Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

simboliai turetu suvienyti tauta, sutelkti, o ne priesinti, kas sukuria tokius simbolius i rnuleidzia is virsaus,kurie tiek metu priesina, kirsina, bet vis tiek labiau juos kisa visur per sveitimo istaigas, per prievarta ir yra tasakingas uz visa kipisa nereikia kaltinti kitu saliu ir kitu valdziu, kai sava tokia jokie priesai nebaisus...

Na, turi turi taip teigti :) 

Suprantu.... tokia gi ir yra mintis. Rašiau jau.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 14, 14:40)
klausyk taves burbanti klausia, ka tu darei sausio 13, nepasidalnsi su musu auditorija?

Klausyk, as visada zinojau, kad tu esi burbancios sliure.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 13:42)
Tai darėjie darželyje. Bet užkliuvo man, kad persirengęs gėlę norėjo toliau nešioti smile.gif </p><p>To jam tikrai niekas nesakė. Pats smile.gif</p>

dare savo rankom, vaikui grazu, pasidare, didziavosi, elyte nu grazu, kai visa kito nezinai.
va tas vaiku zombinimas nuo mazens tai liudnai atrodo....seniau buvo kaklarasciai zenkliukai, zvaigzdutes raudonos, dabar bus neuzmirstuoles, dar aisku ukrianieciu veliavos, kaip be ju....
vaikam dzin ta politika, vaikai ipratinami kai suniukai prie simboliu ir kaip i juos regauoti...tai vadinama dresura.
Atsakyti

Ka kur apverti?
Tu nesugebi i paprasta klausima atsakytikodle simboliai su kuriais zmones kovojo netiko ir koks kitas Gediminaiciu stulpu simbolis, koks?

Nu tai tegul, kas nori ir tuos stulpus segasi, piešia, lipdo ar iš medžio drožinėja. Niekas gi to nedraudžia 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 13:42)
Tai darėjie darželyje. Bet užkliuvo man, kad persirengęs gėlę norėjo toliau nešioti smile.gif </p><p>To jam tikrai niekas nesakė. Pats smile.gif

Nores neshiot ir spaliuko zhenkliuka ir georgijaus juostele ir Putino nuotraukyte. As vaikas norejau vyno gerti, tai kazhka reishkia? Man torejo nupirkti vyno dezhe ir sakyti "gerk jei nori, kai noresi"?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 14, 13:46)
Klausyk, as visada zinojau, kad tu esi burbancios sliure.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepatogus klausimas, mane irgi jis labai dominti pradejo, kad tu taip vengi atsakyti, tai ka darei ta lemtinga nakti?
Atsakyti

Tavo galvoje vis dar "po partijos raudona veliava splocionnyje otriady".
Tas vieningumo noras tipishkas totalitarinis.

Vakaru jega buvo kitur...

SIaip tos fashistines ribojimu ir gyvuliu pasu akcijos visuomene negrizhtamai suzhalojo. kelio atgal jau nera... Tai pamirshk visuomenes susivienijima, nes protingi negali vienytis su teletabiais

Yra kelias pirmyn. Nėr ko atgal vaikščiot 😄

Atsakyti

tai sakai konservatoriai visko prigalvoja, kad zmones kovotu, pyktusi, kad neatbuktumet? blink.gifcia tipo del geru tikslu viskas, tik zmones to nesupranta? cia kaip vyrai smurtauja priez zmonas ar tevai pries vaikus del gerio? unsure.gif

Konservatoriai tėra tik viena iš partijų :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 13:46)
Nu tai tegul, kas nori ir tuos stulpus segasi, piešia, lipdo ar iš medžio drožinėja. Niekas gi to nedraudžia 😃<

nedraudzia, ir zmones juos naudoja bet vaikam kisa per prievarta tas neuzmirstuoles, tu tevu vaikam, kuriem jos atgrasios, kisa mokyklose, darzeliuose...visur ziniasklaidoje priklu ziureti, kai taip piktybiskai daroma tai, kas daugumai nepatinka. Ar bent kokia minimali apklausa buvo zmoniu ar tauta pritaria tam?
ar zmones viskai nesvarbus, kaip avys, kaip dresuojami sunys turi daryti, ka jiem valdzia liepia, uz tokia laisve jie kovojo?
Atsakyti

Tai kodel aiskini cia dabar kad tik siemet pradejo piktintis, taip ir sakyk nesidomejau gyveanu akla ir nieko nemaciau. Kam meluoti, kad to nebuvo. Cia zinai tokia smulkmena is zmoniu po tokiu auku, kovu, netekciu, saiposi su ta neuzmirstuole. Bet tau kas, as neparasiau cia tai ir nepastebejai, nu nors tiek gerai, kad siemet parasiau o dar 10 m nebutum pastebejusi.... As turiu tave apsviesti, kas Lietuvoje po tavo nosim darosi?

stai dar 2019 m akcija

Sausio 13-osios simbolis prekybos centro tualete: „Prasilenkta net ir su juodu humoru“

Tai piktinosi, bet neviduriavo tuo per visus galus kaip šiemet 😃😃😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 14, 14:44)
Nustok ieshkoti visur prieshu, viskas yra kur kas sudetingiau. Tikri prieshai paprastai siulo labai priimtinus dalykus, sakysim ivesti segregacija ar uzhdaryti zhmones i namu areshtus, ar koki vasaros laika.

Dabar nuodai turi buti SKANUS ir juos padario skanius, o tave sovietai ishmoke, kad tai kas neskanu tai nuodinga, o kas malonu tai sveika.

Ubuntiene tiesiog prisiskaito vienashalishku dalyku, bet ji sunkiai masto tai neikada neatsirinks... Nores but kitonishka, bet lengviausia tai prisifarshiruoti Kremliaus tiesu...

O tu nustok man kaisioti savo etiketes.
Visur as nesieskau, bet kai jau naglai lerva bruka putlerio naratyvus... Jei zmogus per akis meluoja, zongliruoja savokomis, datomis, net simboliais, tai intencijos yra akivaizdzios. Tu nori buti struciu, i sveikata. NOrs, kai anksciau mes issiaiskinome, Idomucia, tau Lietuva, jos Laisve jokia vertybe, o as uz savo vertybes linkusi pakovoti, beje kaip tu uz savo.

Idomucia, buk geras nekerk kupranugario su slieku.

Mane tevelis ismopke mastyti, didelis aciu jam uz tai. Todel as nesu reklamos auka, valgau ne tai kas reklamose, ar neva skanu, o tai, kas man tinka ir patinka, esu egoiste. Net drabuzius deviu ne pagal mada, o tai kas man patinka ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 13:49)
Konservatoriai tėra tik viena iš partijų smile.gif</p>

taip , kam tu rasai random faktus?
tik ta partija ir sukure si simboli nuleido zmonem ant galvu, ka dkirsinti skaldyti ir valdyti.
ta partija labiausiai nekenciama Lietuvoje ir palaiko ja labai nedidelis procentas zmoniu.
Atsakyti