Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:49)
<p>O kaip jūs sugalvojot, kad prie Vilnaus kelsitės gyvent?</p>

Pasiūlė sklypą gražioj vietoj, sūnus jau seniai Vilniuj, mažasis irgi žada studijuot, tai arčiau vaikų norisi būt.. Man su darbu viskas tvarkoj, galiu persivest, vyrui dar geriau. Taip kad... Beje, aš nesu tikra šiaulietė, tai man "neskauda". Vyras tai gimęs Šiauliuose, bet jam irgi Vilnius artimesnis. Pačiam Vilniuj nenorėjom, per daug šurmulio, senstam gi biggrin.gif . O čia arti miestas, bet miškų apsupty gyveni wub.gif . Senatvėj tai iš viso kaifas, prūdas, smėliuko atsivešim, miškelio gabaliukas, rojus wub.gif . Nors ir čia aš geroj vietoj gyvenu, bet jau remontų reikia, naujas yra naujas....
Atsakyti

Pasiūlė sklypą gražioj vietoj, sūnus jau seniai Vilniuj, mažasis irgi žada studijuot, tai arčiau vaikų norisi būt.. Man su darbu viskas tvarkoj, galiu persivest, vyrui dar geriau. Taip kad... Beje, aš nesu tikra šiaulietė, tai man "neskauda". Vyras tai gimęs Šiauliuose, bet jam irgi Vilnius artimesnis. Pačiam Vilniuj nenorėjom, per daug šurmulio, senstam gi biggrin.gif. O čia arti miestas, bet miškų apsupty gyveni wub.gif. Senatvėj tai iš viso kaifas, prūdas, smėliuko atsivešim, miškelio gabaliukas, rojus wub.gif. Nors ir čia aš geroj vietoj gyvenu, bet jau remontų reikia, naujas yra naujas....
Papildyta:
Meilė Tėvynei ar meilė verslininkams? Tu maistą, drabužius tik lietuviškus perki?
O prie ko čia muitinės pareigūnai, jei pardavimu užsiimi, tai mokesčius už verslą reikia mokėti.

Tai super. Miškas liks, neprivarys kokių kotedžų? Nes VLN plečiasi sparčiai :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 19, 16:02)

Meilė Tėvynei ar meilė verslininkams? Tu maistą, drabužius tik lietuviškus perki?
O prie ko čia muitinės pareigūnai, jei pardavimu užsiimi, tai mokesčius už verslą reikia mokėti.

Tu nlb supranti? Tėvynei aišku. Nes Lietuvoje verslininkai kam mokesčius mokės? Na kai tu pirksi rūbus, alko. Jeigu tu perki Lietuvoje, pvz "Zara" suknele, kam moki mokescius? Ispanijai ar Lietuvai?
Tai tu įrodyk, kad dėžėmis perki savo reikmem 😆
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 19, 13:27)
tai sakau kad prie kazko prisisrusus, juk savi namai, kurti delioti tiek gyvenimo. Nelabai suprantu as vaiku, kai vercia tevus kazkur persikrausyti, dar suprasciau parduoti ir pirkti, bet eit nuomotis ant senatves, na kas noretu? tu pati noretum?
Suprantu jei jau tokie seni, ar ligoti, kad reikia prieziuros ir negali samdyti zmoniu, kad juos slaugytu savose namuose. bet jei zmogus savim pasirupina, sveikas, kam jam reiktu kazkur keltis?

As tai supranru kodel nori motina ispravadinti is 3 kambari7 buto. Kad lengviau butu paskui parduoti. Nes garantuotai sakys 'mam tu jau per sena susigaudyti nuomavime, duok igqliojimus mums, kad mes galetume viska tvarkyti tavo vardu ir bus viskas čiki piki...."
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 19, 14:18)
dura tu nesusipratėle, tai aš tą ir sakau, kad realiai prancūzai šiek tiek stipresni, bet kovidas praguldė, pasilpnino, tiesiog taip įvyko, sėkmė nusisuko
bet kartu nevirkauju ir nesakau nieko blogo, nieko nekeiksnoju, nes smagu ir už Argentiną, vadinasi taip turėjo būti. Gyvenime ne visada stipriausi laimi ir tiek
o ką tu prisigalvojai iš mano posto su savo juoda siela, tai pati ir graibykis savo mėšlą ir virk jame, visai išprotėjai jau. Gal melstis pradėk?

Eik eik...graudu skaityti.

Rasai normaliai.. bet tik uzeina kazkokios gliukos ir vsio ' orakulai man pasakė, antgamtines jegos isgulde kovidu, nes dangus taip nusprende, jog laimes argentina...."
Skirk darba, uz kuri gauni pinigus is lengvatikiu, ir mamkas, tai - atskiros plotmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 gruodžio 2022 - 15:44
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 08:19)
Lygini kontrabandą su legaliai perkamomis prekėmis? </p>

o koks skirtumas? nei nuo vienu, nei nuo kitu mokesciai i biudzeta nenubyra, nubyra kitoje valstybeje. Is kontrabandiniu - tai kazkas bent Lietuvoje pelna turi ir seimas maitina, isleidzia pinigus vietoje ir nors kiek prisideda prie mokesciu mokejimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 19, 15:43)
As tai supranru kodel nori motina ispravadinti is 3 kambari7 buto. Kad lengviau butu paskui parduoti. Nes garantuotai sakys 'mam  tu jau per sena susigaudyti nuomavime, duok igqliojimus mums, kad mes galetume viska tvarkyti tavo vardu ir bus viskas čiki piki...."

