Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ne, trypiu, laikau, tavo atsakymo laukiu unsure.gifIR?
Papildyta:
O ką tu daugiau pasakysi? O aš eilinį kartą paklausiu: ar vyras tavo žino, kaip tu jį mentališkai išduodi? Mentališkai tai ir dvasiškai unsure.gif

Kūniška išdavystė lengvesnė - oi, daug lengvesnė, Lutuke unsure.gif

Jau dabar mentališkai, ką dar sugalvosi? Nu gryna cypdavatkė. 

Atsakyti

O kodėl seksu?

Tai del ko trypi?

Atsakyti

Kaip vargsta paštininkė kaip trolina šią dieną, daug kapeikų gausi?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:08)
Jau dabar mentališkai, ką dar sugalvosi? Nu gryna cypdavatkė. </p>

Degraduoji, reikėjo bent laikyt partnerių lygį.

O šiaip, jei rimtai, Lutuke, tai taip: mylimasis ir meilužis - ne visada tas pats mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:09)
<p>Kaip vargsta paštininkė kaip trolina šią dieną, daug kapeikų gausi?</p>

Visą taupyklę. O tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 sausio 2023 - 23:13

Degraduoji, reikėjo bent laikyt partnerių lygį.

O šiaip, jei rimtai, Lutuke, tai taip: mylimasis ir meilužis - ne visada tas pats mirksiukas.gif
Papildyta:
Visą taupyklę. O tu?

Ką čia parašei? Kokį partnerių lygį apie ką čia iš vis? :hmm: 

Nu tau geriau žinot, aš per gyvenimą tik vieną turiu mylimąjį, kuris man ir meilužis,  ir sutuoktinis, ir vaikų tėvas. Tai nežinau kaip jūsų gyvenimuose buna, papasakok kiek tų mylimųjų turi?. :huh2: 

Na nepasakei gi kur moka, tai vis laukiu. :bigsmile: sakai atsiųs?

Atsakyti
Tuo metu renginyje Sausio 13-osios skvere dalyvavusi Panevėžio bendruomenių rūmų renginių organizatorė Nijolė Kubiliūnienė teigė, kad šios dienos renginys buvo skirtas pagerbti ir prisiminti visus šalies didvyrius, kurie paaukojo savo gyvybes už mūsų laisvę. Tai, kaip ir kasmet, daroma susmaigstant neužmirštuoles, kurios simbolizuoja taiką ir garbę.

„Labai gaila ir apmaudu, jog dar Panevėžyje turime tokių baisių žmonių, kurie savo įsitikinimus reiškė vaikams girdint. Tikrai nesmagu, kai vaikai darbelius kuria iš širdies, stengiasi, per lietų susirenka pagerbti žuvusiųjų. Vietoj padėkos jie sulaukė priekaištų ir grasinimų. Likome nustebinti tokiu kai kurių panevėžiečių poelgiu“, – naujienų portalui JP sakė N. Kubiliūnienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=92268347

Tai ruskiai jau ir gėles prichvatizavo? Man raudonas gvazdikas tai ne gėlė, nes ji sovietų jungą primena. O neužmirštuolė tai ir yra neužmirštuolė, tai simbolis, kad neužmirštume tų žmonių, kurie mums iškovojo laisvę. Aišku, kad jie tada nėjo įsisegę į atlapus to simbolio, nes neturėjo ko neužmiršti, tai dabar mes ją segim, nes parodom, kad nepamirštame. Pas ruskius plakatuose visokių gėlių rasti galima, tai dabar ką- jos visos ruskių?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 23:18)
aš per gyvenimą tik vieną turiu mylimąjį, kuris man ir meilužis,  ir sutuoktinis, ir vaikų tėvas.

Tai jo jo, iš tavo SM postų tai ir matosi ploja.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 17:00)
eskaluok eskaluok, prasom turi visus mano leidimus dalintis bet kokiom mano zinitem cia rasytom

o, šita žinutė gera, ateityje prireiks.
Atsakyti

Tuo metu renginyje Sausio 13-osios skvere dalyvavusi Panevėžio bendruomenių rūmų renginių organizatorė Nijolė Kubiliūnienė teigė, kad šios dienos renginys buvo skirtas pagerbti ir prisiminti visus šalies didvyrius, kurie paaukojo savo gyvybes už mūsų laisvę. Tai, kaip ir kasmet, daroma susmaigstant neužmirštuoles, kurios simbolizuoja taiką ir garbę.

„Labai gaila ir apmaudu, jog dar Panevėžyje turime tokių baisių žmonių, kurie savo įsitikinimus reiškė vaikams girdint. Tikrai nesmagu, kai vaikai darbelius kuria iš širdies, stengiasi, per lietų susirenka pagerbti žuvusiųjų. Vietoj padėkos jie sulaukė priekaištų ir grasinimų. Likome nustebinti tokiu kai kurių panevėžiečių poelgiu“, – naujienų portalui JP sakė N. Kubiliūnienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=92268347

Tai ruskiai jau ir gėles prichvatizavo? Man raudonas gvazdikas tai ne gėlė, nes ji sovietų jungą primena. O neužmirštuolė tai ir yra neužmirštuolė, tai simbolis, kad neužmirštume tų žmonių, kurie mums iškovojo laisvę. Aišku, kad jie tada nėjo įsisegę į atlapus to simbolio, nes neturėjo ko neužmiršti, tai dabar mes ją segim, nes parodom, kad nepamirštame. Pas ruskius plakatuose visokių gėlių rasti galima, tai dabar ką- jos visos ruskių?

O tolių fb profiliuose dažnai gėlės. Ne neee. Nepaeis. Gėlių dėl durnių neatsisakysim :)

Atsakyti

O tolių fb profiliuose dažnai gėlės. Ne neee. Nepaeis. Gėlių dėl durnių neatsisakysim :)

Taip ir neatsakysiu man I klausimus? 

Ar jum kas trukdo tęsti sovietines tradicijas? Kaip pergalės diena taip ir nezabūtkės.

Atsakyti

Jei teisingai suprantu, dalis žmonių kaip Pavlovo šuniukai, jei nepamatytų gėles, kurios pavadinimas surištas su žodžiu neužmiršti, tai viską ir pamirštų..... :huh2:  :unsure: 

Pamatytų pvz tik Vytį ar Gediminaičių stulpus, sakytu kas čia, dėl ko, kur aš, kas ta per diena sausio 13..

Ir parodo jiem neužmirštuolę ,ai sako sausio 13, prisiminiau, kaip gerai kad gėlytę parodėt, uh bučiau visai pamiršęs  :karsta: 

Atsakyti

Taip ir neatsakysiu man I klausimus? 

Ar jum kas trukdo tęsti sovietines tradicijas? Kaip pergalės diena taip ir nezabūtkės.

O prie ko čia išvis žodis sovietines? Net nepanašu. Jokiu aspektu.

Atsakyti

Jei teisingai suprantu, dalis žmonių kaip Pavlovo šuniukai, jei nepamatytų gėles, kurios pavadinimas surištas su žodžiu neužmiršti, tai viską ir pamirštų..... :huh2:  :unsure:

Pamatytų pvz tik Vytį ar Gediminaičių stulpus, sakytu kas čia, dėl ko, kur aš, kas ta per diena sausio 13..

Ir parodo jiem neužmirštuolę ,ai sako sausio 13, prisiminiau, kaip gerai kad gėlytę parodėt, uh bučiau visai pamiršęs  :karsta:

Nu kam taip prisipist...prie gėlės?

Atsakyti