Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 08, 07:24)
Sakau, joms skaudi tema. </p>

tai tada gaunasi, kad jums vegetarizmas sunki, skaudi tema? ar pamenat kaip čia duodavotės? biggrin.gif gal koks tėvukas užpykęs vanojo išsirovęs daržovę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 08, 20:29)
ar bent  prieš veidrodį linktelėjai ir pasakei: į sveikatą? biggrin.gif

Pas mane nera tokiu ritualu. Geriu nes skanu...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 08, 22:11)
Dažniausiai pas juos prasideda "komplimentai", tai daug ką pasako. Tiesiog jiems kitų vertinimas gyvybiškai svarbus...
Žema saviverte pagrindinė problema. Iš čia ir išplaukia tokios keistos reakcijos.

Na kur jau aš čia tave visaip išvadinau, iš jūsų tik komplimentų išgirdau- alkoholikė, ištisai apsinešusi. Nemokat gerti- jūsų problema.

QUOTE(Monteverte @ 2023 01 08, 22:29)
ar bent  prieš veidrodį linktelėjai ir pasakei: į sveikatą? biggrin.gif

Tai vis tik sakai sveika išgerti? biggrin.gif . Aš tai niekam nesakau į sveikatą, kai geriu mėgaujuosi ir apie sveikatą negalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 08, 15:27)
Kokius 4 puodelius espresso per dieną.

siaubas ir kam tau tai? energijos taip nėr ar rimtai priklausomybių pilna esi?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 08, 15:46)
Bet 4 puodeliai tai daug. Bent kalcio trūkumo nėra?

yra, yra rašiusi apie tai
gal pati pasipasakos
Atsakyti
Va dabar priešpirty sėdžiu po 3 karto užsikaitinimo ir arbatą geriu, tai galiu pasakyti į sveikatą. Dar į sniegą kritau išsikaitinusi nuoga, irgi sakau- į sveikatą. Alkoholis nėra sveikata, nors mokant gerti nekenkia, nesuprantu kodėl sakoma į sveikatą.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 08, 22:41)
siaubas ir kam tau tai? energijos taip nėr ar rimtai priklausomybių pilna esi?
Papildyta:

yra, yra rašiusi apie tai
gal pati pasipasakos

Man skanu kava. Sakai irgi priklausomybė. Nu va, ką aš sakiau :D . Dėl kavos gal tik nepradėk auklėti. Vaikam ją parduoda :D
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 08, 20:22)
Cia buvo apie kompanijas. Kompanija prie stalo man nera malonu, nes reikia dalintis maistur ir gerimais.

biggrin.gif biggrin.gif
tu labai fainai rašai, primeni man kaip kalba kai kurie giminėje dedukai smile.gif
Atsakyti

Sunku. sakysim ash MB sakau, kad geriu nes daktarai liepe del shirdies. Alkoholis tirpdo kreshulius tai irodyta

:D  :D ir tiki?

Sudaro krešulius, o ne tirpdo

Atsakyti

tai tada gaunasi, kad jums vegetarizmas sunki, skaudi tema? ar pamenat kaip čia duodavotės? biggrin.gifgal koks tėvukas užpykęs vanojo išsirovęs daržovę? biggrin.gif

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 08, 20:46)
Va dabar priešpirty sėdžiu po 3 karto užsikaitinimo ir arbatą geriu, tai galiu pasakyti į sveikatą. Dar į sniegą kritau išsikaitinusi nuoga, irgi sakau- į sveikatą. Alkoholis nėra sveikata, nors mokant gerti nekenkia, nesuprantu kodėl sakoma į sveikatą.
Papildyta:

Man skanu kava. Sakai irgi priklausomybė. Nu va, ką aš sakiau biggrin.gif . Dėl kavos gal tik nepradėk auklėti. Vaikam ją parduoda biggrin.gif

Gali būti, kad tai eina iš senovės. O seniau tas vadinamas alus buvo visai kitaip gaminamas, labiau kaip gira jis buvo.
Na arba žinant, kad kenkia, taip su palinkėjimu neutralizuoja tai neva tai smile.gif Visai kaip čiaudant sako į sveikatą
Atsakyti

Pas mane nera tokiu ritualu. Geriu nes skanu...

Kazkaip pagalvojau ,kad tas linktelejimas kazkam ritualas  :D 

780fb69b1eedf87191a5a15f232578bc_ce_1622

Atsakyti

Šurajevas Lietuvos geriausias kūrėjas. Na ką gali daugiau pasakyt. :unsure:  :huh2:  :D​ degradacija.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 08, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73032759" data-time="1673202703"><div><p>Sunku. sakysim ash MB sakau, kad geriu nes daktarai liepe del shirdies. Alkoholis tirpdo kreshulius tai irodyta</p></div></blockquote><p> biggrin.gif  biggrin.gif ir tiki?</p><p></p><p>Sudaro krešulius, o ne tirpdo</p>

Skaityk savo mokslininku ir leiskis marmalus nuo baisaus viruso

"Plačiai paplitusi nuomonė, kad alkoholis nedideliais kiekiais yra naudingas širdies ir kraujagyslių sistemai. Dalis teiginių yra tiesa, nes daugybė tyrimų parodė, kad raudonasis vynas mažina cholesterolio kiekį ir neleidžia susidaryti kraujo krešuliams. Tuo pačiu metu kardiologai kategoriškai nerekomenduoja gerti alkoholio kaip širdies ligų prevencijos priemonės, nes tema nebuvo pakankamai ištirta. Alkoholis veikia kraujo krešėjimą, o tai gali turėti teigiamą ir neigiamą poveikį"

Kaip matai ne visi tokie nupirkti
Atsakyti