Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 12:24)

Pasaku nesek.

Ash dabar ishgeriu kas diena po cerka.

Cia Lietuvoje buvo straipsnis prigazdino, kad nuo nauju brangs alkoholis tai dar nusipirkau stipraus likerio darysiu kokteilius
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 14:26)
Tau su atmintimi negerai. Ash neskaitau save moterimi, jau diskutavom,  net jei ir skaityciau - tai neturi jokios reiksmes.
Galiu pradeti skaityti, kad esu pasaulio prezidentas, bet niekas neatvaziuos ir nenuties raudono kilimo i limuzina.

Kai spelioji apie kitus zhmones tai daug pasakai apie save ir mazhai atspeji apie kitus

4u.gif taikliai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 13:26)
Tau su atmintimi negerai. Ash neskaitau save moterimi, jau diskutavom,  net jei ir skaityciau - tai neturi jokios reiksmes.
Galiu pradeti skaityti, kad esu pasaulio prezidentas, bet niekas neatvaziuos ir nenuties raudono kilimo i limuzina.

Kai spelioji apie kitus zhmones tai daug pasakai apie save ir mazhai atspeji apie kitus

Pemei is teletabiu manierą visa teksta istrinti ir palikti sakini, ištrauktą iš konteksto, ir I ji atsakineti kaip tik tavo fantazija leidzia biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 13:28)

Cia Lietuvoje buvo straipsnis prigazdino, kad nuo nauju brangs alkoholis tai dar nusipirkau stipraus likerio darysiu kokteilius

Tavo amziuje cierka, tai gyvybės palaikymas, tai jau nesiskaito alkoholizmu, tai skaitosi reanimacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 12:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 12:28)

bijai kraujo tirštumo?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 13:28)

Tqi ruskiai prie tavo lovos sededavo, kai augai ir kartodavo 'gerk vyną, gerk vyną, gerk vyną...."?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 13:27)
Tu sakai, tu žinai, kaip ir apie mano vyrus ir vadovaujantį darbą, tau patinka, tu fantazuok... O man tavo gyvenimas neįdomus, nesvarbu- 1 ar 100 vyrų turėjai, tualetus valai ar vadovauji kažkam, geri degtinę ar nė lašo neimi į burną, nuo to geresnė nepasidarysi.
Yra labai geras posakis- jei kalba tau už nugaros, vadinasi tu priekyje 4u.gif

As klausiau koki darba dirbi, o ne twigiau. O kad tavo vaikas ne vyro, su kuriyo gyveni, tikras sunus, tai galima buvo tai lengvai iskaityti. 4u.gif
Jei mums butu idomūs viena kitos gyvenimai, tai mes ieskotume info visur kur tik imanoma apie mus. Bet gi nei tu, nwi as to nedarome. Mes gi nesam nevisprotės. Ane? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 13:27)

Yra labai geras posakis- jei kalba tau už nugaros, vadinasi tu priekyje 4u.gif

Norwjau patikslinti šį pasakymą biggrin.gif

Mamkose 'už nugaros' galima kalbeti tik per až. Cia mes kalbame tiesiai į akis.
biggrin.gif Comprende?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 12:26)

kaip tai nelaikai jau dabar saves moterim, rimtai? krutine uzsiauginai, nes tai tau labai vyriska? pasigrazinai taip sakant? bigsmile.gif

tai va mum taip ir atrodo is sono tavo pasisakymai...

ar jau galu gale supratai, kad pas tave lyties distrofija? bigsmile.gif
Atsakyti
Maja tu tiesiog reklamos auka 😆
"Dauguma tyrimų atliekami su pelėmis arba žiurkėmis, kurioms buvo skiriamos tokios milžiniškos dozės, kad, sako Angusas, žmonėms reikėtų per dieną išgerti po baseiną raudonojo vyno, kad gautų lygiavertę dozę: "Taigi tai nesąmonė. Jei norite, gerkite raudonąjį vyną. Bet negerkite jo todėl, kad manote, jog jis jums naudingesnis. Taip tikrai nėra."
Va dar tau:
"Geriu tik brangius gėrimus"

"Atsiprašau, bet alkoholis yra alkoholis, - sako Bonifacijus. Sveikatos požiūriu svarbus etanolio kiekis, o tai reiškia, kad nėra didelio skirtumo tarp 60 eurų kainuojančio butelio putojančio alkoholio ir 60 centų kainuojančios alaus skardinės.

"Viena taurė per dieną nepakenks"

"Per pastaruosius kelis dešimtmečius tipinės vyno taurės dydis išaugo, - sako Bonifacijus. "Taip pat padidėjo vyno stiprumas. Prieš kelis dešimtmečius tipiškas ABV (alkoholio kiekis tūrio procentais) buvo 9-10 proc. Dabar jis siekia 12-13 proc."
Atsakyti
Uarda, įsirašyk į Valančiaus draugiją ir ten savo paskaitas skaityk.
Burba, taip, ruskiai sėdėjo prie mano lovos ie liepė gerti vyną, taip, mano sūnus ne nuo paskutinio iš n turėtų vyro. Taip, aš vadovauju valytojų brigadai. Taip, aš alkoholikė. Tinka? Patenkinau tavo smalsumą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 13:39)
Tqi ruskiai prie tavo lovos sededavo, kai augai  ir kartodavo 'gerk vyną, gerk vyną, gerk vyną...."?

Rašė gi, kad tėvai turėjo pastoviai alko. Toks pavyzdys pati geriausia pamoka vaikui. Viskas aišku ir paprasta kaip du kart du...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 12 14, 14:11)
Rašė gi, kad tėvai turėjo pastoviai alko. Toks pavyzdys pati geriausia pamoka vaikui.  Viskas aišku ir paprasta kaip du kart du...

Man tai irgi aisku, va musu bitei neaišku - visur mato rusų kaltę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 14:10)
Burba, taip, ruskiai sėdėjo prie mano lovos ie liepė gerti vyną, taip, mano sūnus ne nuo paskutinio iš n turėtų vyro. Taip, aš vadovauju valytojų brigadai. Taip, aš alkoholikė. Tinka? Patenkinau tavo smalsumą?

Ne biggrin.gif

Kas jums toje Lietuvoje atsitiko su smegenimis? Kodel jums zmogaus atliekancio valymo darbus, darbas baisiau, nei uzsiimineti prostitucija traukiniu stotyse?
Tqi tu nusuki galvą, kai praeini šiūkšlevežius, net nepasakai 'labas rytas"? Darbo vietoje apsimeti, kad nepastebi zmogaus, nuvalancio dulkes noo palangės? O kaip elgiesi su zmonemis, kurie atvaziyoja isvalyti tavo uzsikisusios kanalizacijos- I juos žiūri iš aukšto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 13:20
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 14:10)

O kodėl tau faktai nepatinka?
Tai taip ir nesupratome kodėl tau patinka gerti vyną? Patinka bendravimas prie vyno taurės apsvaigusiai?
resvaratrolio tavo, kuri tu paminėjai ten praktiškai nėra. Stiklinėje vynuogių sulčių jo daugiau.
Atsakyti

Aš tada irgi alkoholikė, 100proc.

Atsakyti