Lutuke, tikrai visi neblogi, o geriausi tai man kur su daugiausia tatuiruočių ir dovanų dėžę jis po to paima, ir dar vėliau kitas, kur baltą šuniuką chihuahua laiko
Man irgi
Visur tu kliedi, elementariu dalyku nesugebi suvokti. Man patinka kuno malonumai ,bet tu ishtraukineji visokias nesamones, kai elementariu dalyku nesugebi suvokti
Tai tu pasileidelis pasirodo aiaiai
Tu sukuri tokias idiotiskas filosofijos, kad pats nesugebi jų argumentuotai apginti.
Ne, turejau omenyje veido bruozus, 6 pack tikrai vyras neturi laiko kurtis, seima rupinasi
O kunai, tai cia visu beveik vienodi.
Papildyta:
Na paziuret kaip i gamtos grozi visi grazus, o del jamami, tai jau reiktu pabendrauti
Tas tai taip.... geram sex išvaizdos negana. Svarbu, kad elgesio stilius atitiktų
Samokslo ...
Papildyta:
Viskas greitai arteja prie to kas buvo SSSR laikais, greitai bus sunku ir gauti tikrasnes info, liks tik fashistiniu rezhimu propoganda.
Dabar va karas, na ir ka? Nesamones pumpuojamos, o kas ten vyksta - neaishku. Putinas griauna Rusija - tai mazhdaug aishku. Tik neaishku kieno naudai...
Lietuva.
Kazhkaip nezhinau, kaip ta Lietuva zhada gintis nuo rusu raketu. Niekam tas neidomu? Kazhka zhino, ko ash nezhinau? Kalbos apie vokieciu karius, jie ka raketas numushines?
Tai kad nieko nesiskiria ,
Kodel jis griauna ?
I kara meta zekus ,kadyrovcai juokiasi kad mobilizuos visus zydrus .Jie net apsidziauge viesai ,kad senai buve namuose gales pasinaudoti,tik niekas jiem nepasake kad patinkantys tos pacios lyties atstovai -yra gejai .
Va kai gamyklas prades griauti- bombinti, tada bus griaunama ,dabar vyksta apsivalymas .Nes dauguma eina tokie- kur neturi ka dirbti ,aisku ima ir dirbancius ,bet ju niekas ten nepasigenda .Tai koks ten nuostolis
Baltijos salys buferine zona ,vakarams ,zaidimu aikstele