Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 22:48)
bus, kai panorėsiu, o ne kai tu man įsakysi. Atsipeikėk, moteriške.
Žmonės piktinasi dėl neužmirštuolių??? biggrin.gif  Nesutikau tokių. Kur?

nu ar grazu tokiai suaugusiai moteriskei meluoti?

o ka tu sutikai paskutiniu metu?
taip piktinasi, kai paeme ir ikiso toki kicini simboli i ju skaudzia, sventa jiem diena.... cia kaip kokius antikristo simbolius i baznycia kas atnestu...bet tu nesuprasi tau gi svento nieko nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 sausio 2023 - 22:51
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 22:44)
ar isstenesik kad prikurei ir nieko panasaus as nerasiau?

apie ką tu nieko panašaus nerašei: apie meilužį? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 sausio 2023 - 22:53

Nu graži gėlytė. Simbolinė. Man ji tik su šia data asocijuojasi. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 22:51)
apie ką tu nieko panašaus nerašei: apie meilužį? Oi, nu čia jau ne pirmas postas...

taip. na taip ne pirmas mano postas su klausimu jau koks desimtas, o tu kai visada apsimelavusi prapulsi, melaga aferiste is kremliaus kapeiku gyvenanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 22:44)

butent kad su visu palaiminimu, todel ir yra visa tai labai itartina, kam tu auku rekejo del vaizdo ryskumo, kad cia ala kazkas kovoja? nors ir be ju viska sjau senokai griuvo...

Matai SSSR buvau daug visokiu jegu. Armijoje buvo GRU ir ten ju planai panashu buvo kitokie. Todel kazhkaip keistai buvo pakishama armija tikslu sukompromituot...Tbilisio kastuveliai, Vilniuje tie tankai visai nelogishka buvo.

Dabar juk vel viskas kartojasi Ukrainoje... Kvaili rusu veiksma kurie jokios naudos duoti negali tik zhlugdo Rusija.

Rusija negalejo Ukrainos nugalet? Ar viska padare, kad save suzhlugdyti?

Gorbaciovas perdarinejo SSSR, kol efektyviaii ja sugriove, kas neatrode imanoma dar priesh pora metu.
Vel matoma kazhka nerealaus. Putinas kuria imperija taip, kad net Rusijos prieshai blogiau Rusijai nesugalvotu
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 13, 22:52)
<p>Nu graži gėlytė. Simbolinė. Man ji tik su šia data asocijuojasi. </p>

o kokia gelyte nergazi? vyresniem zmonem su tarbinem priverstinem sventem asocijuojasi, tai spjuvis jiem i veida, kovojo kovojo ir del ko? kad ta pat partija tuos pacius simblolius lieptu gerbti?
kodle buvo blogai Vytis, stulpai ir t.t. kodel jie buvo blogai? taip ir trina jusu samone ir istorine tiesa...

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 13, 22:55)
Matai SSSR buvau daug visokiu jegu. Armijoje buvo GRU ir ten ju planai panashu buvo kitokie. Todel kazhkaip keistai buvo pakishama armija tikslu sukompromituot...Tbilisio kastuveliai, Vilniuje tie tankai visai nelogishka buvo.
Dabar juk vel viskas kartojasi Ukrainoje... Kvaili rusu veiksma kurie jokios naudos duoti negali tik zhlugdo Rusija.

Rusija negalejo Ukrainos nugalet? Ar viska padare, kad save suzhlugdyti?

Gorbaciovas perdarinejo  SSSR, kol efektyviaii ja sugriove, kas neatrode imanoma dar priesh pora metu.
Vel matoma kazhka nerealaus. Putinas kuria imperija taip, kad net Rusijos prieshai blogiau Rusijai nesugalvotu

taip , visiskai sutinku si karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 22:52)
taip. na taip ne pirmas mano postas su klausimu jau koks desimtas, o tu kai visada apsimelavusi prapulsi, melaga aferiste is kremliaus kapeiku gyvenanti biggrin.gif

tai taip taip. Ten visus savo postus apie įspūdingą rusą pažiūrėk. Tada tą seksualųjį, kur : oi stop, ne tam gyvenime bus. Ir viskas. Aš tik apie tai, o tu apie ką pagalvojai? A? Kepurė dega? Ne, tik normalia moterim atsiskleidi. Su kitu vyru.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 22:51)
apie ką tu nieko panašaus nerašei: apie meilužįbiggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

dura jeibogu lotuliukas.gif dabar dar 10k paklausk, paskui parodyk tas mano zinutes ir sakyk nu va gi rasei lotuliukas.gif

na bet savalkom tai nuolat gi taip, meluoja meluoja ir neraudonuoja, fui, iskrypele melage...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 22:58)
tai taip taip. Ten visus savo postus apie įspūdingą rusą pažiūrėk. Tada tą seksualųjį, kur : oi stop, ne tam gyvenime bus. Ir viskas. Aš tik apie tai, o tu apie ką pagalvojai? A? Kepurė dega? Ne, tik normalia moterim atsiskleidi. Su kitu vyru.

jau nuleidai befantazuodama? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 13, 22:52)
<p>Nu graži gėlytė. Simbolinė. Man ji tik su šia data asocijuojasi. </p>

O man ta nezabudke labai primena sovietine rusishka propoganda

"Социальная акция «НЕЗАБУДКИ» (65- летию Победы в Великой Отечественной войне посвящается…) Участники акции: Воспитатели МДОУ, дети, родители

Акция «Незабудки»: Цель: Формирование у дошкольников экологической культуры и соблюдение определенных моральных норм в системе ценностных ориентаций. Задачи: Способствовать нравственно – патриотическому воспитанию детей; Помочь узнать лучше историю своего края; Почувствовать гордость за свой народ, своих земляков, которые внесли свой вклад в победу над фашизмом..."
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:01)
jau nuleidai befantazuodama? bigsmile.gif

Ne, trypiu, laikau, tavo atsakymo laukiu unsure.gif IR?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:01)
dura jeibogu lotuliukas.gif

O ką tu daugiau pasakysi? O aš eilinį kartą paklausiu: ar vyras tavo žino, kaip tu jį mentališkai išduodi? Mentališkai tai ir dvasiškai unsure.gif

Kūniška išdavystė lengvesnė - oi, daug lengvesnė, Lutuke unsure.gif
Atsakyti

Ne, trypiu, laikau, tavo atsakymo laukiu unsure.gifIR?

Kokio atsakymo? Atleisk virtualiu seksu su tavim neužsiimsiu,  nu apsimelavai ir gali jau rami eit miegot, dienos norma ivykdyta.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:06)
Atleisk virtualiu seksu su tavim neužsiimsiu,  nu apsimelavai ir gali jau rami eit miegot, dienos norma ivykdyta.</p>

O kodėl seksu?

Kur aš, anot tavęs, apsimelavau? Vėl melage- aferiste apšauksi, kai pati tokia esi? Drąsiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 sausio 2023 - 23:09