir malonumo tokiu atveju gali būt ne kažką, bet labai kartais galima dėl mylimo žmogaus
Būtent.
Gal jau gana apie tuos davimus nedavimus. Kiekvieno reikalas kaip jį tenkina lytinis gyvenimas. Jei manęs netenkintų "duoti" vyrui kai jis nori, tai skirčiausi, o kam gerai pagal grafiką, tik su išankstinėm preliudijom, tai jų asmeninis reikalas.
Geriau apie politikus pakletkinkim. Kaip jums Majausko pasiutpolkė? Kaip naujas kandidatas į merus? Gal bus balsuojančių?
Man tai jis patinka ir itin nepatinka Zuokas tai aš džiaugiuosi, kad atsirado konkurentas