Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 10:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73023115" data-time="1671000041"><div><p>Niekas nekaltas dėl nenusisekusio gyvenimo, tik pats žmogus. Kalba buvo apie taip kaip ruskiai auklėjo (paskaityk Idomucia posta)</p></div></blockquote><p>Šiaip jau rusai pragirdė lietuvius. Apie tai ir Granausko Gyvenimas po klevu, kaip viskas degradavo.</p><p>Ruskiams gerti įdiegta jau su motinos pienu. </p>

Gal papasakok geriau kqip tavo tevas gerdavo. Tau tqi labai skaudi tema ir tu visomis isgalemis nuo jos begi. Kaip supratau ir labai agresyvus buvo, nes kitaip nesistengtum visomis isgalėmis buti nepriklausoma nuo vyro ir nekartotum "moteris turi buti nepriklausoma, kad jei kas, tai galetu isgyventi ir be jo su vaikais"?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 12:01)
Ar tevai tave auklejo ar ruskiai tavo namie stovejo prie tavo rasomojo stalo ir iki kol neuzmigdavai auklejo 'gerk vyną, gerk vyną, gerk vyną"? biggrin.gif Cia ne tavo tevu auklej8mas, kad vyną gqlima dėzemis gerti, bet tik ne degtinę?

vyniuka is vis dazniausiai alkoholikai ir geria unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 12:03)
Man bendravimas prie vyno taurės patinka. Nueini į kavinę ir kiek tu tą kavą pliumpini? O vyno taurę galima gerti ir valandą ir dvi. Tai tavo pasirinkimas nevartoti alkoholio, nebruk jo kitiems. Teisingai idomucia sako, visi blaivybės propaguotojai apsigimę alkoholikąi, patys nemoka ar negali, todėl gerti ir kitiems bruka savo tiesas. Beje raudonas vynas turi resveratrolio, o tai jaunystės eleksyras biggrin.gif . Mėgstu gerą raudoną vyną biggrin.gif .
Na ir? Gyvena barakuose ir iš normalių šeimų ir iš vaikų namų... Niekas nekaltas jei jie nenori gyventi geriau, gal jiems to pakanka.

o be vyno sneketi neina, tai irgi alkohoizmo jau pozymis. galima gerti sultis, arbata, kakava, limonadus, galima valgyti ir is vis nebutina kavinese susitikti.

raudone vyne esantis alkoholis uzmusa visus ten eancius gerus dalykus, jei taip nebutu alkoholikai butu graizuais, jauniausi zmones biggrin.gif

bet kaip baisu zmogui prisipazinti net sau, kad jis alkoholikas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 10:49)
Matai kaip?
O ash galvojau, kad nekaltos tos kurios neishtejusios nesikrusha su diedais?
Shiais laikais 20 metu nekalta rasti tai jau ne taip paprasta, net 14 metu neaishku, net 12 metu neaishku.
Taigi prie ko cia amzhius?

Man pasidare idomu, kodel tu pabrezhtinai aishkini, kas tau patinka, lyg tai labai daug kam idomu.

Va kai busi daugelio trokshtama, tada gal ir turi prasme vieshinti kas tau patinka

Tavo supratimas apie nekaltumą taip pat iskreiptas, kaip ir viska kita, nes tavo prizmė, per kurią tu žiūri I gyvenimą, yra itrūkusi. Ji suskilusi neaisku ar genetiskai, ar nuo kazkokios traumos, bet kad ji yra pazeista - faktas. Kitaip neskaitytum saves moterimi.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 11:27)
<p>Užsisakom gero proseko, o kadangi mokam gert, darom tai retai smile.gif Va ir dabar gavom prieš du mėnesius ir dar neatkimšom smile.gif </p><p>Reiktų skirti kultūringą vartojimą ir lakimą smile.gif </p>

O tai kur jau dingo savaitgalinis alus su vytinta mesyte? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 12:16
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 12:04)
Gal papasakok geriau kqip tavo tevas gerdavo. Tau tqi labai skaudi tema ir tu visomis isgalemis nuo jos begi. Kaip supratau ir labai agresyvus buvo, nes kitaip nesistengtum visomis isgalėmis buti nepriklausoma nuo vyro ir nekartotum "moteris turi buti nepriklausoma, kad jei kas, tai galetu isgyventi ir be jo su vaikais"?

jo tas labai krenta i akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 11:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73023164" data-time="1671008100"><div><p>Tu buvai kada Italijoje, Ispanijoje ir pan.? Kokia ten kultūra?
Gal jiems pasirodys, kad būtent tų keista ir turi kokiu sutrikimų, kad bijai bendrauti...</p></div></blockquote><p>Prie ko čia bendravimas ir priverstinis klausymas, kaip kažkas pasakoja visiems apie savo rūpesčius? </p><p>Kultūrų yra visokių, rasieją dar laikyk pavyzdžiu.
</p><p>Japonijoj net traukiny niekas telefonu neklykauja kaip pas mus. Na, ten apskritai labai didelė pagarba kito žmogaus privatumui.</p>

Viena karta trims dienoms darbo reikalais buvo isvezta I Japoniją, desimt metu atgal, bet raso vis vos ne kas savaitę apie ją. biggrin.gif kelias dienas laisvas turejot eksplorinimui? Sestadieni sekmadieni ar tik sekmadieni, nes japonai ir sestadieniais dirba?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 13:03)
Man bendravimas prie vyno taurės patinka. Nueini į kavinę ir kiek tu tą kavą pliumpini? O vyno taurę galima gerti ir valandą ir dvi. Tai tavo pasirinkimas nevartoti alkoholio, nebruk jo kitiems. Teisingai idomucia sako, visi blaivybės propaguotojai apsigimę alkoholikąi, patys nemoka ar negali, todėl gerti ir kitiems bruka savo tiesas. Beje raudonas vynas turi resveratrolio, o tai jaunystės eleksyras biggrin.gif . Mėgstu gerą raudoną vyną biggrin.gif .
Na ir? Gyvena barakuose ir iš normalių šeimų ir iš vaikų namų... Niekas nekaltas jei jie nenori gyventi geriau, gal jiems to pakanka.

