Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 23, 15:45)
Nenusivaziuokit I pievas su savo tais debiliskais aktais.ir taip jau svietą juokinat.

Juokas - sveikata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 23, 16:46)
Juokas - sveikata biggrin.gif

Klounais mėgstat buti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 23, 15:47)
Klounais mėgstat buti?

Kieno akivaizdoj?

Šiaip klounas - labai gilus ir daugiaprasmis personažas, turėtum žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 gruodžio 2022 - 15:52

Ką gaminat?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 23, 18:56)
<p>Ką gaminat?</p>

medutį kepu
Atsakyti

medutį kepu

Aš keksiukus. Mišrainės, silkės jau padarytos.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 23, 15:37)
KKKąąąąąąąąą? Šventi Saulėgrįžą ir nežinai, kada ji stoja? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na jo, čia kaip Naujus metus nuo gruodžio 31-os senų metų ryto švęst....

Supratau tavo lygį.
Papildyta:

Be abejo. Kliedėt galėjot, Kremliaus nesąmones rašyt, žmones šmeižt... Neatsipalaiduokit ax.gif

tu durna ar apsimeti? o gal girta? taip nesuprasti lietuviškai parašyto teksto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 23, 19:28)
tu durna ar apsimeti? o gal girta? taip nesuprasti lietuviškai parašyto teksto unsure.gif

tik tiek? Tekstą reikia mokėti parašyti.

Ką parašei - tą perskaičiau. Kas ne taip?

Nesakyk, gerai tave ši Saulėgrįža demaskavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 gruodžio 2022 - 19:40
Eglute su Saulegriza neturi nieko bendro, tai ja uzhgesins ar ne - skirtumo nera
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 23, 19:50)
Eglute su Saulegriza neturi nieko bendro, tai ja uzhgesins ar ne - skirtumo nera

Jei nėr, tai nėr, bet ko tada čia rypuot, kad užgesę eglutės apšvietimai Saulėgrįžos šventę sugadino?

Montevertė jau pati nežino, ko ji nori - bele kritikuot. Aš apie tai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 gruodžio 2022 - 19:59
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 23, 19:38)
tik tiek? Tekstą reikia mokėti parašyti.

Ką parašei - tą perskaičiau. Kas ne taip?

Nesakyk, gerai tave ši Saulėgrįža demaskavo biggrin.gif

nežinau kokiu durnium riekia būti, kad neperskaityti, ypač kai du kartus paaiškinau biggrin.gif
rusas suprastų, kad esmė kad niekur neparašyta prie eglutės pačios, kad išjungus aštuntą eglutę, ji tą pačią dieną dar iki Saulėgrįžos bus pajungta. Ir ar buvo iš tikrųjų vėl įjungta aš nežinau. Kur įrodymai? Įkelk video medžiagą su valandom, jei jau puoli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 23, 20:00)
nežinau kokiu durnium riekia būti, kad neperskaityti, ypač kai du kartus paaiškinau biggrin.gif
rusas suprastų, kad esmė kad niekur neparašyta prie eglutės pačios, kad išjungus aštuntą eglutę, ji tą pačią dieną dar iki Saulėgrįžos bus pajungta. Ir ar buvo iš tikrųjų vėl įjungta aš nežinau. Kur įrodymai? Įkelk video medžiagą su valandom, jei jau puoli tongue.gif

Ką tu paaiškinai? Va, Idomucia esmę pasakė.

Gerai, einu ruoštis kelionei.
Atsakyti