Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 04, 15:30)
siaip gerai apstebejai, man nepatinka dideles salys, as juose tokia pasimetusi jauciuosi tarp tu dydziu pastatu ir zmoniu gausos, ne man.

tai va
aš suprantu didelių šalių privalumus, bet tai jose reikia ir būti gimus, pripratus būti. Mirčiau aš turbūt greitai kokioje Maskvoje ar Niujorke. Košmaras kažkoks man tokie miestai
Atsakyti

jin kazkaip nuo mazens labai troksta, kad kiti ismirtu, zudyti, kazkoks keistas kraujegriskas vaikas.... unsure.gifcia gal kokios traumos ar sutrikimai, as nesu realiai sutikusi tokiu vaiku.

pamenu pries kelis metus skelbe vakaruose kaip baisia zinia, kad Rusijoje ilginamas pensijinis amzius, tik pamirso pasakyti, koks yra dabar biggrin.gifdabar ateities moterim bus lyg jau 60 (net lotuliukas.gif)

net nesigilinsiu, kodėl tokia beraštė esi :D

O šiaip taip, noriu, kad išdvėstų. Prieš pat naujaką žuvo keturių metukų ir keturių mėnesių mergyčių tėtis. Taip kad tai paliečia ir Lietuvos šeimas, gimines, tad taip, noriu, kad visi ruskiai išdvėstų baisiose kančiose. Jų vaikai ir vaikų vaikai bus prakeikti (kuo aš netikiu). O ką turiu galvoje sakydama ruskiai, žino protingi. Ne tu. 

Atsakyti

radau Fb butu juokinga, jei nebutu graudu: unsure.gifUzdarys visa ziniasklaida pas jus ir seimas issivaikscios? bigsmile.gif

"Vyriausybė žada, kad su skleidžiama propaganda kovoti padės Lietuvoje jau šiemet veiklą pradėsiantis Kovos su propaganda centras".

Nuo kada propagandistai yra žiniasklaida?😁

Seniai laikas

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 04, 15:32)
tai va
aš suprantu didelių šalių privalumus, bet tai jose reikia ir būti gimus, pripratus būti. Mirčiau aš turbūt greitai kokioje Maskvoje ar Niujorke. Košmaras kažkoks man tokie miestai

Man jau i Dublina uztenka nuvaziuoti dienai ir tai pavargsu, ten gyventi , neisivaizudoju,jauciu susirgciau biggrin.gif o Dublinas, kaip koks kaimas palyginus su Londonu, Maskva ar Niujorku biggrin.gif
esu buvusi viena kart Maskvoje, tai ten pasijauciau rimtai zemes dulke tokia, toks jausmas buvo, kad jei dingciau niekas nei neieskotu biggrin.gif nes net nepastebetu biggrin.gif nepatinka man nei tie dideli apstatai, nei metro, nei tos zmoniu minios...
Airijoje tai cia visi vienas kita pazysta, kazkaip smagiau ir ramiau gyventi.
Atsakyti

Seniai laikas

:D Žurnalistikos terminas dabar labai jau įvairiai interpretuojamas :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 04, 15:34)
net nesigilinsiu, kodėl tokia beraštė esi biggrin.gif</p><p>O šiaip taip, noriu, kad išdvėstų. Prieš pat naujaką žuvo keturių metukų ir keturių mėnesių mergyčių tėtis. Taip kad tai paliečia ir Lietuvos šeimas, gimines, tad taip, noriu, kad visi ruskiai išdvėstų baisiose kančiose. Jų vaikai ir vaikų vaikai bus prakeikti (kuo aš netikiu). O ką turiu galvoje sakydama ruskiai, žino protingi. Ne tu. </p>

kaip suprantu cia vel monologas ir nei nereikalauja atsakymo lotuliukas.gif
Atsakyti

nu rašo gi sukelia ten viską. Čia ir yra visa info :D

Nu tai sunku parašyt kaip sukelia... Nu įdomu gi, bet konkrečiai. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 04, 15:39)
Seniai laikas

Tai anot taves pvz tarybiniais laikais, dabar Rusijoje ar Baltarusijoje ziniasklaida propoganda neuzsiima? Tiesiog neimanoma kad ziniasklaida skleistu propoganda? bigsmile.gif

Tai seniai ir buvo cenzura, biski trumpam buvo panaikinta tik. Pasiilgai? Viena tiesa, is vienos teisingos partijos, per viena teisinga zinaisklaidos kanala? bigsmile.gif
Atsakyti

kaip suprantu cia vel monologas ir nei nereikalauja atsakymo lotuliukas.gif

mankurtės man neįdomios. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 04, 15:42)
Nu tai sunku parašyt kaip sukelia... Nu įdomu gi, bet konkrečiai. 

taigi aisku sunku, taigi cia moksliniia tyrimai, moksliniai terminai, kiek ju reik isstudijuoti, kad zinoti visa tai? Gal visos priezastys ir nezinomos. Juk bendrai dar nera istirtas tas vezys jau taip gerai, kad zinoti visas jo kilimo priezastis konkreciai. Gal tos bangos, kurias jie iskiria kontakto metu, gal medziagos is kuriu pagaminta. As asmeniskai iki tokiu detaliu nesigilinau, nes nesiruosiu chipuotis, o tau jei idomu kaip sakai, TAI KODEL NESIDOMI, NESIGILINI? kodel tikiesi, kad tau kazka skitas pateiks tai, kas tave domina?
as tik perskaiciau kelis straipnsius apie tai, kad gali sukelti vezi ir tai buvo pastebeta tarp grauziku ir sunu, toliau manes nedomina, tu skaityk, jei tave domina.

Rukymas sukelia vezi, o tu zinai kaip konkreciai sukelia? arba tu pvz zinai kaip alkoholis sukelia vezi? konkreciai? as ne, man uztenka tos informacijos, kad sukelia.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 04, 15:46)
mankurtės man neįdomios. 

kaip suprantu sau nesi idomi, retorinis klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 sausio 2023 - 15:57
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 04, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73030920" data-time="1672838616"><div><p>nu rašo gi sukelia ten viską. Čia ir yra visa info biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Nu tai sunku parašyt kaip sukelia... Nu įdomu gi, bet konkrečiai. </p>

gero skaitymo, turėsi gal ką veikt pagaliau?
https://www.nbcnews....r-flna1c9465882
https://veteriankey....dents-and-dogs/
Atsakyti

net nesigilinsiu, kodėl tokia beraštė esi :D

O šiaip taip, noriu, kad išdvėstų. Prieš pat naujaką žuvo keturių metukų ir keturių mėnesių mergyčių tėtis. Taip kad tai paliečia ir Lietuvos šeimas, gimines, tad taip, noriu, kad visi ruskiai išdvėstų baisiose kančiose. Jų vaikai ir vaikų vaikai bus prakeikti (kuo aš netikiu). O ką turiu galvoje sakydama ruskiai, žino protingi. Ne tu. 

Bet neišdvės...

Atsakyti