Man idomiai atrodo, kai zmones neturi argumentu ir pradeda varyti ad hominem, tarsi apdergus zmogu, nuneigsi, tai, ka jis sako. Idomi tokia logika sakyciau.
Vaikai tevam niekad nesipasakos visko 100 proc, tai naturalu, niekam visko nepasakoji. Bet as dziaugiuosi, kad turiu gana artimus rysius su vaikais ir jie issipasakoja tiek, kiek nori. Bet ne vien issipaskojimuose esme, manau svarbu ir siaip mayti ta vaika, suprasti kartais ir be zodziu.
O del narkotiku na tikrai keista toks laisvas poziuris i juos, mes daug diskutuojam su vaikais apie zolyte, alkoholi, kitus narkotikus, veipinima, kas ziauriai tarp paaugliu paplite, narkotikai jiem irgi sake lengvai prieinami butu, jei tik noretu, gatveje zmones siulo

.
Nezinau is kur cia, is per gero gyvenimo zmones taip kvailai elgiasi? Priedo daug paaugliu panyre i depresijas sake. Tai gal reiktu tuo valdziom susirupinti, vietoj to, kad dar laisviau tuos narkotikus daryt prieinamus.

viena mergaite dukters klaseje uzsidejusi soc medijoj ivardzius they it
As tai atsilikus nuo gyvenimo, net nezinau kaip zole atrodo ar kvepia. kai man sako ten ir ten kvepejo zolyte, o as nei nezinau kaip reiktu atskirti

nesu meginusi jokiu narkotiku iskyrus alkoholi. Gaila, kad visgi taip dar kol kas mazai zmones turi informacijos apie narkotiku daroma itaka organizmui, kad ir to pacio alkoholio.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 16, 11:28)
<p>Manieji per maži gal dar TOMS temoms. Bet jie žino, kad svarbiausia-atvirumas, nes kad ir ką pridirbtų, aš juos mylėsiu taip pat. </p>
sakei sunus paaulglys ir per mazas? Tai kada kalbesi, kai bus 18?

apie gejus sneketis ne per mazi, o apie narkotikus per mazi, na keista rimtai...