Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Skaityk savo mokslininku ir leiskis marmalus nuo baisaus viruso

"Plačiai paplitusi nuomonė, kad alkoholis nedideliais kiekiais yra naudingas širdies ir kraujagyslių sistemai. Dalis teiginių yra tiesa, nes daugybė tyrimų parodė, kad raudonasis vynas mažina cholesterolio kiekį ir neleidžia susidaryti kraujo krešuliams. Tuo pačiu metu kardiologai kategoriškai nerekomenduoja gerti alkoholio kaip širdies ligų prevencijos priemonės, nes tema nebuvo pakankamai ištirta. Alkoholis veikia kraujo krešėjimą, o tai gali turėti teigiamą ir neigiamą poveikį"

Kaip matai ne visi tokie nupirkti

Ko nuorodos neįdedi? Ką aš žinau, ką čia idėjai? Naujausi tyrimai rodo, kad bet kokia maža nauda iš vyno, nusveria didesnė žala, deja. Bet tu daryk, ką nori, tikrai pakankamai nuorodų jau čia buvau pridėta. Kaip sakoma neina pažadinti apsimetančio miegančiu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 08, 22:32)
tai tada gaunasi, kad jums vegetarizmas sunki, skaudi tema? ar pamenat kaip čia duodavotės? biggrin.gif gal koks tėvukas užpykęs vanojo išsirovęs daržovę?  biggrin.gif

Tai gal tau skaudi? Man tai visiškai dzin, valgyk ką nori, nors ir vien šieną graužk, bet man neaiškink, kad nesveika tai ką aš valgau. Valgau tai kas man, o ne tau skanu, gal ir ne visada sveika, bet gi išprotėti galima nuolat sau draudžiant kažką valgyti ar atsigerti. Gyvenimas vienas, aš noriu naudotis visais jo teikiamais malonumais, kai tai nekenkia aplinkiniams.

QUOTE(Monteverte @ 2023 01 08, 22:52)
Gali būti, kad tai eina iš senovės. O seniau tas vadinamas alus buvo visai kitaip gaminamas, labiau kaip gira jis buvo.
Na arba žinant, kad kenkia, taip su palinkėjimu neutralizuoja tai neva tai smile.gif Visai kaip čiaudant sako į sveikatą

Tai alus sveika jau biggrin.gif . Ohoho koks kartais būdavo stiprus naminis alus, nuo alūdariu priklausė biggrin.gif . Bet tai čia ne tik pas lietuvius pasakymas "į sveikatą" yra. Kai nusičiaudai, tai visas bakterijas iščiaudai, tai gal dėl to toks palinkėjimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 09, 00:14)
Skaityk savo mokslininku ir leiskis marmalus nuo baisaus viruso

"Plačiai paplitusi nuomonė, kad alkoholis nedideliais kiekiais yra naudingas širdies ir kraujagyslių sistemai. Dalis teiginių yra tiesa, nes daugybė tyrimų parodė, kad raudonasis vynas mažina cholesterolio kiekį ir neleidžia susidaryti kraujo krešuliams. Tuo pačiu metu kardiologai kategoriškai nerekomenduoja gerti alkoholio kaip širdies ligų prevencijos priemonės, nes tema nebuvo pakankamai ištirta. Alkoholis veikia kraujo krešėjimą, o tai gali turėti teigiamą ir neigiamą poveikį"

Tuoj tau pasakys, kad čia alkoholio reklama. Kiekvienas pasirenkam kokiais mokslininkais tikėti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 08, 21:38)
Na kur jau aš čia tave visaip išvadinau, iš jūsų tik komplimentų išgirdau- alkoholikė, ištisai apsinešusi. Nemokat gerti- jūsų problema.
Tai vis tik sakai sveika išgerti? biggrin.gif . Aš tai niekam nesakau į sveikatą, kai geriu mėgaujuosi ir apie sveikatą negalvoju biggrin.gif

😆😆😆 Na tiek to, nemoku gerti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 08, 23:14)

Kelintu metu straipsnis?
Čia panašiai prieš 5-10metu rašydavo

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 08, 23:36)

Tuoj tau pasakys, kad čia alkoholio reklama. Kiekvienas pasirenkam kokiais mokslininkais tikėti.

Galimai tik senas straipsnis.

Atsakyti

O kur čia matai mokslininkus? :huh2:  :unsure:  :blink: 

Ir prie ko čia tikėjimas ir mokslas? 

Aš tave skaitant supratau, kaip gimė posakis, nors kuolą ant galvos tašyk.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 08, 23:14)
. Alkoholis veikia kraujo krešėjimą, o tai gali turėti teigiamą ir neigiamą poveikį"

