QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 14, 14:44)
Nustok ieshkoti visur prieshu, viskas yra kur kas sudetingiau. Tikri prieshai paprastai siulo labai priimtinus dalykus, sakysim ivesti segregacija ar uzhdaryti zhmones i namu areshtus, ar koki vasaros laika.
Dabar nuodai turi buti SKANUS ir juos padario skanius, o tave sovietai ishmoke, kad tai kas neskanu tai nuodinga, o kas malonu tai sveika.
Ubuntiene tiesiog prisiskaito vienashalishku dalyku, bet ji sunkiai masto tai neikada neatsirinks... Nores but kitonishka, bet lengviausia tai prisifarshiruoti Kremliaus tiesu...
O tu nustok man kaisioti savo etiketes.
Visur as nesieskau, bet kai jau naglai lerva bruka putlerio naratyvus... Jei zmogus per akis meluoja, zongliruoja savokomis, datomis, net simboliais, tai intencijos yra akivaizdzios. Tu nori buti struciu, i sveikata. NOrs, kai anksciau mes issiaiskinome, Idomucia, tau Lietuva, jos Laisve jokia vertybe, o as uz savo vertybes linkusi pakovoti, beje kaip tu uz savo.
Idomucia, buk geras nekerk kupranugario su slieku.
Mane tevelis ismopke mastyti, didelis aciu jam uz tai. Todel as nesu reklamos auka, valgau ne tai kas reklamose, ar neva skanu, o tai, kas man tinka ir patinka, esu egoiste. Net drabuzius deviu ne pagal mada, o tai kas man patinka ir tinka.