Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Burba, aš ne apie turtus, o tvarkingą gyvenimą. Žmonės vaikus augina, lavina, dirba, keliauja, gyvūnus myli, prieglaudas remia. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 15, 17:38)
<p>Burba, aš ne apie turtus, o tvarkingą gyvenimą. Žmonės vaikus augina, lavina, dirba, keliauja, gyvūnus myli, prieglaudas remia. </p>

O kiek is tokiu yra uzsislepusiu alkoholiku ar domejaisi, varnele?
Atsakyti

O kiek is tokiu yra uzsislepusiu alkoholiku ar domejaisi, varnele?

O ne svarbiausia, kad žmonės šeimoj ir visuomenėj normalūs ir adekvatus? 

Kad vaikai auga tvarkingai, yra prižiūrimi ir laimingi?

Kad žmonės dirba, uždirba, kuriasi gerbūvį ir dar kitiems padeda pagal galimybes? 

Ar bėda viena kita vyno taurė ar alaus bokalas laisvalaikiu?

Atsakyti

O ne svarbiausia, kad žmonės šeimoj ir visuomenėj normalūs ir adekvatus? 

Kad vaikai auga tvarkingai, yra prižiūrimi ir laimingi?

Kad žmonės dirba, uždirba, kuriasi gerbūvį ir dar kitiems padeda pagal galimybes? 

Ar bėda viena kita vyno taurė ar alaus bokalas laisvalaikiu?

Žinai kaip yra gi :) Didžiausios davatkos-buvusios mergšės, didžiausi abstinentai-savu laiku išlakę marias alkoholio :)

Atsakyti

O tu atsakysi I mano klausimą, ar, kaip tikra aferiūga, apsimesi, jog jo nematai?
Papildyta:
Nezinau kaip tavo Orakulas, bet mano krištolinis rodo, jog ji yra ir su sūnumi drsugiskai for fun parūkiusi žolės.

Tavo psichine liga ant tiek progresavus ,kad paskaiai ir vemt vercia. Tik ateini ir smirdi su savo neapykanta Lietuvai.As nors gyvenu cia bet neziuriu kai ka jis ten kalba ,zinau kad senai nusisnekejo ir nieko gero nebus .Bet kiekviena diena nedegraduoju cia

Tu eik pas gydytoja ,gal koki gydyma sugalvos tavo atzvilgiu

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 15, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73023731" data-time="1671115376"><div><p>O kiek is tokiu yra uzsislepusiu alkoholiku ar domejaisi, varnele?</p></div></blockquote><p>O ne svarbiausia, kad žmonės šeimoj ir visuomenėj normalūs ir adekvatus? </p><p>Kad vaikai auga tvarkingai, yra prižiūrimi ir laimingi?
</p><p> Kad žmonės dirba, uždirba, kuriasi gerbūvį ir dar kitiems padeda pagal galimybes? </p><p>Ar bėda viena kita vyno taurė ar alaus bokalas laisvalaikiu?</p>

Alkoholikų tėvų dukra?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 15, 18:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73023732" data-time="1671115674"><div><p>O ne svarbiausia, kad žmonės šeimoj ir visuomenėj normalūs ir adekvatus? </p><p>Kad vaikai auga tvarkingai, yra prižiūrimi ir laimingi?</p><p>Kad žmonės dirba, uždirba, kuriasi gerbūvį ir dar kitiems padeda pagal galimybes? </p><p>Ar bėda viena kita vyno taurė ar alaus bokalas laisvalaikiu?</p></div></blockquote><p>Žinai kaip yra gi smile.gif Didžiausios davatkos-buvusios mergšės, didžiausi abstinentai-savu laiku išlakę marias alkoholio smile.gif</p>