O pvz. prie naturalaus sulčių stiklinės nepatinka? Tu uzduodi klausimus aš atsakau, nepastebėjai? Aš nk nebruku tau 😉

Dėl tavo resvaratrolio yra įvairių nuomonių, pvz:
"Jungtinių Valstijų mokslininkai teigia, kad resveratrolis – stipriausias pasaulyje antioksidantas – nepadeda žmonėms prailginti gyvenimo."
O siaip tau reikėtų išgerti daug vyno, kad būtų bent resvaratinolio norma rekomenduojama smile.gif prisiziurejai reklamų ir tiek 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 gruodžio 2022 - 12:22
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 12:12)
Viena karta trims dienoms darbo reikalais buvo isvezta I Japoniją, desimt metu atgal, bet raso vis vos ne kas savaitę apie ją.  biggrin.gif  kelias dienas laisvas turejot eksplorinimui? Sestadieni sekmadieni ar tik sekmadieni, nes japonai ir sestadieniais dirba?

kiekvienoje salyje yra svai pliusai i rminusai, Japonijoje duag geru dalyku, bet taip isprausta ir remus gyventi as nenoreciau. Viskas turi savo kaina. Ten gi ir miega darbo vietose...
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2022 12 14, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73023139" data-time="1671004167"><div><p>Matai kaip?
O ash galvojau, kad nekaltos tos kurios neishtejusios nesikrusha su diedais?
Shiais laikais 20 metu nekalta rasti tai jau ne taip paprasta, net 14 metu neaishku, net 12 metu neaishku.
Taigi prie ko cia amzhius?

Man pasidare idomu, kodel tu pabrezhtinai aishkini, kas tau patinka, lyg tai labai daug kam idomu.

Va kai busi daugelio trokshtama, tada gal ir turi prasme vieshinti kas tau patinka</p></div></blockquote><p>Kai niekas i ja neziuri -belieka cia ,pasikelti savo saviverte  smile.gif </p><p></p>

biggrin.gif tau su psichika visada buvo kazkas ne taip biggrin.gif . As jau tokiame amziujr esu, kai man jau nusikakoti ant vyru demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 12:03)

turbūt negirdėjusi ir to, kad ir talentai būna įgimti... ką padarysiu aš, to nepadarysi tu ir atvirkščiai. Na taip, labai ilgai mokantis, šlifuojant gal ir galima be talento vidutiniškai kažko išmokti, bet tam reikia daug daugiau resurso, kurio neturi našlaičiai, asocialių palikuonys ir pan. Tas pats su intelektu. Neišmokysi gerai matematikos to, kurio neįmanoma išmokti.
Bet man jau pabodo tau aiškinti paprastus dalykus. Tu arba apsimeti arba tikrai tokia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 12:29)
Prancūzai kasdien geria, nu tikrai mažau prasigėrę nei ruskiai

T7 negyveni prancuzijojw, tu gyveni prorusiškoje valstybėje biggrin.gif Tu geri, kaip ruskė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 14, 13:09)
jo tas labai krenta i akis unsure.gif

Per sitiek desimtmeciu as neatsimenu, kad ji butu pasakojus apie savo teva kokia linksmą istoriją ar netgi rasiusi graziai apie savo teva. Ji sios temos vengia, kaip velnias kryžiaus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 12:37)
Alkoholikai paprastai propaguoja abstinencija. kad nebutu zacepo
O ne alkoholikams tai neaktualu

Pasaku nesek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 12:09)
Kitaip neskaitytum saves moterimi.

Tau su atmintimi negerai. Ash neskaitau save moterimi, jau diskutavom, net jei ir skaityciau - tai neturi jokios reiksmes.
Galiu pradeti skaityti, kad esu pasaulio prezidentas, bet niekas neatvaziuos ir nenuties raudono kilimo i limuzina.

Kai spelioji apie kitus zhmones tai daug pasakai apie save ir mazhai atspeji apie kitus
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 14:23)
T7 negyveni prancuzijojw, tu gyveni prorusiškoje valstybėje  biggrin.gif  Tu geri, kaip ruskė  biggrin.gif

Tu sakai, tu žinai, kaip ir apie mano vyrus ir vadovaujantį darbą, tau patinka, tu fantazuok... O man tavo gyvenimas neįdomus, nesvarbu- 1 ar 100 vyrų turėjai, tualetus valai ar vadovauji kažkam, geri degtinę ar nė lašo neimi į burną, nuo to geresnė nepasidarysi.
Yra labai geras posakis- jei kalba tau už nugaros, vadinasi tu priekyje 4u.gif
Atsakyti