Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš irgi žinau, jei reiktų kur gauti, bet kažkaip nežinai ką čia prekiauja biggrin.gif. Ir gal nepribrendau dar biggrin.gif. MB bandęs. Ir ne kartą.

Aš ir nepribrendus gal

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 15, 16:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73023707" data-time="1671111478"><div><p>Tu neturejai galimybes pabandyti jauna budama, dabar, kai jau subine pradejo rauksletis, reikia narkotiku?</p></div></blockquote><p>Nereikia, bet gal smalsu būtų.</p>

O tu rasei vakar, kad cia mano fantazijos, jog ten jus krušatės apsinešę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 15, 17:40)
Butum social drinker,  jei gertum tik baliukuose ir susitikimyose. Bet kadangi tu geri viena po taurę kas dieną, tai esi passive alcoholic

Nu. Ką dar blogo apie mane pasakysi biggrin.gif ?
Atsakyti

Aš irgi žinau, jei reiktų kur gauti, bet kažkaip nežinai ką čia prekiauja biggrin.gif. Ir gal nepribrendau dar biggrin.gif. MB bandęs. Ir ne kartą.

Aš ir nepribrendus gal

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 16:39)
Aš irgi žinau, jei reiktų kur gauti, bet kažkaip nežinai ką čia prekiauja biggrin.gif . Ir gal nepribrendau dar biggrin.gif . MB bandęs. Ir ne kartą.

Tai jis pas tave ir isgerti megejas ne tik parukyti zolytės.
Atsakyti

O tu rasei vakar, kad cia mano fantazijos, jog ten jus krušatės apsinešę biggrin.gif

Ne iš to rato siūlė. Iš giminių labiau gal 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 15, 17:42)
Tai jis pas tave ir isgerti megejas  ne tik parukyti zolytės.

Nu. Tiesiog pabaisa. Dar ir daužo mane kai neduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 16:41)
Nu. Ką dar blogo apie mane pasakysi biggrin.gif ?

Cia as? Cia statistika, ne aš.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 16:43)
Nu. Tiesiog pabaisa. Dar ir daužo mane kai neduodu biggrin.gif

Vat ne....tavo psichologinis portretas ne tas, kur galima ji musti. Jus tam ir tavorinates gerimu jasčikais, nes abu megejai padaryri gramulka. Jei tau butu nemalonu, kad jis geria, ar tau nepatiktu isgerti vakarais po taurę kitą vyno - nepirktum tiek alkoholio vienu metu. Suprastum, kad esi slkoholike- pirktum alkoholio tiek, kiek gali isgerti per vieną karta ir tai sleptum nuo visu. O dabar tu ir esi passive one.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 gruodžio 2022 - 15:49
Kažkokie siaubai
matot kaip atsivėrėt kas yra kas?
mano šeimoje niekas niekada to nedarė ir nedarys rolleyes.gif sesė mano net cigaretės nebandžiusi niekad, nors draugės rūkydavo
Atsakyti

Aj, pabaliabojom su giminėm, tai išlindo 😁

Nu bet... jei visi alchašai/narkomanai taip gyventų, tai pasaulis būtų gražus :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 15, 17:47)
Kažkokie siaubai
matot kaip atsivėrėt kas yra kas?
mano šeimoje niekas niekada to nedarė ir nedarys rolleyes.gif sesė mano net cigaretės nebandžiusi niekad, nors draugės rūkydavo