O kai kurios diedus renkasi pagal birkos dydi biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2022 12 15, 18:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73023689" data-time="1671109038"><div><p>O tu atsakysi I mano klausimą, ar, kaip tikra aferiūga, apsimesi, jog jo nematai?
Papildyta:
Nezinau kaip tavo Orakulas, bet mano krištolinis rodo, jog ji yra ir su sūnumi drsugiskai for fun parūkiusi žolės.</p></div></blockquote><p>Tavo psichine liga ant tiek progresavus ,kad paskaiai ir vemt vercia. Tik ateini ir smirdi su savo neapykanta Lietuvai.As nors gyvenu cia bet neziuriu kai ka jis ten kalba ,zinau kad senai nusisnekejo ir nieko gero nebus .Bet kiekviena diena nedegraduoju cia</p><p>Tu eik pas gydytoja ,gal koki gydyma sugalvos tavo atzvilgiu</p>

Apsišikus bailė, bijanti rasyti savo tikru niku, pasakoja apie kitus personazus kazka. bigsmile.gif Prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 17:02)
Burbanti, tiesa, kurio sūnaus man prašyti, vyresniojo ar jaunesniojo? Nes vyresnysis ne tik žolės, bet ir stipriau bandęs biggrin.gif . O mažasis tai irgi sako, žinau kur gauti, jei nori galiu nupirkti biggrin.gif . Jis pas mane nešiuolaikinis, nei geria, nei rūko, ne taip kaip didysis biggrin.gif . Ir va, taip mamai nupirkęs neštų namo, pagautų- baudžiakas biggrin.gif . Tiesa, gal prieš mėnesį pas draugą jie ten kažką šventė šašlus kepė (du garažai sujungti ir padaryta tokia kaip salė). Tai policija buvo atvažiavus. Iškratė visus, nerūpėjo, kad kai kas elektronines cigaretes turėjo, ieškojo žolės. Šnekėjau su to vaikinuko mama, sakė ne pirmas kartas, vyresniajam jų sūnui baliavojant irgi ne kartą buvo atvažiavę, tai jos vyrui jau atsibodo su policija kovot, nes be orderio įeit į patalpą negalima. O čia mato, jaunimas, pliusą gal užsidės Va, pvz, turėtų kuris nors, pamato policiją ir kad pas jį nerastų, draugui pameta į kišenę ar kažkur ir aiškinkis paskui kad tu ne narkomanas biggrin.gif

Ir tu ramia galva į tai reagoji? Kad tavo sūnus stipresnių narkotikų bandęs? 😳 Va kodėl tu taip aršiai "už", kad narkotikus dekriminalizuotu.
Nu nekalbėk nesąmonių, kad šašlykus kepant, policija atvažiuoja narkotikų tikrint. Tu tiki tuo? arba tu naivuole arba visiškai nesiorientuoji kodėl policija tikrina arba tau pofik viskas.
Mamai su galva turėtų būti negerai, jeigu prašytų savo vaiko jai nupirkti narkotikų.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 15, 18:12)
didžiausi abstinentai-savu laiku išlakę marias alkoholio smile.gif</p>

Aha, ir taip būna, moonte gi pasakojo apie savo vyrą.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 15, 17:47)
<><p>O ne svarbiausia, kad žmonės šeimoj ir visuomenėj normalūs ir adekvatus? </p><p>Kad vaikai auga tvarkingai, yra prižiūrimi ir laimingi?
</p><p> Kad žmonės dirba, uždirba, kuriasi gerbūvį ir dar kitiems padeda pagal galimybes? </p><p>Ar bėda viena kita vyno taurė ar alaus bokalas laisvalaikiu?</p>

Vaikai ir pas alkoholikus laimingi, žaidžia, išdykauja kartu su visais. Ir prižiūrėti būna. Alkoholikas, mamos kaimynas, dirba, uždirba, padeda kitiems savo draugams ir šiaip padeda kaimynams...
Papildyta:
"Nerūkanti jaunoji karta – tokį planą užsibrėžė Naujoji Zelandija ir uždraudė asmenims, gimusiems vėliau nei 2009-ųjų sausio 1-ąją pirkti tabako gaminius. Ir nors dabar šiems žmonėms yra vos trylika metų, tabako gaminių įsigyti jie negalės nei sulaukę 18-os, nei 50-ies. O jei vis tik sugebės cigarečių įsigyti, jų laukia šimtatūkstantinės baudos."
Jeigu nesupranta, kaip yra zalojama sveikata ir kaip islaidauti reikia valstybei, visai nk tokios baudos...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 15, 16:47)
Kažkokie siaubai
matot kaip atsivėrėt kas yra kas?

