QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 20:10)
Tai normalūs žmonės ir nesielgia taip, kad artimajam po to draskytųsi širdis. Žinai posakį besisaugantį ir Dievas saugo?
Aišku, niekas negimsta tobulas. Gali būti blogos programos atsineštos iš šeimos ar pan., ne visi gi tokie tobulybės iš karto kaip Moonte

Tai tada ir kalbamasi, prašoma kažko nedaryti, argumentuojama, primenama ir pan.
Ir nebandyk to nuginčyti, nes dar glušesnė atrodysi. Iš karto užbėgsiu už akių parašydama, kad net ir suaugusiems egzistuoja psichologai, koučeriai ir pan., nes nebūtinai pats žmogus visada tobulai viską darys. Tam ir yra pirmiausia artimieji, kurie gali pastebėti, pakoreguoti, kad nebūtinai tada ir reiks svetimų pagalbos
Tu niekaip nesupranti esmes. O as nesisaugau, kad ir tai, kad gyvenu ne santuokoje, be saugiklio. Aciu uz komplimenta, bet as niekur neteigiau apie savo tobuluma, o tu ne kompleksuok Monteverte, ne dek man i lupas to ko nerasiau, o tavo kompleksu itakotos jausenos, nera mano mintys, vertinimas
Tu kalbejai apie mano liga, todel ties tuo ir apsistok. Pagalba serganciam, ir prasymas nuleisti tualeto dangti tai du skirtingi aspektai. Pirmu atveju, nieakda neprasiau ir neprasysiu, man isedu nereikia. Jei zmogus, ne svarbu koks jis bebutu artimas, neturi poreikio rupintis ligotu seimos nariu, vadinasi as labai bloga motina, ir netinkamai isauklejau sunu. Kol kas sunus empatijos problemu neturi. Del dangcio galiu motivuotai paaiskinti, bet jei nebusiu isgirsta, tikrai del to scenos nekelsiu, ir issiskirimu negrasinsiu. Su tokiais netobulumais as puikiai galiu sugyventi, as gi pati netobula, prie manes irgi taikosi, neaukledami. O as tai vertinu ir uz tai turiu poreiki atsilyginti, neprasoma.
Kodel tu itikejusi, MOnteverte, kad man baisiai svarbu, kaip as tau atrodau, nesusireiksmink, nors, kita vertus reiksminkis, kad kiti matytu kas tu esi