Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 21:57)
O..kvepalu tema...man labai patinka   wub.gif

Kur uzsienyje papigiaj galima gauti originalų?

Anksčiau čia pirkdavau:
Www.fragrancedirect.co.uk

https://www.fragrancedirect.co.uk]http:]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 vasario 2022 - 22:13
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 28, 23:04)
Duty free?

As visada duty free perku kvepalus. Nuo 100 s€ £ gal...nu 10 €£ maziau. Cia ne 'papigiaj'.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 23:04)
<p>Ru pašalinta iš tarptautinių futbolo ir ledo rutulio turnyrų be termino.  Vyks be jų</p>

As tave klausiau apie tai I ka nuoroda davei. Atsakyk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 22:57)
O..kvepalu tema...man labai patinka  wub.gif

Kur uzsienyje papigiaj galima gauti originalų?

Papigiai gerų kvepalų nebūna. Na ok, išimtys gal. Arabiški irgi nėra kosmiškai brangūs.
Atsakyti

As visada duty free perku kvepalus. Nuo 100 s€ £ gal...nu 10 €£ maziau. Cia ne 'papigiaj'.
Papildyta:
As tave klausiau apie tai I ka nuoroda davei. Atsakyk.

Ten buvo skirta fb.vemiančios vatos adresu.

Atsakyti

Čia gi neidentifikuosi tų nickų 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 23:18)
Ten buvo skirta fb.vemiančios vatos adresu.

A, neidomu tada visai. As galvojau, kad cia adrenalinas pumpuos visu pajėgumu. O dabar...nuvylei biggrin.gif
Atsakyti
Man toks slykstus tas kurstymas neapykantos rusu tautai dabar...nuo sporto iki meno, net ta kur citavau rezisiere, jos kina iseme Lt is kinu festivalio, net nesigilino, kad ji ukrainiete doh.gif
na kas is to? nesuprantu, balerinos, futbolistai jie ka pakeis ka nors, juos bausti reikia. taigi taip giliniama tik dar didesne praraja ir neapykanta...

As bijau kad otkioje Lieutvoje prasides neapykanta tarp gyventoju... buvo jau siulymas deportuoti visus Rusijos piliecius... verysad.gif bijau, kad issilies is rusu tautybes lietuviu pilieciu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 22:19)
<p>Čia gi neidentifikuosi tų nickų 😁</p>

bet prie tos info paminejai mano nika, smeizti yra zinai nusiklatimas irgi, nebus tau zmoniu teismo, bet bus karma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 22:33)
Man toks slykstus tas kurstymas neapykantos rusu tautai dabar...nuo sporto iki meno, net ta kur citavau rezisiere, jos kina iseme Lt is kinu festivalio, net nesigilino, kad ji ukrainiete doh.gif
na kas is to? nesuprantu, balerinos, futbolistai jie ka pakeis ka nors, juos bausti reikia. taigi taip giliniama tik dar didesne praraja ir neapykanta...

As bijau kad otkioje Lieutvoje prasides neapykanta tarp gyventoju... buvo jau siulymas deportuoti visus Rusijos piliecius... verysad.gif bijau, kad issilies is rusu tautybes lietuviu pilieciu... verysad.gif

Girdėjau, kad ir furistams baltarusiams ir rusams daro visokias šunybes-numerius nuima, padangas praduria verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 vasario 2022 - 22:44
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 22:33)

Papildyta:

bet prie tos info paminejai mano nika, smeizti yra zinai nusiklatimas irgi, nebus tau zmoniu teismo, bet bus karma  mirksiukas.gif

nėra kito kelio
kodėl nebandė nuversti putino? jų gi tiek daug, šitiek miestų. jis gi pastoviai vis grasindavosi kaimynams. ką jie tikėjosi, kad gerai gyvens, jei bus šalis užpuolikai?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 28, 22:39)
Girdėjau, kad ir furistams baltarusiams ir rusams daro visokias šunybes-numerius nuima, padangas praduria verysad.gif

tai va ka ir sakau, prasides susidorojimai , zmones jau 2 susistresine, reikai isislieti, jau cia matosi kokios psichozes uzejusiso moetrimis...
O ukrainoje dar ginklus isdalino, jau pasiulymai eina susidoroti su tam tikrais zmonemis... unsure.gif

Lietuvoje manau irgi pasigris dar , tai bus pasekme visos tos durnos politikos...

Atsakyti
Nu va, jau išlindo šlykšti propagandinė žiurkė su savo briedu. Jau kursto. Jau neršia.
Šlykštumas ir moralės neturėjimas nesusijęs su tautybe. Deja.
Bet kurios tautybės žmogus, kuris dabar palaiko putino režimą, dabar nusipelno geriausiu atveju paniekos. Visiškos. Jis žemiau plintuso. Ir nesvarbu ar iš bukumo ar iš piktybiškumo.

Tarp mano draugų yra daug rusų čia gyvenančių. Ir jie labai išgyvena. Mes kartu išgyvenam.
Bet tie, kurie palaiko putkos kruviną karą yra tiesiog šiukšlės arba parsidavėliai.

Apie sankcijų VISKAM, kas yra iš ru prasmę net nekalbu. Neduota suprasti kai kam.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 28, 22:49)
nėra kito kelio
kodėl nebandė nuversti putino? jų gi tiek daug, šitiek miestų. jis gi pastoviai vis grasindavosi kaimynams. ką jie tikėjosi, kad gerai gyvens, jei bus šalis užpuolikai?

doh.gif kodel tu nebandei nuversti Lietuviu valdzios nei vienos?

tipo vakarai sukele visa ta krize dabar rankeles nusipaluana ir balerinos su aktoriasi ir rezisieriais turi nuversti Putina, ar tu suvoki, kad tai absurdu absurdas? 20 m Rusijoje gresia uz tokius veiksmus .

Kodel tada visko is Jav neboikotuoti??? lai jie irgi nuvercia visus kraujo istroskusius prezidnetus. Kada nustos remti Izraeli, kuris nuolat bombina palestina?

jav negrasidnavo, jav uzpuole visa eile saliu.
Papildyta:
grizo ukrainietis is izraelio ir ji nusvoe ukrianeiciai palaike cecenu, is paskutiniu ziniu, visi gi tur ginklus kas nori... unsure.gif
Papildyta:
seneliu namai be maisto, ligoninese truksta kraujo verysad.gif kai kas be elektros silumos, maisto trukineja jau ir dar tik 5 dienos...bet uz tat pakankamai sautuvu ir molotovo kokteiliu...
Atsakyti