Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 17:16)
taip elgiasi MB babulka, savo vyrą jau seniai palaidojusi, tai vyro mama amžinai nelaiminga dėl tokios močios. Aš jos vietoje tokiai net nepadėčiau, bet ta aukoja savo sveikatą verysad.gif Dar gali būti, kad dukrą pergyvens, jei taip ir toliau. Tada tai nežinau kas su ja bus. Mes tokios tikrai nečiūčinsim smile.gif

Tu esi didelė savanaudė. Susifokusavusi tik ant savo poreikiu ir norų. I 'šeimos' savoka neisipaišai su tokiais postais.Atjautos žmonėms nebuvimas yra baisi mirtina nuodėmė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 16:16)
taip elgiasi MB babulka, savo vyrą jau seniai palaidojusi, tai vyro mama amžinai nelaiminga dėl tokios močios. Aš jos vietoje tokiai net nepadėčiau, bet ta aukoja savo sveikatą verysad.gif Dar gali būti, kad dukrą pergyvens, jei taip ir toliau. Tada tai nežinau kas su ja bus. Mes tokios tikrai nečiūčinsim smile.gif

as suprantu, kad visi turim savo blogas savybes ar negerus iprocius, bet seimoje nesiderinti ypac pradzioj gyvenimo, tai kaip taip? arba abu idealus visai sventieji arba uzgniauzia paprasciausiai viska viduje.
Mano poziuriu tai kaip tik reikia pasakyti, kas nepatinka, aiskiu geriau graziai, bet issiakyti, nes jei nepatinka, tai su laiku tai prades tik nervinti vis labiau ir labiau ir paskui susprogs is pykcio ir vyras galvos kas per isterike.
as pazystu irgi tokiu zmoniu, dazniausiai moterys, kurios kaupia kaupia ir po 10 m prisimena ir paskuo toks ziuri vyras nustenes apie ka cia is vis, ko is karto nebuvo galima pasakyti.
Sutinku su ta mintim, kad nepakeisi kito zmogaus ir reikia ziureti uz ko zenyjiesi, gali nebent motyvuoti keistis maximum, bet pats zmogus turi nuspresti, bet bijoti net pasakyti nu liudna kazkaip, kokio artumo tada santykiai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 17:17)
cia tema ne apie alkoholi o apie moontes gyvenimo iliuzijas ir jos vartymasi  biggrin.gif alkoholis tik siaip pretekstas, idomu kaip ji sneka ir nusisneka  biggrin.gif

Moontę reikia uzjausti, nes ji, turedama tokia ligą, nesimokina buti ramia, ji pritvinkusi pūlių ir negatyvo. Jai labai sunku gyvenime, gi tai matosi is jos postų. Tu noretum, budama 40+ gyventi su senu dieduku 60'ties? As ne, nes ir as tada turbut pradeciau simpatizuoti swingeriams biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2023 - 16:31
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 10, 16:21)
Tu esi didelė savanaudė. Susifokusavusi tik ant savo poreikiu ir norų. I 'šeimos' savoka neisipaišai su tokiais postais.Atjautos žmonėms nebuvimas yra baisi mirtina nuodėmė.

Ar aš tau draudžiu padėti visiems nuodėmingiems? Lėk, padėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 17:29)
Ar aš tau draudžiu padėti visiems nuodėmingiems? Lėk, padėk smile.gif

Cia ne visi, cia - tavo gimine.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 16:22)
as suprantu, kad visi turim savo blogas savybes ar negerus iprocius, bet seimoje nesiderinti ypac pradzioj gyvenimo, tai kaip taip? arba abu idealus visai sventieji arba uzgniauzia paprasciausiai viska viduje.
Mano poziuriu tai kaip tik reikia pasakyti, kas nepatinka, aiskiu geriau graziai, bet issiakyti, nes jei nepatinka,  tai su laiku tai prades tik nervinti vis labiau ir labiau ir paskui susprogs is pykcio ir vyras galvos kas per isterike.
as pazystu irgi tokiu zmoniu, dazniausiai moterys, kurios kaupia kaupia ir po 10 m prisimena ir paskuo toks ziuri vyras nustenes apie ka cia is vis, ko is karto nebuvo galima pasakyti.
Sutinku su ta mintim, kad nepakeisi kito zmogaus ir reikia ziureti uz ko zenyjiesi, gali nebent motyvuoti keistis maximum, bet pats zmogus turi nuspresti, bet bijoti net pasakyti nu liudna kazkaip, kokio artumo tada santykiai?

