Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 16:42)
nu tai va, su treneriu ir dirbi, kam ta draugė biggrin.gif

tai tas treneris tik apmokina nestovi nuolat salia kaip aukle gi, ismoksti ir pats sportuoji, kam jam ten salia buti? tam uztenka vienos, 2 dienu gi. Nera ten kazkas sudetinga gi. Tik nuobodu biggrin.gif
Atsakyti

tai tas treneris tik apmokina nestovi nuolat salia kaip aukle gi, ismoksti ir pats sportuoji, kam jam ten salia buti? tam uztenka vienos, 2 dienu gi. Nera ten kazkas sudetinga gi. Tik nuobodu biggrin.gif

Trys. Jei lankysi tris kartus per savaitę salę, tai su treneriu reikia trijų kartų. Sudaro programą

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 16:50)
Trys. Jei lankysi tris kartus per savaitę salę, tai su treneriu reikia trijų kartų. Sudaro programą</p>

Na ne tame gi esme, esme, kad paskui nebestovi jis salia taves.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 18:36)
<p>trenerį gi imtum gal? Negi varysi svorių kilnot nieko nemokėdama? Susivarysi sveikatą.</p>

Aš tai nesusidarius programos, nepatinka man treniruoklių salėj, į grupines einu, labai fainos trenerės pas mus, pasako ką ne taip darai, pataria. Einu į įvairias treniruotes, kad viską pramankštint, šiandien pvz press and back buvau ax.gif . O tavo kokios mėgstamiausios? Kurį klubą lankai? Draugė Kareivių pradėjo lankyt, buvau prieš savaitę Vilniuj, tai irgi ten apsilankiau, koks fainas baseinas, daug fainiau nei pas mus būdavo. Gaila baseino... Elektra atpigo, galėtų atidaryti ir pas mus, tikrai žmonės brangiau mokėtų, labai gera būdavo po treniruotės dar į baseiną įšokt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 14:19)
Reikia sportuoti. Visiems.

Mus kitaip auklejo:

"Водка - сила, спорт - могила"
Atsakyti

tai vodka gert :D​ 

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 12 13, 20:51)
<p>tai vodka gert biggrin.gif​ </p>

Išmokė. Daugelį lietuvių.
Atsakyti

Rusam karo metu duodavo 100gr

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 13, 20:12)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tu tikrai uzimi vadovaujancias pareigas? biggrin.gif
Pqgal žinių bagažă nedatrauki iki protingų biggrin.gif

"Rusai lirtuvius ismoke gerti degtinę"
Kaip ir lenkai kalti, kad pavasaris vėluoja? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 13, 18:50)
Mus kitaip auklejo:

"Водка - сила, спорт - могила"

Tu uzaugai keistoje seimoje ir keistoje aplinkoje. Turbut del to nesupranti esi vyras ar moteris.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 13, 17:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73023023" data-time="1670942830"><div><p>tai tas treneris tik apmokina nestovi nuolat salia kaip aukle gi, ismoksti ir pats sportuoji, kam jam ten salia buti? tam uztenka vienos, 2 dienu gi. Nera ten kazkas sudetinga gi. Tik nuobodu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Trys. Jei lankysi tris kartus per savaitę salę, tai su treneriu reikia trijų kartų. Sudaro programą</p>

Man tai ne tai kelia susirūpinimą tavo postuose, montekrista. Kitkas labai krenta I akis. Tu savo vaikus priskiri prie naminiu gyvunu. Na, prie savo kaciu ir šunų. Gi jie visi draugiskai vieni gali pabuti, kol tu su savo teliuku pasportuosit 5 kartus per savaite ir grysit apie 10 val vakaro namo. Mokykloje tavo caiku nevadina laukiniais?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 13, 21:52)
nesupranti esi vyras ar moteris.

Tau patinka psichiniai kurie TIKRAI ZHINO, kad jie dievo pasiuntiniai, Napoleonai ar ateiviai?

Protingi zhmones jei mato kazhkoki prieshtaravima tai analizuoja. ASh turiu pagrindo abejoti. Tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 13, 22:57)
Tau patinka psichiniai kurie TIKRAI ZHINO, kad jie dievo pasiuntiniai, Napoleonai ar ateiviai?

Protingi zhmones jei mato kazhkoki prieshtaravima tai analizuoja. ASh turiu pagrindo abejoti. Tik tiek...

Man patinka vyrai, o ne neaisku kas. .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 13, 23:52)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tu tikrai uzimi vadovaujancias pareigas?  biggrin.gif
Pqgal žinių bagažă nedatrauki iki protingų  biggrin.gif

Čia aš tau sakiau? Apie vadovaujančias pareigas? Ar pati sugalvojai taip kaip apie mano vyrus? biggrin.gif
Svarbu, kad tu datrauki. Abi su ubantiene čia proto bokštai, visų galų žinovės. Kur jau čia man... biggrin.gif
Atsakyti