QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 19, 13:27)
tai sakau kad prie kazko prisisrusus, juk savi namai, kurti delioti tiek gyvenimo. Nelabai suprantu as vaiku, kai vercia tevus kazkur persikrausyti, dar suprasciau parduoti ir pirkti, bet eit nuomotis ant senatves, na kas noretu? tu pati noretum?
Suprantu jei jau tokie seni, ar ligoti, kad reikia prieziuros ir negali samdyti zmoniu, kad juos slaugytu savose namuose. bet jei zmogus savim pasirupina, sveikas, kam jam reiktu kazkur keltis?
As tai supranru kodel nori motina ispravadinti is 3 kambari7 buto. Kad lengviau butu paskui parduoti. Nes garantuotai sakys 'mam tu jau per sena susigaudyti nuomavime, duok igqliojimus mums, kad mes galetume viska tvarkyti tavo vardu ir bus viskas čiki piki...."
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 19, 14:18)
dura tu nesusipratėle, tai aš tą ir sakau, kad realiai prancūzai šiek tiek stipresni, bet kovidas praguldė, pasilpnino, tiesiog taip įvyko, sėkmė nusisuko
bet kartu nevirkauju ir nesakau nieko blogo, nieko nekeiksnoju, nes smagu ir už Argentiną, vadinasi taip turėjo būti. Gyvenime ne visada stipriausi laimi ir tiek
o ką tu prisigalvojai iš mano posto su savo juoda siela, tai pati ir graibykis savo mėšlą ir virk jame, visai išprotėjai jau. Gal melstis pradėk?
Eik eik...graudu skaityti.
Rasai normaliai.. bet tik uzeina kazkokios gliukos ir vsio ' orakulai man pasakė, antgamtines jegos isgulde kovidu, nes dangus taip nusprende, jog laimes argentina...."
Skirk darba, uz kuri gauni pinigus is lengvatikiu, ir mamkas, tai - atskiros plotmės.