aš irgi nesuprantu
toks vaizdas, kad gyventų kaip su svetimu, kaip su kaimynu. Suartėja nebent tik fiziškai kai nori, o visa kita tabu, kas sau. Man tai keistos tokios šeimos. Bile jiems gerai ir po to neverks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 10, 16:24)
Moontę reikia uzjausti, nes ji, turedama tokia ligą, nesimokina buti ramia, ji pritvinkusi pūlių ir negatyvo. Jai labai sunku gyvenime, gi tai matosi is jos postų. Tu noretum, budama 40+ gyventi su senu dieduku 60'ties? As ne, nes ir as tada turbut pradeciau simpatizuoti swingeriams  biggrin.gif  biggrin.gif

na jai virs 50, bet nenoreciau daug vyresnio vyro tikrai biggrin.gif Nu jo ne is gero gyvenimo ta sipatizacija bletstvom, bet kaip ji sako, svabru ne siemyninej lovoj, tai nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 17:34)
na jai virs 50, bet nenoreciau daug vyresnio vyro tikrai  biggrin.gif Nu jo ne is gero gyvenimo ta sipatizacija bletstvom, bet kaip ji sako, svabru ne siemyninej lovoj, tai nieko tokio biggrin.gif

Ne, jai dsr nera 50, kiek as atsimenu. Nors.. viena karta ji 40+, kita karta jau 50+... nesuprasi. Compulsive liar.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 10, 16:32)

Ne. Ta babulka man ne giminė. Ji ir savo dukros beveik neaugino, numetė. Aš tos dukros vietoje iš viso jos nenorėčiau pažinti dabar, ypač kai ji taip vis dar elgiasi. Pvz. MB tėvams reikdavo keltis anksti į darbą, o ta vietoje to, kad kartu atsikeltų, išvirtų dar jiems kavos, padėtų, nes jie padeda jai, priėmė pas save. Ji specialiai dar naktinėdavo, trankydavosi po wc, rydavo naktį maistą, teliką žiūrėdavo, o dieną tada miegodavo. Ir ne, nėra pas ją nemigos nuo ligų ar pan. Ji tiesiog egoistė ir daro kaip nori, nesiderina
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 16:32)
aš irgi nesuprantu
toks vaizdas, kad gyventų kaip su svetimu, kaip su kaimynu. Suartėja nebent tik fiziškai kai nori, o visa kita tabu, kas sau. Man tai keistos tokios šeimos. Bile jiems gerai ir po to neverks biggrin.gif

cia kai Suomijoj gana iprasta turi namo dali vyras ir zmona atskiras, ir gyvena savo gyvenimus, na gal ir gerai is tikro, kas sau abu dirba, abu 50/50 ir kas sau gyvena lotuliukas.gif
Bet jaunysteje vis tiek gi nejau nensinori salia, kartu, gal issirenka tokius tobulus?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 17:36)
Ne. Ta babulka man ne giminė. Ji ir savo dukros beveik neaugino, numetė. Aš tos dukros vietoje iš viso jos nenorėčiau pažinti dabar, ypač kai ji taip vis dar elgiasi. Pvz. MB tėvams reikdavo keltis anksti į darbą, o ta vietoje to, kad kartu atsikeltų, išvirtų dar jiems kavos, padėtų, nes jie padeda jai, priėmė pas save. Ji specialiai dar naktinėdavo, trankydavosi po wc, rydavo naktį maistą, teliką žiūrėdavo, o dieną tada miegodavo. Ir ne, nėra pas ją nemigos nuo ligų ar pan. Ji tiesiog egoistė ir daro kaip nori, nesiderina

Tavo vyro giminė automatiskai pasidaro ir tavo giminė gi, kai apsizenyji. Kas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 10, 16:32)

Kad ir gimine kazkam, neleidzia elgtis kaip brudui. Nezinau is kur tas kile, kad va cia tevas ar mama, tai jiem galima elgtis sudinai, o vaikai turi tyleti, bendrauti, rupintis, ne neturi, jei esi brudas, tai niekam nebutina su tavim bendrauti, niekam nei vaikam, buk kaip zmogus ir su tavim kiti elgsis kaip su zmogum, nores buti, bendrauti, rupintis...Giminystes rysiai neduoda jokios indulgencijos daryti nusikaltimus pries artimuosius.
Atsakyti