Nu tikrai 😱
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 gruodžio 2022 - 18:07
QUOTE(uarda @ 2022 12 15, 18:29)
"Nerūkanti jaunoji karta – tokį planą užsibrėžė Naujoji Zelandija ir uždraudė asmenims, gimusiems vėliau nei 2009-ųjų sausio 1-ąją pirkti tabako gaminius. Ir nors dabar šiems žmonėms yra vos trylika metų, tabako gaminių įsigyti jie negalės nei sulaukę 18-os, nei 50-ies. O jei vis tik sugebės cigarečių įsigyti, jų laukia šimtatūkstantinės baudos."
Jeigu nesupranta, kaip yra zalojama  sveikata ir kaip islaidauti reikia valstybei, visai nk tokios baudos...

na va
pasirodo NZ rūpi naujoji karta ir senoji, kuri turės pasirūpinti senukais. O Europa toliau degraduoja ir tai dar vadina "vakarietiškom vertybėm" blink.gif kaip tai vėplai blondei avino vilna iš valdžios ir apsiverčia liežuvis vadinti tai vertybėmis blink.gif Juk Europa taip senstanti, taip vyrauja kiek savižudybių tarp jaunimo ir pan., ypač Lietuvoje. Kanapės bandys tai raminti?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 12 15, 20:29)
Ir tu ramia galva į tai reagoji? Kad tavo sūnus stipresnių narkotikų bandęs? 😳

Mano sūnui jau virš 30 ir džiaugiuosi, kad jis papasakoja apie savo gyvenimą tai, ko tokioms kaip tu nepapasakosi. Burba gi sakė, kad jaunimas 100 proc bandęs biggrin.gif . Tau nepapasakoja biggrin.gif
O vyras tai armijoj pabandė. Ai tiesa, tada nei sekso nei narkotikų nebuvo, ką aš čia.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 gruodžio 2022 - 19:46
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 15, 20:03)
na va
pasirodo NZ rūpi naujoji karta ir senoji, kuri turės pasirūpinti senukais. O Europa toliau degraduoja ir tai dar vadina "vakarietiškom vertybėm" blink.gif kaip tai vėplai blondei avino vilna iš valdžios ir apsiverčia liežuvis vadinti tai vertybėmis blink.gif Juk Europa taip senstanti, taip vyrauja kiek savižudybių tarp jaunimo ir pan., ypač Lietuvoje. Kanapės bandys tai raminti?

Isivaizduoji kaip jos reaguotu jeigu Lt uždraustų. Gi Maja pastoviai aiškina, kad draudimais nk nepesi, ale reikia leisti vartoti narkotikus. Nors iš kitos pusės suprantama-nori apsaugoti savo vaikus. Na vnz. zombes.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 20:43)
Mano sūnui jau virš 30 ir džiaugiuosi, kad jis papasakoja apie savo gyvenimą tai, ko tokioms kaip tu nepapasakosi. Burba gi sakė, kad jaunimas 100 proc bandęs biggrin.gif . Tau nepapasakoja biggrin.gif
O vyras tai armijoj pabandė. Ai tiesa, tada nei sekso nei narkotikų nebuvo, ką aš čia.... biggrin.gif