Nu man irgi keista, kam ta buta nuomoti ir paciai nuomotis, jei jau issikeli gyventi na parduodi didesni buta tiketinai senos statybos, nusiperki naujos statybos uz panasia kaina tikriausiai ir gyveni, jei jau norisi mazesnio ar pirmam aukste ir gyveni, kam cia tuos nuomos ir dar ant senatves. unsure.gif
Atsakyti

o koks skirtumas? nei nuo vienu, nei nuo kitu mokesciai i biudzeta nenubyra, nubyra kitoje valstybeje. Is kontrabandiniu - tai kazkas bent Lietuvoje pelna turi ir seimas maitina, isleidzia pinigus vietoje ir nors kiek prisideda prie mokesciu mokejimo biggrin.gif
Papildyta:
Nu man irgi keista, kam ta buta nuomoti ir paciai nuomotis, jei jau issikeli gyventi na parduodi didesni buta tiketinai senos statybos, nusiperki naujos statybos uz panasia kaina tikriausiai ir gyveni, jei jau norisi mazesnio ar pirmam aukste ir gyveni, kam cia tuos nuomos ir dar ant senatves. unsure.gif

o kam, jei nenori parduot dar savo buto? Pažįstu žmonių, kurie išnuomavo savo butus ir nuomojasi patys didesnius. Arba tiesiog dėl kitos vietos laikinai darbus pakeitus. Etc.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:04)
Pažįstu žmonių, kurie išnuomavo savo butus ir nuomojasi patys didesnius. Arba tiesiog dėl kitos vietos laikinai darbus pakeitus. Etc.</p>

Paskui staiga kazhkas pasikeicia, tai ishmeta ish nuomojamo, o ta kuri nuomoja tai negali grizhti, nes valstybe remia visokius parazitus. Plius dar grizhes i ta nuomota neaishku ar nereikes daryti kapitalinio
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:04)
o kam, jei nenori parduot dar savo buto? Pažįstu žmonių, kurie išnuomavo savo butus ir nuomojasi patys didesnius. Arba tiesiog dėl kitos vietos laikinai darbus pakeitus. Etc.</p>

Tai jaunam taip, o senam kam? ka jis dar karta keis? darbus? jei jau del senatves eina i mazensi buta zemiau ar su liftu, tai ka atjaunes sukurs siema gimdys vaikus, keis darbus ir vel sugris i sena? logikos nulis cia zinok pas tave siuoj vietoj. unsure.gif kazko nedapasakoji, gal rimtia to buto reikia kazkam is jusu seimos ir norit ikist mama i mazesni nuomojama.
Atsakyti

Paskui staiga kazhkas pasikeicia, tai ishmeta ish nuomojamo, o ta kuri nuomoja tai negali grizhti, nes valstybe remia visokius parazitus. Plius dar grizhes i ta nuomota neaishku ar nereikes daryti kapitalinio

Va tam ir reikia sutartį pasirašinėt :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 19, 16:11)

nu butent. Nuomotis jaunam ne beda, susidejai tasyte rubu ir keliauji, o senam, vel tarabanytis?
Atsakyti

Tai jaunam taip, o senam kam? ka jis dar karta keis? darbus? jei jau del senatves eina i mazensi buta zemiau ar su liftu, tai ka atjaunes sukurs siema gimdys vaikus, keis darbus ir vel sugris i sena? logikos nulis cia zinok pas tave siuoj vietoj. unsure.gifkazko nedapasakoji, gal rimtia to buto reikia kazkam is jusu seimos ir norit ikist mama i mazesni nuomojama.

:D Nu va puiki proga prisikurt pasakų bus :) 

Bet tai kokios jūs sugadintos, akivaizdu kas jums labiausiai rūpi-jūsų tėvų turtas. Šlykštu. Negi jūsų tėvai neparašę testamento, kad tik ir sukat galvas, kokie yra įmanomi būdai nusisavinti jų turtą jiems dar nemirus? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73025183" data-time="1671459119"><div><p>Paskui staiga kazhkas pasikeicia, tai ishmeta ish nuomojamo, o ta kuri nuomoja tai negali grizhti, nes valstybe remia visokius parazitus. Plius dar grizhes i ta nuomota neaishku ar nereikes daryti kapitalinio</p></div></blockquote><p>Va tam ir reikia sutartį pasirašinėt smile.gif</p><p></p>

Ir kur ta sutarti po top kishi? I ishange?
Ar dar leisi pinigus teismams?
Atsakyti