Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

ėėė, gal kažko nesupratau, bet 150-200 t8kst Vilniuje tai yra normalus būstas, ty tikrai ne turtingiausiųjų. 

O mokama nuo 150

Atsakyti

O aš galvoju, kad geriausia apmokestinti visą turtą kaip ir dabar planuojama, nes apeidinėjimų mažiau bus. Dabar, kai prasidėjo NT mokestis, prasidėjo perrašinėjimai ir visokios machinacijos, lietuviai gabūs tam biggrin.gif. Tas 0,006 proc yra toks mizeris, turintiems neprabangų turtą. Nuo 100 tūkst 60 eurų į metus. Žemė tai visa apmokestinta, tai irgi įgyta mokkant GPM ax.gif O tas ne pirmo būso neapmokestinimas irgi nesąmonė, gali žmogus turėti butelį, sodo namelį ir dar kokią sodybą, kurių vertė mizerna visai, o kitas pilį vienintelę už milijoną biggrin.gif.
O tu esi mokėjęs, pvz., žemės mokestį?  Aš vakar taip ir nesugebėjau sumokėt 3eur. Briedis kažkoks. Ir ne sumoj esmė, o, kas sudėtinga ir nx to reik? Administruoti daugiau darbo, negu tolko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 gruodžio 2022 - 09:06
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 11:05)
Aš vakar taip ir nesugebėjau sumokėt 3eur. Briedis kažkoks</p>

Visada moku. Nieko ten nėra, labai paprasta. Bet reikėjo susimokėti iki lapkričio kažkelintos. Tik 3 eur? Vilniuj? Kiek tos žemės pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 09:05)
O tu esi mokėjęs, pvz., žemės mokestį?  Aš vakar taip ir nesugebėjau sumokėt 3eur. Briedis kažkoks. Ir ne sumoj esmė, o, kas sudėtinga ir nx to reik? Administruoti daugiau darbo, negu tolko.

Uzh buta nereikia, moket.
Uzh viena garazha - renka garazho kooperatyvo pirmininkas kas metus, ten nuomos mokestis.
Uzh kita garazha - ateina ish savivaldybes lapukas, irgi nuoma, tai nuneshu i Maxima ar ir perlo terminala, nes ten kodai keicias kaip kaleidopskope

Uzh nama jau zhemes nuosavybes mokestis buvo 11 eur dabar 15 eur tai imesdavo lapuka prie namo, po to pagal registracija o dabar galvoju VMI pasijungsiu, gal ten kas yra zhiuriu liepia sumokekt. SUmokejau per banka dingo, bet neturiu jokio kvito. Durniu laivas jei bogu
Atsakyti

Nežinau, kiek mokam už žemes. Tikiuosi nesikaupia skolos :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 11:46)
<p>Nežinau, kiek mokam už žemes. Tikiuosi nesikaupia skolos biggrin.gif</p>

Man ateina priminimas, kad reikia susimokėti. Vyrui irgi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 19, 11:45)
dabar galvoju VMI pasijungsiu, gal ten kas yra zhiuriu liepia sumokekt. SUmokejau per banka dingo, bet neturiu jokio kvito. Durniu laivas jei bogu

O kam tau tas kvitas? Išrašą iš banko pasidarysi jei reiks.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 11:46)
<p>Nežinau, kiek mokam už žemes. Tikiuosi nesikaupia skolos biggrin.gif</p>

Įeik VMI tinklapį kur deklaracijos, ten kur pajamas deklaruoji, yra stulpelis "žemės mokestis".
Atsakyti

Papildyta:
Papildyta:
Įeik VMI tinklapį kur deklaracijos, ten kur pajamas deklaruoji, yra stulpelis "žemės mokestis".

Vyras viską moka, skaičiuoja :D 

Atsakyti

Papildyta:
Papildyta:

Jokie priminimai neateina. Vos radau...

Atsakyti

O tai, jei nesumokėjau, tai ką, nebegalima?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 13:08)
<p>O tai, jei nesumokėjau, tai ką, nebegalima?</p>

Delspinigiai skaičiuojasi, bet nuo 3 eurų nieko nebus. Bet tai kodėl tiek mažai už žemę Vilniuj? O kaip sužinojai, kad reikia mokėti tada?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 12:22)
Vyras viską moka, skaičiuoja biggrin.gif </p>

O ką ten skaičiuot? Viskas suskaičiuota.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 19, 11:32)
Delspinigiai skaičiuojasi, bet nuo 3 eurų nieko nebus. Bet tai kodėl tiek mažai už žemę Vilniuj?

Gal ten zhemes 2 arai, kaip dabar iprasta teletabiams pardavinet uzh norma?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 08:13)
mes mamą kalbinom, ji gyvena trijų kambarių bute, ketv aukšte, na tikrai nėra paprasta laipiot, siūlėm išnuomot jos butą, o jai išnuomot naujos statybos mažesnį, su liftu šalia pat manęs, betgi ne biggrin.gif Užsispyrus.</p>

gal ji skirtingai nuo taves su kaimynais draugauja? ir jei ten pragyvenusi visa gyvenima, gal jai ten paprasciausiai smagu? ir gal smagiau savam, o ne nuomuotam?
o laipioti sveika, tavo mamai dar ne koks 100gi. I sporto sale nevaiksto? ko ten jau taip sunku vaikscioti?
Atsakyti