Tai zinoma, as ir savo liga sugalvojau.
Ka dar, parasysi?
Na, issliek, juk pritvinkai.
Mano gydytoja-hematologe-onkologe man leido vartoti vyna, nes jis yra fermentavimo produktas. Anot tokios kaip tu as ji turiu maukti kibirais nesustodama. Ji tokia bloga gydytoja, kad paviliojo ja svedai, isvaziavo i Svedija zmoniu gydyti, mat jie sudarys jai salygas mokslini darba rasyti/apsiginti. Tiesiog sEUbas, eik paskus, pabuk pilietiska.
Kodėl man turėtų rūpėti tavo godos? Kam man tai rašai? Ką čia kliedi, tavo mada skundimai, kada nors ką nors skundžiau?
Tokia melage, kaip tu aš nei žodžiu netikiu. Jei ir egzistuoja tokia medike, jos svaiguliai man irgi nerūpi. Buvo kažkada laikai medikai rekomendavo nėščioms parūkyti
Man ne rodiklis, paskirų žmonių nuomonės, o ne moksliniai faktai.
Fermentuotos daržovės yra sveika, o ne alkoholio turintys vynai, jei jau vyną galima be alkoholio gerti. Arba galima gerti gira, ne iš mielių aiškų,ar kombucha.
Tu nori pazaisti.. O tavo vaikas jautrus, kiba todel kad tu nesidoama ji liuobei? Na urada, tokius zaidimus galima zaisti ir tavo saskaita.
Papildyta:
Uarda, tau gi nereikejo veisejos rekvizitu. Tai pritaikyk savo sugebejimus.
Nu va taip ir maniau išsigalvojai tą gydytoja ir jos rekomendacijas.
Diduma latentiniu alkoholikiu vengia savo atsakomybes uz vaiko psichologine busena. Nei tu pirma nei paskutine. Net tavo dangstymas vitaminuku trukumu, irgi pazimi, kad tavo vaikas blogai minta, negauna reikiamo kiekio maistiniu medziagu, vitaminu is maisto.
Čia iš patirties?
Matai, nėštumo metu būna situacijų, kai šiek tiek alkoholio yra gerai, pvz., kai perdidelis gimdos tonusas (tai kenkia kūdikiui, nes jis nuolat užspaustas).
Aš labai abejočiau, kad nėra kitų priemonių tam. Bet tarkim tai viena išskirtinė situacija. Kaip tau tai panašu į kasdienini konjako gerima, ar vyno siurbčiojimą, nes skanu?