O šiaip vienas Omaras- vienam žmogui, bet aš irgi nesižaviu. Man labiausiai krevetės patinka arba koks jūros gėrybių kokteilis.
Žinok būna, kad nepriklauso. Pvz. Bomzai op ir miršta. O.kitas Neruke, negėrė, nepersivalgydavo ir pan, o bac ir insultas, medikai atgaivino. Bet visam likusiam gyvenimui tampi neįgalus. Genai daug ką duoda. Arba dabar, pas mamos kaimyną plaučių vėžys, neruke niekada.
Žinok būna, kad nepriklauso. Pvz. Bomzai op ir miršta. O.kitas Neruke, negėrė, nepersivalgydavo ir pan, o bac ir insultas, medikai atgaivino. Bet visam likusiam gyvenimui tampi neįgalus. Genai daug ką duoda. Arba dabar, pas mamos kaimyną plaučių vėžys, neruke niekada.Tikrai taip, o ir sveika psichika, nes žmonės, kurie geba neimt visko į širdį, būna sveikesni net gerdami ir rūkydami.
Visi masto skirtingai. Man, kaip ir sakiau, mama= =močiutė=vaikai=vyras... jeigu tik uzsimanytu, paimciau močiutė pas save. Vaikai pagyventu ir viename kambaryje, nk.bausaus. o kitos šeimos ir vaikus atiduoda, Na aplanko ir tiek. Sako jiems čia geriau. Kiti išvis nelanko... Įvairių žmonių yra
Papildyta:
Kodėl didesnė? Kiek Airijoje gyvena? 5 mljn?
na o is gaisro ka prima gelbetum?
o zmoniu aisku visokiu yra, tiek kad vaikus mes gimdom, o ne tevus

man visada tas klausimas kodel didesne, gyventoju taip apie 5mlj, bet tai juk lidlui ne taip svarbu juk tai ju produkcija ir lygiai ta pati, tai is kur skirtumas?
niekaip as to nesuprantu Airijoe alga vidutine 3000 m inimali apie 1500 i rankas i menesi. Lietuvoje 1100 arba 500, taigi 3 k skirtumas. Tai kis kur tos kainos arba tokios pat arba net didesnes????? kaip isgyventi? as cia skaiciuoju pinigus, as neisivaizduoju kaip lietuviai isgyvena, kas maziau nei vidutine gauna.

o zmoniu aisku visokiu yra, tiek kad vaikus mes gimdom, o ne tevusnaturaliai gamtoje taip yra kad tevai vaikais rupinasi,jiem paklojam kelia i gyvenima, del ju aukojames naturaliai, kitaip nebutu vaiku, o jau tevai, kaip iseina, daznai nei neprireikia to rupinimosi didelio.
man visada tas klausimas kodel didesne, gyventoju taip apie 5mlj, bet tai juk lidlui ne taip svarbu juk tai ju produkcija ir lygiai ta pati, tai is kur skirtumas?
niekaip as to nesuprantu Airijoe alga vidutine 3000 m inimali apie 1500 i rankas i menesi. Lietuvoje 1100 arba 500, taigi 3 k skirtumas. Tai kis kur tos kainos arba tokios pat arba net didesnes????? kaip isgyventi? as cia skaiciuoju pinigus, as neisivaizduoju kaip lietuviai isgyvena, kas maziau nei vidutine gauna.
Net įdomu... o palyginam kitką
o zmoniu aisku visokiu yra, tiek kad vaikus mes gimdom, o ne tevusnaturaliai gamtoje taip yra kad tevai vaikais rupinasi,jiem paklojam kelia i gyvenima, del ju aukojames naturaliai, kitaip nebutu vaiku, o jau tevai, kaip iseina, daznai nei neprireikia to rupinimosi didelio.
Net įdomu... o palyginam kitką.
Coca-Cola 1,75l - 0,89
Granatas 0,69
Sprandinė 2,95 kg
Marinuota antis 4,99 kg
Karpis 4,99 kg
lašišos filė 10.99

Maja Di, 21 Gru 2022 - 20:46, parašė: Kaip antį daryt, kad skani ir nekieta būtų, Gal atradusios turit savo receptą patikrintąMarinuoti su apelsinų sultimis, tik reik gerų sulčių arba tiesiog išspaust apelsinų. Tikslesnį receptą googlink, o svarbiausia kept ilgai neaukštoj temperatūroj ir tik gale paskrudint.
ka pvz? busto kainos jau beveik susilygono ypac didmiesciuose, mokesciai pas mus mazesni nes nereikia sildymo 24 val per para, uztenka 2, 3 dabar, o elektra dujos manau irgi gana panasus tarifai ir pas mus nera mokescio uz vandeni, uz siuksles mokam kaip susitariam su firmom, pagal poreikius. Ka dar telefonu abonenmentai gal pas jus pigesni pas mane 15 e i menesi visi pokalbiai , zinutes, inetrentas nemokami. namu internetas 20e i menesi. Benzinas keliais centais pigesnis Lietuvoje, tikrai ne 3 k. Draudimas pas mus brangesnis, as moku dabar 500e i metus, Lietuvoje jei casko irgi ne baisiai pigiau, dar moku 300 motor tax mokesti, kas dengia keliu tiesima ir t.t. O dar kas? is atlyginimo mazesni mokesciai mokam 20 uz pirmus beveik 40.000 i metus, paskui 40 proc uz tolimesnius.
Rimtai? butą atiduoti? O jeigu tas senukas pragyvena ten 2-3 metus. Ir lieka butas, pvz kur Vilniuje?
Nesamone. Yra kiekvienoje savivaldybeje turto riba. Jei senolis turi daugiau tai ta dalis kuri virshija norma kas menesi dengiama tam tikr ishlaidu dalis. pasidomekit.
Aishku tai jau sudaroka sutartis ir butas parduodamas ir pinigai kaip ir ne visai priklauso senoliui o tik ta dalis kuri dar liko. Ne tik butas visas turtas imamas dengti skirtumui ir pensijos didesne dalis.
Papildyta:
Koks? SViesolaidzio neturit.
Na tai akivaizdu, nes gerdamas tau "jūra iki kelių būna". Kokie dar nervai. 😆

MB labai skaniai ishkepa, bet nezhinau kaip..