Na ir kas. aš pabandžiau jaunystėj, nepatiko ir daugiau nerūkiau. Kam patinka, tas rūko, kiekvieno asmeninis reikalas. O žodės dėl įdomumo koks tas jausmas norėčiau pabandyt, iš pasakojimų, visiems skirtingas.
Burbanti, tiesa, kurio sūnaus man prašyti, vyresniojo ar jaunesniojo? Nes vyresnysis ne tik žolės, bet ir stipriau bandęs biggrin.gif . O mažasis tai irgi sako, žinau kur gauti, jei nori galiu nupirkti biggrin.gif . Jis pas mane nešiuolaikinis, nei geria, nei rūko, ne taip kaip didysis biggrin.gif . Ir va, taip mamai nupirkęs neštų namo, pagautų- baudžiakas biggrin.gif . Tiesa, gal prieš mėnesį pas draugą jie ten kažką šventė šašlus kepė (du garažai sujungti ir padaryta tokia kaip salė). Tai policija buvo atvažiavus. Iškratė visus, nerūpėjo, kad kai kas elektronines cigaretes turėjo, ieškojo žolės. Šnekėjau su to vaikinuko mama, sakė ne pirmas kartas, vyresniajam jų sūnui baliavojant irgi ne kartą buvo atvažiavę, tai jos vyrui jau atsibodo su policija kovot, nes be orderio įeit į patalpą negalima. O čia mato, jaunimas, pliusą gal užsidės Va, pvz, turėtų kuris nors, pamato policiją ir kad pas jį nerastų, draugui pameta į kišenę ar kažkur ir aiškinkis paskui kad tu ne narkomanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 15, 16:52)
<p>Aj, pabaliabojom su giminėm, tai išlindo 😁</p><p></p><p>Nu bet... jei visi alchašai/narkomanai taip gyventų, tai pasaulis būtų gražus biggrin.gif</p>

Tu qnt tiek tūpa, jog nematai kiek aplinkui daug turtingų alkoholikų? Vištos smegenys.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 17:02)
Na ir kas. aš pabandžiau jaunystėj, nepatiko ir daugiau nerūkiau. Kam patinka, tas rūko, kiekvieno asmeninis reikalas. O žodės dėl įdomumo koks tas jausmas norėčiau pabandyt, iš pasakojimų, visiems skirtingas.
Burbanti, tiesa, kurio sūnaus man prašyti, vyresniojo ar jaunesniojo? Nes vyresnysis ne tik žolės, bet ir stipriau bandęs biggrin.gif . O mažasis tai irgi sako, žinau kur gauti, jei nori galiu nupirkti biggrin.gif . Jis pas mane nešiuolaikinis, nei geria, nei rūko, ne taip kaip didysis biggrin.gif . Ir va, taip mamai nupirkęs neštų namo, pagautų- baudžiakas biggrin.gif . Tiesa, gal prieš mėnesį pas draugą jie ten kažką šventė šašlus kepė (du garažai sujungti ir padaryta tokia kaip salė). Tai policija buvo atvažiavus. Iškratė visus, nerūpėjo, kad kai kas elektronines cigaretes turėjo, ieškojo žolės. Šnekėjau su to vaikinuko mama, sakė ne pirmas kartas, vyresniajam jų sūnui baliavojant irgi ne kartą buvo atvažiavę, tai jos vyrui jau atsibodo su policija kovot, nes be orderio įeit į patalpą negalima. O čia mato, jaunimas, pliusą gal užsidės Va, pvz, turėtų kuris nors, pamato policiją ir kad pas jį nerastų, draugui pameta į kišenę ar kažkur ir aiškinkis paskui kad tu ne narkomanas biggrin.gif

Ooooo....gera kompanią susiradę tavo sūnūs. Nieko nepridesi ir neatimsi. 'Stipresniu bandes, nei zolė' rolleyes.gif rolleyes.gif Durnele, jei pas tavo sunaus draugą policija yra daznas svecias, tai ru turi kryziumi kristi pries vaiku kojas ir neleisti bendrauti su busimu nusikaltėliu. Seip sau policija neužsisėda nekaltų bachūrėlių ir nedaro Reid į jų namus narkotiku ieskojimui. O gal dar ir tas tėvelis prisidejes prie narkotiku platinimo, nes jam 'nusibodo jau kovoti su policija'? Nežiūrėk į vaikus per raudono vyno fužerą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 gruodžio 2022 - 16:33