tai va
aš suprantu didelių šalių privalumus, bet tai jose reikia ir būti gimus, pripratus būti. Mirčiau aš turbūt greitai kokioje Maskvoje ar Niujorke. Košmaras kažkoks man tokie miestai
jin kazkaip nuo mazens labai troksta, kad kiti ismirtu, zudyti, kazkoks keistas kraujegriskas vaikas....
cia gal kokios traumos ar sutrikimai, as nesu realiai sutikusi tokiu vaiku.
pamenu pries kelis metus skelbe vakaruose kaip baisia zinia, kad Rusijoje ilginamas pensijinis amzius, tik pamirso pasakyti, koks yra dabardabar ateities moterim bus lyg jau 60 (net
)
net nesigilinsiu, kodėl tokia beraštė esi ![]()
O šiaip taip, noriu, kad išdvėstų. Prieš pat naujaką žuvo keturių metukų ir keturių mėnesių mergyčių tėtis. Taip kad tai paliečia ir Lietuvos šeimas, gimines, tad taip, noriu, kad visi ruskiai išdvėstų baisiose kančiose. Jų vaikai ir vaikų vaikai bus prakeikti (kuo aš netikiu). O ką turiu galvoje sakydama ruskiai, žino protingi. Ne tu.
radau Fb butu juokinga, jei nebutu graudu:
Uzdarys visa ziniasklaida pas jus ir seimas issivaikscios?
"Vyriausybė žada, kad su skleidžiama propaganda kovoti padės Lietuvoje jau šiemet veiklą pradėsiantis Kovos su propaganda centras".
Nuo kada propagandistai yra žiniasklaida?😁
Seniai laikas
net nesigilinsiu, kodėl tokia beraštė esi
O šiaip taip, noriu, kad išdvėstų. Prieš pat naujaką žuvo keturių metukų ir keturių mėnesių mergyčių tėtis. Taip kad tai paliečia ir Lietuvos šeimas, gimines, tad taip, noriu, kad visi ruskiai išdvėstų baisiose kančiose. Jų vaikai ir vaikų vaikai bus prakeikti (kuo aš netikiu). O ką turiu galvoje sakydama ruskiai, žino protingi. Ne tu.
Bet neišdvės...