Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O ko apie sniegą nė žodžio nieks? 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 gruodžio 2022 - 16:07
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 12, 16:06)
<p>O ko apie sniegą nė žodžio nieks? 🤣</p>

a ką? faina gi
aš tik du kartus gyvenime važiavau ekstremaliai: prieš kelis metus buvo toks snygis, kad teko šalikelėje kelias minutes pastovėti, kol aprimo ir vakar važiavau taip, kad vietomis nebuvo kelio vėžių, nors tai...... autostrada bigsmile.gif pravažiavau avariją, tai žinojau, kad bus gerai, nes žmonės, kai pamato avariją, tai tada apsiramina ir tykiai ramiai jau tada važiuoja, apie gyvenimą/mirtį mąstydami smile.gif
oi ne, visgi tris kartus
dar vieną kartą važiavau per ekstremalų šaltį, apie -28, iki -30 žodžiu. Čia seniai buvo, mašina dar tada studentiška, prasta, bet nieko, akumas buvo geras, o ir per naktį jį protegavom, užklojom, geresnė mašina prieš mane "nusėdo", o maniškė ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 gruodžio 2022 - 16:13

O čia visom tom kam plotskie udavolstvie nesvetimi   :D​ pasigrožėkim  :wub:   https://www.facebook...3?s=yWDuG2&fs=e

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2022 - 16:53
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 12, 16:04)
Gal valgau ish pareigos?
ZHinai kai buvo COVID, tai jauciausi nekaip, tai pagalvojau, kad reikia valgyti, nes pastipsiu. Tai pavalgiau ish pareigos bet shlykshtu nebuvo. Tiesiog poreikio valgyti nejauciau. Ir nemaciau nieko tame ishkrypelishko.

Tai jei reiktu pasimylet del zhmonos, tai irgi jokios problemos tiesiog kitos malonumas, kazhka daryt del mylimo zhmogaus, tai visai vsai nesikerta su malonumu, tiesiog tai gali buti skirtingu metu ar kartu.

Va kas tikrai yra keista, tai jei sakysim du zhmones mylisi ir abiems to nereikia ish pareigos. Tada tai tikraii beprasmishka, nebent nori turet vaiku ar nepamirshti proceso smile.gif

kam cia tie pasiteisinimai? na nepatinka tau seksas, kuniskumas, kuno malonumai na nepatinka, kam tos debiliskos filosofijjos? doh.gif
mityba mums butina, kad isgyventi, o seksas nebutinas.

tai jus ir nesimylit su zmona, nes abiem jum to nereikia, zmona gi ne kokia blede tavo lotuliukas.gif , tau irgi seniai nebereikia. Nebereik kankintis su stovinciu organu, kuri vis reikejo kist kazkur kur silta ir dregna keliom sekundem, kad spaudima nuleisti ir ieskoti tokiu debiliukiu, kurios po psichologinio bulinimo kojas isskeisdavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 12, 16:11)
a ką? faina gi
aš tik du kartus gyvenime važiavau ekstremaliai: prieš kelis metus buvo toks snygis, kad teko šalikelėje kelias minutes pastovėti, kol aprimo ir vakar važiavau taip, kad vietomis nebuvo kelio vėžių, nors tai......  autostrada bigsmile.gif pravažiavau avariją, tai žinojau, kad bus gerai, nes žmonės, kai pamato avariją, tai tada apsiramina ir tykiai ramiai jau tada važiuoja, apie gyvenimą/mirtį mąstydami smile.gif
oi ne, visgi tris kartus
dar vieną kartą važiavau per ekstremalų šaltį, apie -28, iki -30 žodžiu. Čia seniai buvo, mašina dar tada studentiška, prasta, bet nieko, akumas buvo geras, o ir per naktį jį protegavom, užklojom, geresnė mašina prieš mane "nusėdo", o maniškė ok smile.gif

mes kai dar gyvenom LT ta ziema salo iki -40 pas mus kaime , kelias sniego virs keliu, ciuozinejom nuo kalniuko su rogutem, buvo visai smagu biggrin.gif Na keliom dienom sniegas smagu, bet visai ziemai jau aciu nebenoreciau. Nors pas mus irgi si savaite gana salta iki -5 sala, bet sniego nera ir vargu ar bus. Tap tik graziai pasale viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2022 - 16:46
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 12, 16:44)
mes kai dar gyvenom LT ta ziema salo iki -40 pas mus kaime , kelias sniego virs keliu, ciuozinejom nuo kalniuko su rogutem, buvo visai smagu  biggrin.gif Na keliom dienom sniegas smagu, bet visai ziemai jau aciu nebenoreciau. Nors pas mus irgi si savaite gana salta iki -5 sala, bet sniego nera ir vargu ar bus. Tap tik graziai pasale viskas.

kol jauni dar gerai, manau senukai tai vargsta, vien eiti juk kaip sunku
išėjom vieną iš savo ratų aplink namus, tai pasirodo visą valandą ėjom maždaug, nors šiaip tai tikrai greičiau apeinam.
Atsakyti

O čia visom tom kam plotskie udavolstvie nesvetimi   :D​ pasigrožėkim  :wub:   https://www.facebook...3?s=yWDuG2&fs=e

Man tą su džinsais 😍

Atsakyti

kol jauni dar gerai, manau senukai tai vargsta, vien eiti juk kaip sunku
išėjom vieną iš savo ratų aplink namus, tai pasirodo visą valandą ėjom maždaug, nors šiaip tai tikrai greičiau apeinam.

Tai žinoma, slidu gi,traumu galimybes. Mano močiute taip ir mirė,nugriuvo žiema kieme, o medikai nelabai gerą darbą padarė kilo kraujo užkrėtimo ir viskas, deja. 

O ir tas šaltis išvargina.

Kiek šildymui išlaidų. O kas vairuoja su mašinom kiek vargo. Nu vienu žodžiu man žiema gražu nuotraukose  :D​  

Atsakyti

Man tą su džinsais 😍

Man visi pažiūrėti gražūs, bet išsirinkti viena net nežinau, mano vyras gražiausias . :wub:​ 

Atsakyti

Man visi pažiūrėti gražūs, bet išsirinkti viena net nežinau, mano vyras gražiausias . :wub:​ 

Parodyk 😃

Atsakyti
Lutuke, tikrai visi neblogi, o geriausi tai man kur su daugiausia tatuiruočių ir dovanų dėžę jis po to paima, ir dar vėliau kitas, kur baltą šuniuką chihuahua laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 12, 16:44)
kam cia tie pasiteisinimai? na nepatinka tau seksas, kuniskumas, kuno malonumai na nepatinka, kam tos debiliskos filosofijjos? doh.gif

Visur tu kliedi, elementariu dalyku nesugebi suvokti. Man patinka kuno malonumai ,bet tu ishtraukineji visokias nesamones, kai elementariu dalyku nesugebi suvokti
Atsakyti

Parodyk 😃

Panasiausias butu į ta su baltu šuniuku. Tai musėt ne tavo tipo  :D

Atsakyti