Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Man tai ne tai kelia susirūpinimą tavo postuose, montekrista. Kitkas labai krenta I akis. Tu savo vaikus priskiri prie naminiu gyvunu. Na, prie savo kaciu ir šunį. Gi jie visi draugiskai vieni gali pabuti, kol tu su savo teliuku pasportuosit 5 kartus per savaite ir grysit apie 10 val vakaro namo. Mokykloje tavo caiku nevadina laukiniais?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 14:37)
<p>jėzau, ištisos paklodė KODĖL GERIAU NESPORTUOTI </p><p>O pas jus akime išvis yra geras sporto klubas? Su įvairiom grupinėm treniruotėm? Baseinu></p>

net nesupranti, ka skaitai smile.gif niekur nei panasaus nieko neteigiu. Zinom ageriau sportuoti, jei per diena sedi, tik protingai, nes ir sportuojant galima sveikata susivaryti, ypac stubura.

pas mus "kaime" net nezinau kiek sporto klubu ir visuose grupines treniruotes, nezinau kam iskiri, pas jus buna, kur nebutu? bigsmile.gif virs 10 tai tikrai, su baseinais maziau, gal 4, bet kai kurie turi saunas.

vienas salia musu darbo su didele nuolaida mum, bet be baseinu ar saunu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gruodžio 2022 - 15:10

net nesupranti, ka skaitai smile.gifniekur nei panasaus nieko neteigiu. Zinom ageriau sportuoti, jei per diena sedi, tik protingai, nes ir sportuojant galima sveikata susivaryti, ypac stubura.

pas mus "kaime" net nezinau kiek sporto klubu ir visuose grupines treniruotes, nezinau kam iskiri, pas jus buna, kur nebutu? bigsmile.gifvirs 10 tai tikrai, su baseinais maziau, gal 4, bet kai kurie turi saunas.

vienas salia musu darbo su didele nuolaida mum, bet be baseinu ar saunu. unsure.gif

o ko nevaikštai? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 13:34)
Nesupratai? Trolinu tave dėl tavo pasitikėjimo bet kokia info, įmesta į kažkokį FB smile.gif </p>

bet kokia info? biggrin.gif tai tu pasitikėjai bet kokių debiliukų siūlymais tau skiepytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 13:39)
<p>Sportuojantis žino, koks geras jausmas yra po treniruotės, kai VISI kūno raumenys saugiai padirba smile.gif  O dar kaip gera po sunkios treniruotės pasinerti į burbulus....</p><p>Tik žiemą į baseiną nelendu, nesinori biggrin.gif Bet reiks, vandens aerobika , kad ir retai eidavau, man l patinka.</p>

eik jau, tikrai?
kiek kartų čia dejavai kaip visą kūną skauda, ypač šikną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 15:27)
o ko nevaikštai? 

sakiau gi tingiu, einu i joga, man smagiau. Gal kada ir eisiu, bet man nepatinka sporto sales, reik kokia drauge prisikviesti, vienai liudna ten biggrin.gif taip absurdiskai jauciuosi as sporto salese... unsure.gif
Atsakyti

sakiau gi tingiu, einu i joga, man smagiau. Gal kada ir eisiu, bet man nepatinka sporto sales, reik kokia drauge prisikviesti, vienai liudna ten biggrin.giftaip absurdiskai jauciuosi as sporto salese... unsure.gif

Liūdna? Paplepėt eini ar kas :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 15:57)
Liūdna? Paplepėt eini ar kas biggrin.gif 

nu su kazkuo butu linksmiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o tai sedi ant tu treniruokliu viena sportuoji, nu man visai be rysio, kaip ir visi dviraciai kurie niekur nenuvaziuoja ar begimo takeliai, kuriai niekur nenubegi biggrin.gif
Atsakyti

nu su kazkuo butu linksmiau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifo tai sedi ant tu treniruokliu viena sportuoji, nu man visai be rysio, kaip ir visi dviraciai kurie niekur nenuvaziuoja ar begimo takeliai, kuriai niekur nenubegi biggrin.gif

Kokia tu vieta skaitai tai nzn. Aš NEINU į treniruoklių salę.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 16:19)
Kokia tu vieta skaitai tai nzn. Aš NEINU į treniruoklių salę.</p>

o kur tu perskaitei, kad as apie tave sneku? blink.gif tu manes klausi kodel as neinu i sporto sale, ar jau pamirsti ka klausi? Juk apie save snekejau smile.gif
Tai as irgi einu i grupines treniruotes, tik ji ne sporto saleje vyksta, o jogos studijoje smile.gif jos ir yra smagiau, sakau, nei eiti i treniruokliu sale, nors ir i ja gal eisiu kada , pasidomejau, kad su svoriais gerai treniruotis vyresniam amziuja, tiek kad tingiu ir kaip sakiau vienai liudna, reik kuria drauge priklabinti biggrin.gif
Atsakyti

trenerį gi imtum gal? Negi varysi svorių kilnot nieko nemokėdama? Susivarysi sveikatą.

Atsakyti
Nu va paziurejau rusu seriala Клиника счастья.Patiko apie panasaus i musu amziaus moters gyvenimo dziaugsmus ir vargus. ir geju meile ten yra, ir ts zmogus ir hormonu terapijos, nu kur jus ta geju engima Rusijoje matot? biggrin.gif Siaip neblgas tikrai serialas, man patiko, lauksim antro sezono. biggrin.gif

https://www.youtube...._channel=kionru
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 16:36)
<p>trenerį gi imtum gal? Negi varysi svorių kilnot nieko nemokėdama? Susivarysi sveikatą.</p>

Tai visada galima pasiprasyti asmeninio plano, ka ir dariau praeita karta, sudaro, apmokina ir paskui jau pats sportuoji, jei kas neaisku gali klaust, ten visada gi buna pora treneriu saleje.

na ir nera taip, kad nieko nezinociau esu lankiusi metus , paskui dar kitus metus po pertraukos labai atmestinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gruodžio 2022 - 16:41

Nu va paziurejau rusu seriala Клиника счастья.Patiko apie panasaus i musu amziaus moters gyvenimo dziaugsmus ir vargus. ir geju meile ten yra, ir ts zmogus ir hormonu terapijos, nu kur jus ta geju engima Rusijoje matot? biggrin.gifSiaip neblgas tikrai serialas, man patiko, lauksim antro sezono. biggrin.gif

https://www.youtube...._channel=kionru
Papildyta:
Tai visada galima pasiprasyti asmeninio plano, ka ir dariau praeita karta, sudaro, apmokina ir paskui jau pats sportuoji, jei kas neaisku gali klaust, ten visada gi buna pora treneriu saleje.

na ir nera taip, kad nieko nezinociau esu lankiusi metus , paskui dar kitus metus po pertraukos labai atmestinai biggrin.gif

nu tai va, su treneriu ir dirbi, kam ta draugė :D 

Atsakyti