O ko apie sniegą nė žodžio nieks? 🤣
a ką? faina gi
aš tik du kartus gyvenime važiavau ekstremaliai: prieš kelis metus buvo toks snygis, kad teko šalikelėje kelias minutes pastovėti, kol aprimo ir vakar važiavau taip, kad vietomis nebuvo kelio vėžių, nors tai...... autostrada

oi ne, visgi tris kartus
dar vieną kartą važiavau per ekstremalų šaltį, apie -28, iki -30 žodžiu. Čia seniai buvo, mašina dar tada studentiška, prasta, bet nieko, akumas buvo geras, o ir per naktį jį protegavom, užklojom, geresnė mašina prieš mane "nusėdo", o maniškė ok

O čia visom tom kam plotskie udavolstvie nesvetimi pasigrožėkim
https://www.facebook...3?s=yWDuG2&fs=e
ZHinai kai buvo COVID, tai jauciausi nekaip, tai pagalvojau, kad reikia valgyti, nes pastipsiu. Tai pavalgiau ish pareigos bet shlykshtu nebuvo. Tiesiog poreikio valgyti nejauciau. Ir nemaciau nieko tame ishkrypelishko.
Tai jei reiktu pasimylet del zhmonos, tai irgi jokios problemos tiesiog kitos malonumas, kazhka daryt del mylimo zhmogaus, tai visai vsai nesikerta su malonumu, tiesiog tai gali buti skirtingu metu ar kartu.
Va kas tikrai yra keista, tai jei sakysim du zhmones mylisi ir abiems to nereikia ish pareigos. Tada tai tikraii beprasmishka, nebent nori turet vaiku ar nepamirshti proceso

kam cia tie pasiteisinimai? na nepatinka tau seksas, kuniskumas, kuno malonumai na nepatinka, kam tos debiliskos filosofijjos?

mityba mums butina, kad isgyventi, o seksas nebutinas.
tai jus ir nesimylit su zmona, nes abiem jum to nereikia, zmona gi ne kokia blede tavo

Papildyta:
aš tik du kartus gyvenime važiavau ekstremaliai: prieš kelis metus buvo toks snygis, kad teko šalikelėje kelias minutes pastovėti, kol aprimo ir vakar važiavau taip, kad vietomis nebuvo kelio vėžių, nors tai...... autostrada

oi ne, visgi tris kartus
dar vieną kartą važiavau per ekstremalų šaltį, apie -28, iki -30 žodžiu. Čia seniai buvo, mašina dar tada studentiška, prasta, bet nieko, akumas buvo geras, o ir per naktį jį protegavom, užklojom, geresnė mašina prieš mane "nusėdo", o maniškė ok

mes kai dar gyvenom LT ta ziema salo iki -40 pas mus kaime , kelias sniego virs keliu, ciuozinejom nuo kalniuko su rogutem, buvo visai smagu

kol jauni dar gerai, manau senukai tai vargsta, vien eiti juk kaip sunku
išėjom vieną iš savo ratų aplink namus, tai pasirodo visą valandą ėjom maždaug, nors šiaip tai tikrai greičiau apeinam.
O čia visom tom kam plotskie udavolstvie nesvetimi
pasigrožėkim
https://www.facebook...3?s=yWDuG2&fs=e
Man tą su džinsais 😍
kol jauni dar gerai, manau senukai tai vargsta, vien eiti juk kaip sunku
išėjom vieną iš savo ratų aplink namus, tai pasirodo visą valandą ėjom maždaug, nors šiaip tai tikrai greičiau apeinam.
Tai žinoma, slidu gi,traumu galimybes. Mano močiute taip ir mirė,nugriuvo žiema kieme, o medikai nelabai gerą darbą padarė kilo kraujo užkrėtimo ir viskas, deja.
O ir tas šaltis išvargina.
Kiek šildymui išlaidų. O kas vairuoja su mašinom kiek vargo. Nu vienu žodžiu man žiema gražu nuotraukose
Man tą su džinsais 😍
Man visi pažiūrėti gražūs, bet išsirinkti viena net nežinau, mano vyras gražiausias .
Man visi pažiūrėti gražūs, bet išsirinkti viena net nežinau, mano vyras gražiausias .
Parodyk 😃

Visur tu kliedi, elementariu dalyku nesugebi suvokti. Man patinka kuno malonumai ,bet tu ishtraukineji visokias nesamones, kai elementariu dalyku nesugebi suvokti
Parodyk 😃
Panasiausias butu į ta su baltu šuniuku. Tai musėt ne tavo tipo