QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 04, 15:15)
Kokios spalvos propoganda - raudona ar balta?
Papildyta:
As jau senai pastebeja7 tai, kad ji plesosi del geju teisiu. Gal jos vienas is vaiku gejus, o gal abu?
geras klausimas

niekas nesikeiciai pasaulyje, tik splavos ir snukiai...
nu as irgi nesuprantu atrodo esmine problema pasaulio

del tu keliu ten geju, gyvena jie ten sau kaip gyvene, na man nerupi, kaip ir nerupi cigonu teises Lietuvoje ar siuo metu rusu.
Jei bendrai salyje bus gerbiamas zmogus, paisoma zmogaus teisiu, tai visiem joje bus gerai, nereiks segmentais isskirineti.
kas is to prikuria tu organizaciju, reformu, reke apie vaiku teisiu reforma, kaip jau dabar bus viskas gerai, kaip jau tarnybos dirbs ir priziures, kas is to, kaip vyko tas teroras pries vaikus taip ir vyksta. Ne segmentus reik tvarkyti, o bendrai viska is esmes.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 04, 15:19)
bet ant kiek reikia proto mažai turėt, kad lyginti Airiją su Rusija. Jau vien šalies dydis visiškai priešingybė. Airija į Lietuvą kažkuo panaši. Dar suprasčiau, kad klausia kodėl ne į Baltarusiją

Suprantu, kad forumas skirtas ir blevyzgoms, daug kas rašoma negalvojant, bet tai kartelį parašei ir nebesikartok tų savo nesąmonių, o dabar kas pusmetį tą patį vis prikiša
nu tai ju vaizduoteje matyt Rusija tokia mazyte, kaip Lietuva, gi nuolat siulo politikai net kara Rusijai skelbti, zmone sgal zemelapio nemate

bando lygintis, isivaizduoja, kad Rusijai ta Lietuva rupi, kai ten is vis dazniausiai jei sneka sneka apie Pabaltyji, visas tris salis kartu, jie ju net neatskiria, nes mes per smulkus
siaip gerai apstebejai, man nepatinka dideles salys, as juose tokia pasimetusi jauciuosi tarp tu dydziu pastatu ir zmoniu gausos, ne man.
nu nieko orginalaus neusgalvoja

Jei sakai kad Jav tas pats kas Rusija, gaunasi Rusijoje paisai roju, o tipo Jav gal rojus? Baisu ten is vis, bet mum duag ko nereode ir nepasakojo apie Jav seniau, dabar kai yra internetas, kai paprast zmones gali bendrauti, pamatai, ko ir kosmare nesapnuotum.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 04, 15:23)
nu rašo gi sukelia ten viską. Čia ir yra visa info
as nesuprantu pas tave fetisas save durna visada vaizduoti? tu rimtai nesugebi susirasti moksliniu tyrimu ir juos perskaityti?

tikrai tikrai? saziningai nesugebi? zinai bent kur ieskoti?