Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 01:24)
Vaje, vaje. Iš  Informacinio lapelio "
"VALERIJONŲ TINKTŪRA VALENTIS, geriamasis tirpalas.
Saugumo tyrimų nėščiosioms ar žindyvėms nėra atlikta. Imantis bendrų atsargumo priemonių, jei trūksta duomenų, šio vaisto vartoti nėščiosioms ar žindyvėms nerekomenduojama."

Vėl norit nukreipti tema? Nesiteisinkit

As pasitikiu gydytojo kompetencija. Paranoja nesergu. Man alkoholis nera joks siaubas baubas, kai zinai, kad ji reikia vartoti atsakingai, saikingai.

Va tarkim valgyti daug braskiu niesciajai irgi nepatartina, nes vaikas gali gimti alergiskas. Tai ka dabar, reikia atsisakyti braskiu, ar vartoti jas saikingai...

Kas tau urada negerai, as gi tau pritariu. Vel paranoja?
Atsakyti

Taip teko susidurti su tokiom seimom, ir tokiais vaikais. Nieko naujo. Ne retai teko bendrauti ir su SAV.

Manau daug arčiau, nei už namų ribų susidūrei.

Atsakyti

Taip teko susidurti su tokiom seimom, ir tokiais vaikais. Nieko naujo. Ne retai teko bendrauti ir su SAV.

Manau daug arčiau, nei už namų ribų susidūrei.

Atsakyti

1. Vaje, vaje... O gydytoja pati atnese.
2. Tai zinoma, kad melavau. Apsiramink, as net savo liga sugalvojau. Sunku tau gyventi, kai paranoja kankina, matyt esi SAV. Ir tas nesveikas gilinimasis i alko problemas, jas matyti kituose, kai ju nera, cia jau irgi diagnoze, tam tikra.

Pala pala ką šiandien rašei apie tuos, kas internetu diagnozes dėlioja?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 01:22)
< aš čia apie Lietuva ir medikus varau. O ką jos rašo? Siaubas kažkoks. Viena medikė nėščioms pataria gerti konjaką, kita duoda valerijono, trečia vėžiu sergantiems pataria vyno gerti.</p><p>Ką Lietuvoj visas ligas šnapsu gydo?  hmm.gif </p><p>Nu kaip tie žmonės nebus prasigėrę, jei medikų tokie patarimai, gi dauguma pasitiki medikais, kaip dievais.... </p>

Tai kaip prieš 100 metu. Vaistų matyt trūksta. Arba taupo.
Atsimenu kaip moonte ir medikai anūką norėjo vakcinuoti AstraZeneca. Ką jau kalbėti apie gydymą alkoholiu.
Atsakyti

Apsivalyk putas, ji jau ne Lietuvoje gydo, o Svedijoje. Matyt svedams tokios blogos reikejo.
Va man blogai, man teko rinktis nauja gydytoja.

Ko tau tos putos ant liežuvio? Vėl žalingų ypročių pasekmė?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 01:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73033077" data-time="1673302509"><div><p>1. Vaje, vaje... O gydytoja pati atnese.
2. Tai zinoma, kad melavau. Apsiramink, as net savo liga sugalvojau. Sunku tau gyventi, kai paranoja kankina, matyt esi SAV. Ir tas nesveikas gilinimasis i alko problemas, jas matyti kituose, kai ju nera, cia jau irgi diagnoze, tam tikra.</p></div></blockquote><p>Pala pala ką šiandien rašei apie tuos, kas internetu diagnozes dėlioja?</p>

O gal parasysi, kaip vadinasi tie kuriem vaidenasi? As mielai pasinaudosiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 01:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73033081" data-time="1673303077"><div><p>Apsivalyk putas, ji jau ne Lietuvoje gydo, o Svedijoje. Matyt svedams tokios blogos reikejo.
Va man blogai, man teko rinktis nauja gydytoja.</p></div></blockquote><p>Ko tau tos putos ant liežuvio? Vėl žalingų ypročių pasekmė?</p>

Visu galu zyyynove, gal ivardinsiu kokiu yprociu?
Atsakyti

As pasitikiu gydytojo kompetencija. Paranoja nesergu. Man alkoholis nera joks siaubas baubas, kai zinai, kad ji reikia vartoti atsakingai, saikingai.

Va tarkim valgyti daug braskiu niesciajai irgi nepatartina, nes vaikas gali gimti alergiskas. Tai ka dabar, reikia atsisakyti braskiu, ar vartoti jas saikingai...

Kas tau urada negerai, as gi tau pritariu. Vel paranoja?

Ne nereikia,  kokias tu nesamones prisiglausti į galva esi. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 01:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73033075" data-time="1673302378"><div><p>Taip teko susidurti su tokiom seimom, ir tokiais vaikais. Nieko naujo. Ne retai teko bendrauti ir su SAV.</p></div></blockquote><p>Manau daug arčiau, nei už namų ribų susidūrei.</p>

Manyk, leidziu.
Atsakyti

Tai kaip prieš 100 metu. Vaistų matyt trūksta. Arba taupo.
Atsimenu kaip moonte ir medikai anūką norėjo vakcinuoti AstraZeneca. Ką jau kalbėti apie gydymą alkoholiu.

Bet iš kur tas tamsumas tokiam amžiui. :hmm:  :unsure:  :huh2: 

Informacijos kiek nori apie viską, na kas trukdo žmonėm domėtis? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 01:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="73033086" data-time="1673303445"><div><p>As pasitikiu gydytojo kompetencija. Paranoja nesergu. Man alkoholis nera joks siaubas baubas, kai zinai, kad ji reikia vartoti atsakingai, saikingai.

Kas tau urada negerai, as gi tau pritariu. Vel paranoja?</p></div></blockquote><p>Ne nereikia,  kokias tu nesamones prisiglausti į galva esi. biggrin.gif​ </p>

O prie ko cia tu? Turekis savo samones, negaila. Bet kaip jau minejau, tavo alkoholio vartojimo pasekmes vaikysteje akivaizdzios.
Atsakyti

O gal parasysi, kaip vadinasi tie kuriem vaidenasi? As mielai pasinaudosiu.
Papildyta:

Visu galu zyyynove, gal ivardinsiu kokiu yprociu?

Moonte, Maja,  montekrista 

Nežinau, tau geriau matyt, ko tos putos vis ant liežuvio?

Atsakyti