Iš kur tu žinai kad papasakoja viską? Gal tu daug ko nezinai. Man tai būtų širdies smūgis nuo tokių pasakojimų 🙄. Nes mano vaikai auklėjimi visiškai kitaip. Ir taip nei man, nei mano vyrui tėvams neteko pasakoti tokių "ciudu".
Tai genai, jeigu ir tėvai vartoja, tai ir vaikai dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 12 15, 21:59)
Iš kur tu žinai kad papasakoja viską? Gal tu daug ko nezinai. Man tai būtų širdies smūgis nuo tokių pasakojimų 🙄. Nes mano vaikai auklėjimi visiškai kitaip. Ir taip nei man, nei mano vyrui tėvams neteko pasakoti tokių "ciudu".
Tai genai, jeigu ir tėvai vartoja, tai ir vaikai dažniausiai.

Nu jo, auklėjami bijoti pasipasakoti biggrin.gif , Jei kažkuris homoseksualus būtų, gi irgi neišdrįstų pasisakyt, nes motiną prarastų biggrin.gif . Mano ir mažasis nebijo pasipasakot nieko, mes apie viską atvirai šnekam, taip, bandė elektronines cigaretes, pabandė alkoholį, bet jam nepatinka, niekad iš jokio gimtadiebio negrįžo neblaivus, gal labai tyrinėjant ir atrastum kokią promilės dalį. bet nežeminu vaiko prašydama papūsti biggrin.gif Bet tu kai vaikų kuprines šniukštinėji nes tau nesipasakoja, tai va toks ir auklėjimas, Tada ir slepia viską, tiek jausmus, tiek patirtis. Nuo manęs vaikai paslapčių neturi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 15, 21:26)
Nu jo, auklėjami bijoti pasipasakoti biggrin.gif , Jei kažkuris homoseksualus būtų, gi irgi neišdrįstų pasisakyt, nes motiną prarastų biggrin.gif . Mano ir mažasis nebijo pasipasakot nieko, mes apie viską atvirai šnekam, taip, bandė elektronines cigaretes, pabandė alkoholį, bet jam nepatinka, niekad iš jokio gimtadiebio negrįžo neblaivus, gal labai tyrinėjant ir atrastum kokią promilės dalį. bet nežeminu vaiko prašydama papūsti biggrin.gif  Bet tu kai vaikų kuprines šniukštinėji nes tau nesipasakoja, tai va toks ir auklėjimas, Tada ir slepia viską, tiek jausmus, tiek patirtis. Nuo manęs vaikai paslapčių neturi biggrin.gif .

Ko bijoti? Tu bent supranti kad kiti vaikai nevartoja narkotikų, jiems nėra ką pasakoti. Nei man, nei vyrui mano. Mes nebijojome papasakoti, o tiesiog nebuvo ką pasakoti, nes nu nevartojam jų. Nejaugi neeina suprasti. Anot tavęs, jeigu nepasakoja, kad vartoja narkotikus, tai bijo pasipasakoti? Nu aš suprantu kai patys vartojate, tai atrodo, kad ir visi aplink vartoja, bet taip nėra 😁
Nk tu negali žinoti, ar turi/neturi paslapčių, nebūk naivi.
Vien tas tavo: šašlykus kepa ir atvažiuoja policija narkotikus ieškoti jau daug ką pasako. Nu. Nu. Viska pasipasakoja. Rožiniai akiniai ir čia pas tave, nenuostabu- kaip ir visur.
Aš viską suprantu, kai šeimoje vartojamas alko dėžėmis iš kartos į kartą, narkotikai, tai ir vaikai tokie užauga. Čia tiesiog norma jiems. Tau ir atrodo, kad nk čia tokio, kai vaikas išgėręs grįžta iš gimtadienio. Mano vaikai užimti, būreliai, muzikos mokyklą, konkursai, tai nera kada dar apie alko/narkotikus galvoti. Lb bendraujantys, jų visur pilna. Tiesiog neįdomu. Gi viskas eina iš šeimos pirmiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 15 gruodžio 2022 - 20:57