atsižvelgiant į abejotiną naudą, tokios rizikos nepateisinsinamos.
Nacionalinis vėžio institutas:
"Nėra abejonių, kad alkoholio vartojimas susijęs su padidėjusia rizika susirgti mažiausiai 7 rūšių vėžiu: burnos, stemplės, ryklės, gerklų, kepenų, storžarnės (gaubtinės ir tiesiosios), krūties. Bet kokio kiekio alkoholio vartojimas didina vėžio riziką
Alkoholio vartojimas turi įtakos ir įvairioms kitoms ligoms išsivystyti, tokioms kaip kepenų cirozė ar kasos uždegimas. Vėžio rizikos atžvilgiu bet kokių alkoholio kiekių vartojimas žalingas.
Kai kurie tyrimai rodo, kad žmonių, kurių padidėjusi širdies ligų rizika, ypač vidutinio amžiaus vyrų, vartojančių nedidelius alkoholio kiekius (moterų, vartojančių mažiau nei 1 porciją per dieną, vyrų – mažiau nei 2 porcijas per dieną), koronarinės ligos rizika yra šiek tiek mažesnė, palyginti su visiškai nevartojančių alkoholio žmonių rizika. Tačiau nėra aišku, ar už šį efektą yra atsakingas alkoholis. Kiti veiksniai, kaip sveika mityba, fizinis aktyvumas, nerūkymas, sveiko kūno svorio palaikymas, širdies ligų riziką mažina daug efektyviau..."

"Resveratrolio – būtent šios medžiagos iš vyno teigiamai veikia mūsų kraujotaką. Tik tam, kad gautume bent kiek kliniškai reikšmingą dozę, mes turėtume išgerti apie 70–80... (dėmesio!) litrų raudonojo gėrimo. Ne per gyvenimą, o per dieną. Kuris norit pabandyti taip apsaugoti kraujagysles?"
Atsakyti

Ypač, kai galim jo gauti saugesnėm formom:

"Dėl to, resveratrolis yra labai vertinamas daugumos medikų. Jie drąsiai rekomenduoja resveratrolį vartoti, papildant savo mitybos racioną. Tačiau reiktų atkreipti dėmesį į šios medžiagos papildų sudėtį: kokia resveratrolio koncentracija papildo dienos dozėje, kokia forma, ar įeina į produkto sudėtį daugiau antioksidantų veikiančių sinergiškai su resveratroliu. Tačiau reiktų nepamiršti, kad vien papildų vartoti nepakaks, nes labai svarbu yra subalansuoti mitybą, atsisakyti žalingų įpročių"

https://www.medicina...s-kas-tai/16099

Atsakyti

Ko nuorodos neįdedi? Ką aš žinau, ką čia idėjai? Naujausi tyrimai rodo, kad bet kokia maža nauda iš vyno, nusveria didesnė žala, deja. Bet tu daryk, ką nori, tikrai pakankamai nuorodų jau čia buvau pridėta. Kaip sakoma neina pažadinti apsimetančio miegančiu.

o tu orgazma dar gaudai ar nebe?

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 01 09, 01:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73032812" data-time="1673209772"><div><p>Ko nuorodos neįdedi? Ką aš žinau, ką čia idėjai? Naujausi tyrimai rodo, kad bet kokia maža nauda iš vyno, nusveria didesnė žala, deja. Bet tu daryk, ką nori, tikrai pakankamai nuorodų jau čia buvau pridėta. Kaip sakoma neina pažadinti apsimetančio miegančiu.</p></div></blockquote><p>o tu orgazma dar gaudai ar nebe?</p>

Koks dar orgazmas? Ji tik iš straipsnių žino tą žodį, kažkada aiškino, kad seksu reikia užsiimt tik dėl giminės pratęsimo. Tuoj suieškos mokslininkų straipsnių, kad seksas kenkia biggrin.gif
Atsakyti

:lol:​ 

Atsakyti

Koks dar orgazmas? Ji tik iš straipsnių žino tą žodį, kažkada aiškino, kad seksu reikia užsiimt tik dėl giminės pratęsimo. Tuoj suieškos mokslininkų straipsnių, kad seksas kenkia biggrin.gif

joo, pamenu-jei turi vaikų, tai galis exuot, o jei neturi-negali, nes nesveika :D :D

Atsakyti

ir taip, sexas kenkia, gi rašė apie lytiniu keliu plintančias ligas-jei duodies su savuoju dažnai, tai kažkaip ten nesveika :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 08, 22:29)
Bet tu daryk, ką nori, tikrai pakankamai nuorodų jau čia buvau pridėta. Kaip sakoma neina pažadinti apsimetančio miegančiu

Susiskishk tas savo nuorodas i subine.
Ash galiu surasti visokiu nuorodu, kad reikia skiepytis 10 kartu ar kad labai naudinga ryti vyro sperma.
Kai tik ishkyla nuomoniu skirtumas tai pradedi naglai kishti visoki shuda, nors tai tik shudas ir nieko nereishkia. Shudo tau ir kiti gali pakishti. Jei stengiuosi rast bendra tashka, tai ta ishnaudoji toliauu varyti savo linija.
Juk galima surasti nuorodu, kur zhmones sakys, kad labai svarka gerti daug ir kasdien, daug ko galima surasti...

Diskusijos vyksta kitaip. Ten reikia buti pasiruoshus suprasti kita puse, o tu supranti tik save, net kad vyrui reikia duoti tai kazhkoks kosminis mokslas.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 08, 23:02)

Kelintu metu straipsnis?
Čia panašiai prieš 5-10metu rašydavo

Taip, paskutinius 2 metus rashe, kaip sveika skiepytis nuo viruso ir geriausia pradeti ka tik gimus.
Ka jau cia kazhkoks alkoholis...
Atsakyti