Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

cia kai Suomijoj gana iprasta turi namo dali vyras ir zmona atskiras, ir gyvena savo gyvenimus, na gal ir gerai is tikro, kas sau abu dirba, abu 50/50 ir kas sau gyvena lotuliukas.gif
Bet jaunysteje vis tiek gi nejau nensinori salia, kartu, gal issirenka tokius tobulus?

o, visai kaip tu. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 14:24)
nu, tai kam aiškint kiek taurių aks su kuo gali kur išgert? </p>

Todėl, kad visi turi gyventi kaip jos, nes jos TEISINGAI gyvena biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:25)
Ne, nu žinoma, reikia gimdyt be epidūrų ten visokių biggrin.gif </p>

Tu čia rimtai? blink.gif Gi sakei gimdai kaip katė. Negirdėjau, kad katės su epidūrais gimdytų. Įrodyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:28)
Sensti.</p>

o tu vaikėji? na smagu tau, pasidžiaukime visi už Montekristą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 11, 11:46)
Tai kad čia tu dabar prisiknisai dėl niekų
Normaliai su tuo jautiesi tiek laiko apie tai kalbėdama? Juk suaugęs žmogus esi. Tu ką darbo kito neturi, kitų problemų gyvenime? Nebijai, kad užeis? rolleyes.gif

As tau priminsiu, kad sia tema prie manes prisiknisai tu. Matyt gerai jautiesi ir tolemiesnis blabla, kuris eilini karta taikytas man, o atspindi tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:24)
>nu, tai kam aiškint kiek taurių aks su kuo gali kur išgert? </p>

ka vel sapnavai, kur kas kam aiskino? Buvo diskusija apie alkoholio kaip chemines medziagos poveiki zmogaus organizmui. O visi daro kaip kas nori, kaip moonte su pipete kelis lasus lasinasi ar kas gal kibirais geria, man kas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:25)
Ne, nu žinoma, reikia gimdyt be epidūrų ten visokių biggrin.gif </p>

Zinoma pageidautina, tai geriausias variantas, paklausk bet kokio saziningo apsisvietusio ginekologo, kuris nesiulo snapsa nesciosiom gerti.
Kitas dalykas, kad ne visom iseina, jei su skatiniamasiasi sako skausmas buna nezmoniskas, iskest nebeimanoma, tai pagal galimybes. Bet kokia intervencija medicinine i organizma turi ir salutinius poveikius, kas ju nori? Tu prasytum epiduro. jei normalus gimdymas ar prasei? zinai poveiki vaikui?
kodel tokia tamsuma pas tave nuolat galvoje?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:28)
Sensti.</p>

zinoma, o imanoma kitaip sioje planetoje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 12:30)
o, visai kaip tu. </p>

Taip, patiko suomiu varinatas, dar aisku toli iki atskiru namo daliu, bet nesupykciau tikrai.
Esme is tikro yra ne vienam kambaryje ar atskiruose miegoti, esmeje TURETI TOKIA GALIMYBE RINKTIS, kai norisi kartu, kai norisi atskirai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 11, 12:49)
Todėl, kad visi turi gyventi kaip jos, nes jos TEISINGAI gyvena biggrin.gif .

NE NETURI !!!!!! Dievas visiem laisva valia dave. Tik visi turi zinoti, ka renkasi, buti apsisviete, o ne buki akli kaip kurmiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2023 - 13:59
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 11, 14:57)

NE NETURI !!!!!! Dievas visiem laisva valia dave. Tik visi turi zinoti, ka renkasi, buti apsisviete, o ne buki akli kaip kurmiai.

O teisingas pasirinkimas, apsisvietimas turi buti TEISINGAS, kaip tavo, kad nebutu kurmiais. Supratau.

