https://www.youtube....h?v=wW-lhenuvLg
Nepergyvenam, o diskutuojam 😁
Aišku, kad nesveika, tikrai nepradesiu gincytis su tavim ir aiškinti, kad čia nk tokio. Na kaip tu darai, arba ieškoti kažkokių privalumų sėdėjime. Aš tai ir pasivaikščiodama su šuniuku kartais rašau, ir gulėdama 😆, ir važiuodama namo iš darbo, visaip būna. Nėra taip, kad ištisą parą sėdžiu prie kompo. Nejaugi tu dar ir sėdi non stop?
Nepergyvenam, o diskutuojam 😁
Aišku, kad nesveika, tikrai nepradesiu gincytis su tavim ir aiškinti, kad čia nk tokio. Na kaip tu darai, arba ieškoti kažkokių privalumų sėdėjime. Aš tai ir pasivaikščiodama su šuniuku kartais rašau, ir gulėdama 😆, ir važiuodama namo iš darbo, visaip būna. Nėra taip, kad ištisą parą sėdžiu prie kompo. Nejaugi tu dar ir sėdi non stop?
Būtent, žinoma ilgas sėdėjimas nesveika, niekas to neneigia ir jei gerčiau po bonka vyno kas mėnesį irgi neneigčiau, kad nesveika.
Bet, kad rašyti čia tikrai nebūtina ištisai sėdėti. Aš šiandien pvz visus namus susitvarkiau, o kad į tarpus parašai kažką, tai nereiškia, kad ir likusį laiką sėdi ir spitrioji į ekraną.
pagirtina... tokia moters dalia
pagirtina... tokia moters dalia
Vyras irgi padėjo. Nu manau visų žmonių dalia, tvarkytis savo namus, prisižiūrėti save, gamintis valgį, jei šeimoje, aišku daliniesi pareigom, nebent, aišku, esi iš karališkos giminės, tai gali nieko nedirbti.
Tavo draugė lerva sėdi ir paklodes audžia ištisai be jokios pertraukos, negi nepastebi. Bet ji už tai kruvinas kapeikas gauna, negi iš idėjos čia auklės
Tiesa, klausei kodėl aš geriu. Todėl, kad man skanu. Negeriu degtinės, viskio, sidro, jie man fe, nors tu sakei, kad degtinė sveikiau, geriu sausą gerą vyna, nes man jis skanus ir pokalbis su kokia drauge prie vyno taurės malonesnis. O kodėl tu valgai saldumynus? Jie gi irgi nesveika. Bet skanu
Tiesa, klausei kodėl aš geriu. Todėl, kad man skanu. Negeriu degtinės, viskio, sidro, jie man fe, nors tu sakei, kad degtinė sveikiau, geriu sausą gerą vyna, nes man jis skanus ir pokalbis su kokia drauge prie vyno taurės malonesnis. O kodėl tu valgai saldumynus? Jie gi irgi nesveika. Bet skanu
Ash dar turiu vynuogiu sulciu ish vokeitijos, tai darausi kokteili su zholeliu likeriu.
Yra LIDL uzh 10 eur 35 laipsniu 0.7 l
bet ash pazhiurejau vynuogiu sulciu Lietuvoje tai nera.
Vokietijoje kainavo po 65 centus litra tai jau gerdavau. Paskutiniais anos eros metais 2018 jau buvo 1 euras ar net 1.20
Lietuvoje dabar kokie 5 eurai
Kada Lietuva baigs juokinti svietą?
Nepastebiu. O tu matai, kad ji sedi?
Aaa jau kita versija sugalvojai 🤣
Ne per seniausiai aiskinai, kad sveikatai nauda (resveratrolis ale) ir jauna nori būti 😁
Malonesnis pokalbis? Kodel. Prie sulčių, kavos ne toks malonus būtų? bijai prisipažinti, kad patinka apsvaigti nuo alko? Pastebėjau, kad visi isgeriantys lb bijo prisipažinti tą faktą. nuolat randi kažkokius pasiteisinimus, vis naujus. Ir kodėl tu lygini saldumynus su alkoholiu, kodėl tada saldumynai nedraudžiami nepilnamečiams, neuzdrausta jų reklama, prekyba sekmadieniais. Nors taip sutinku, kad saldumynai nesveika.
Sausas geras vynas? oho, lyg dejai cia nuoroda, kad perki kažkokį pigu vyną. Na tikrai nemačiau ten gero vyno
nesinervink, tau niekas neaiškina kaip tau reikia gyventi. Gali gyventi kaip nori. Tik nereikia tau aiškinti mums, kad saikingas vartojimas prideda sveikatos ar jaunystės, pagerina bendravimą ir t.t.
Neverk, dar į DELFI parašyk kai apie alkoholio žalą publikuos straipsnius, kad tau neaiskintu ką tau gerti ir kiek 😁 juokinga tu.
Aš is Vokietijos? Nea, iš Tailando 😆
Sausas geras vynas? oho, lyg dejai cia nuoroda, kad perki kažkokį pigu vyną. Na tikrai nemačiau ten gero vyno
Sausas geras vynas tikrai nedaug kainuoja. Prancuzu kaimieciai ji gaminasi patys bachkomis.
Sakysim man nepatinka apsvaigti, nepatinka kai drosi negera nuo persivalgymo, bet geriu ir valgau ir tikrai ne del to kad patiktu persivalgius vaitoti.
payinka skanus gerimai, likeriai kokteiliai, saldus vynai.
Sausi man patinka tik prie kepsniu.
Ishgeres ahs ir vairuoju, nes tikrai nesu apsvaiges virsh normos.
Ko gero man labiau patinka gira nei alus, nebent jei nuvarges tai geriau alus
Sakysim man nepatinka apsvaigti, nepatinka kai drosi negera nuo persivalgymo, bet geriu ir valgau ir tikrai ne del to kad patiktu persivalgius vaitoti.
payinka skanus gerimai, likeriai kokteiliai, saldus vynai.
Sausi man patinka tik prie kepsniu.
Ishgeres ahs ir vairuoju, nes tikrai nesu apsvaiges virsh normos.
Ko gero man labiau patinka gira nei alus, nebent jei nuvarges tai geriau alus
Somelje rašo:
"geras vynas niekada nebus pigus.
Aukšta vyno kokybė ir stiliaus individualumas reikalauja ypatingo dirvožemio, gamtinių sąlygų ir kruopštumo
vynuogyne bei kūrybiškumo ir profesionalumo vyninėje. "
Pas mus irgi gaminasi. sode kaimynai lb skanu daro, natūralu, be jokių sulfitu. Paprastas vynas ir tiek.
O persivalgius malonesnis bendravimas pasidaro? 😁
Yra geras pasakymas;kam tiek valgyt ir gert ,kad ant rytojaus -sirgt