Nebrangus, bet realiai toks daiktas gal labiau Naujakui.
Kad jis ten mažiukas labai nebent 2 žmonėm paragavimui , geriau crab meat pas mus buna pirkti, geriau pagal kaina išeina ar is vis krevečių.
Ten kaip vėžys, kur Lietuvoj upėse gaudo.
Tu irgi nepsikalbek. Bet kas ir bet kada gali tapti neįgalus. Ismes tave vaikai, galėsi tada ir kalbeti kaip smagu senelių namuose. Tiesa, vaika irgi atiduotum į vaikų namus?
O kur tokį žmogų priimtų? Man atrodo sunkiai vietą rastumei, dieną/naktį rekianciai, iš lovos lipanciai. Čia taip išeina reikėtų priristi prie lovos iki gyvenimo galo? Arba eutanazija iškart? Ar visgi susitvarko, ir kodėl tu negalėtum tada susitvarkyti. Kokie kvaili pasiteisinimu tavo. Man netrukdo nei mama, nei močiutė, visada atsiras kampelis brangiausiam zmogui, visada. Aš tau nezadu irodyneti. Tu tiesiog sprendi pagal save ir tiek. Cambala, beje, slaugė savo mamą, ir vaikas jos paauglys buvo.
Bet pastebėjai visos kalbam apie mamas ir močiutes, o kur seneliai ir tėvai???
Vargšai dauguma gi nedagyvena iki karšinimo.
O šiaip manau visi čia adekvatūs ir pasielgtų pagal situacija, kaip geriausia.
Aš kitoj temoj tokia mintim pasidalinau,kas man pasirodė gana racionalu. Kadangi vaikai dažnai ir patys pasensta, kol tėvam prireikia priežiūros ir turi susikūrę savo gyvenimą, tai manau visai logiška suaugusiems anūkams kažkuriam atsikelti I senelių namus ir jiem padėti su buitimi ir už tai paskui gauti palikimą ta būstą vienam, o ne dalinti ten visiem vaikam ir t.t
Nes tai visgi nėra lengva, o ir santykiai dažnai anūkų ir senelių būna geresni nei vaikų. Ir manau taip sažiningiausia, jei senukai nenori išsikelti iš savo namų. Ir jie jaustųsi oriai ir anūkam gera pagalba su būstu.
Rašė ir pas mus apie tai, bet tik "15 min."
DELFI, lrytas lyg nerašė
Papildyta:
Bet neigalus vaikai irgi nenori apkrauti savo mamų, bet vis tiek gi prižiūrimi...
Nustebčiau jei parašytų.
Bet čia kas kita gi tu vaikus pagimdai,jie neprašė but pagimdyti, tu už juos atsakai,tu juos augini prižiūri,auklėji. Tėvai tavę pagimdė tu irgi jų neprašei.
Bent man tai mažiausiai norėtųsi pakenkti vaikams, nes tu jiem davei gyvenima, tu nori kas jie gyventų laimingai. Ir tu aukojasi dėl jų kūnu, kartais net gyvybe, nes vaikai mūsų ateitis, o ne atvirkščiai. Žinoma nesakau palikt tėvų likimo valiai, žinoma reik padėt, pasirūpinti kiek gali, bet niekad nebus tokios aukos ir ji mano akimis būtų absurdiška.
Kiekviena mama gi iš kokios nelaimės, gaisro gelbės pirma vaikus, paskui save, o ne atvirkščiai ir su viskuo gyvenime taip, bent jau mano logikoje.
Mes su vyru vaikam duodam daug ir iš jų per daug nelaukiam kažko atgal, taip kaip mano mama ir tėtis kažkada davė man, o jie tikiu duos savo vaikams.
https://www.lidl.ie/...-lobster/p31343
Geras pas mus pigiau 2e. Kažn kodėl?
Didesnė rinka. Gal