Deklaracijos priestaraujancios teiginiams. Turi valia, bet jei ne taip kaip as, esi kurmis. Bravo, cypdavatkes logika.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 11, 13:47)
As tau priminsiu, kad sia tema prie manes prisiknisai tu. Matyt gerai jautiesi ir tolemiesnis blabla, kuris eilini karta taikytas man, o atspindi tave  mirksiukas.gif

Aš? dar suprasčiau, kad tą man Maja Di rašytų, o ne tu. Visai išprotėjai, bobike biggrin.gif
Atsakyti

:D Jau ir epidūras blogis :D

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 11, 16:25)
Aš? dar suprasčiau, kad tą man Maja Di rašytų, o ne tu. Visai išprotėjai, bobike biggrin.gif

Ne tavo mados, Monteverte. As reagavau ta tema i Amadejos mintis, o tu ilindai su savo trigrasiu, as tau tik atsakineju tavo pasirinktam bendravimo lygmenyje. Visai nukvakai, pliuske (grazinu komplimenta, nemegstu buti skoloje, ti si karta nepamirsk, kad tu pradejai).
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 16:29)
biggrin.gif Jau ir epidūras blogis biggrin.gif

Manau visi jau senai suprato, kad cia blogiu tampa nuo to, kam tai taikoma, kas praktikuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 sausio 2023 - 15:45
QUOTE(Moonte @ 2023 01 11, 14:29)
O teisingas pasirinkimas, apsisvietimas turi buti TEISINGAS, kaip tavo, kad nebutu kurmiais. Supratau.

Deklaracijos priestaraujancios teiginiams. Turi valia, bet jei ne taip kaip as, esi kurmis. Bravo, cypdavatkes logika.

Nebutinai kaip mano, o apsiskaitymas visapusiskas, nuolatinis svietimasis ivairiose sferose, ne tikejimas mokslu, o analizavimas mokslo darbu, mokslo faktu. Jei ka turi papriestarauti argumentuotai tame, ka sakau, prasau i prieki faktus, as visada su dziaugsmu kazka naujo ismokstu, jei yra ka mokytis apie sveikata, sava organzima.

Ir vel ne, jei zmogus neapsisvietes, tai jis kaip kurmis, nes gyvena tamsoje.
Pavyzdziui tu nezinai kaip kenkia alkoholis, tau tik perteklinis snapso gerimas kenkia, o va vynas anot tave snekenkia, nezinau tiesa kokia ten norma anot taves nekenkia, bet esme, kad neigi elementarias seniai jau moklsu nustatytus faktus, kad nera saugios dozes.
Ko ne cypdavatke esi, ateini ir cypi ir cypi cia nuolat? kaip kas ka skriaudzia, kabinejiesi prie zmoniu, o ne diskutuoji i tema. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 11, 15:29)
<p>:D Jau ir epidūras blogis :

nu va pazvydzys jusu tamsumo, moteris pagimdziusi 2 vaikus nezino nieko apie epidura.
cia vel gal mano nuomone, kad jis turi salutinius poveikius? moonte kaip sakai?

montekrista, epiduras ne blogis ir ne geris pats savaime, priklauso nuo aplinkybiu,bet geriau jo nereiktu ar ne taip??? Kartais tenka ir koja amputuoti, kad zmogus nemirtu, tik kazin kas to noretu labiau, nei sveikatos ir sveiko kuno, bet ar amputacija tampa blogiu?

Jus tas sokinejimas i krastutinumus, blogis - geris, rodo jusu bukuma ir limituota proteli.

Tiesa, moonte, kaip manai mokyklose mokytojai savo tiesas vaikam mokina ar visgi yra kazkokios universalios mokslo patvirtintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 sausio 2023 - 16:48
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 11, 13:57)

Esme is tikro yra ne vienam kambaryje ar atskiruose miegoti, esmeje TURETI TOKIA GALIMYBE RINKTIS, kai norisi kartu, kai norisi atskirai.

APie ka tu cia? Apie sheimas kur bendrabucio kambaryje gyvena viena sofke?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 11, 17:03)
APie ka tu cia? Apie sheimas kur bendrabucio kambaryje gyvena viena sofke?

butent mirksiukas.gif apie vietos trukuma, gali plesytis bliuske kad reikia kartu gyventi, kai realiai neturi to antro kambario ar kitos lovos lotuliukas.gif
Atsakyti