mane visada linksmina idiotu susireiksminimas. OK, galvok kaip nori. Leidziu, del to saule patekes ir rytas isaus.
Papildyta:
Man tai nuostabu
Ypac jo poreikis persisegti.
Papildyta:
Ir konservatorius renka visuomenes nariai.
dare savo rankom, vaikui grazu, pasidare, didziavosi, elyte nu grazu, kai visa kito nezinai.
va tas vaiku zombinimas nuo mazens tai liudnai atrodo....seniau buvo kaklarasciai zenkliukai, zvaigzdutes raudonos, dabar bus neuzmirstuoles, dar aisku ukrianieciu veliavos, kaip be ju....
vaikam dzin ta politika, vaikai ipratinami kai suniukai prie simboliu ir kaip i juos regauoti...tai vadinama dresura.
Va, piešia vėl Gedimino pilį.
Tai vaikai ir turi būti ugdomi tautiškai skiepijant meilę Tėvynei 🥰
Užaugs tada normalūs žmonės 🤩
nedraudzia, ir zmones juos naudoja bet vaikam kisa per prievarta tas neuzmirstuoles, tu tevu vaikam, kuriem jos atgrasios, kisa mokyklose, darzeliuose...visur ziniasklaidoje priklu ziureti, kai taip piktybiskai daroma tai, kas daugumai nepatinka. Ar bent kokia minimali apklausa buvo zmoniu ar tauta pritaria tam?
ar zmones viskai nesvarbus, kaip avys, kaip dresuojami sunys turi daryti, ka jiem valdzia liepia, uz tokia laisve jie kovojo?
Pas mus darželyje vaikas turi teisę atsisakyti daryti darbelį. Ne visus visi daro.
Pvz.vakar vaikų buvo lyg 17, o Gedimino pilių ieškinių 14. Sakė auklėtojos, kad ne visi norėjo piešti.
Tau gal sunku patikėti, bet niekas tų vaikų nebemuštruoja ir neverčia kažko daryti per prievartą 😃 o kas taip sako, tai meluoja 😊
ai jau visgi matei, kad piktinosi?
o kaip siemet skirtingai piktinasi?
as negyvenu Lietuvoje nematau, bet ka matau socialiniuose tinkuose ar ziniasklaidoje tai man nesiskiria. Bet jei pyktis dideja ir auga tai gal del to,ka dtai jau ilgai uzsitese? kai problema nesprendziama ji komplikuojasi, Juo labiau zmones isijautrine po kncervatoriu valdymo periodu, visu priesinimu, visu apribojimu o dar karas panoseje, visu nervai ant ribos gal....
Šiemet labai ramiai ta sausio 13. Su pernai nėr ką net lygint 🤭 apart, kad prisipiso prie gėlių, marozų šaika jas patrypė... nu ką aš galiu pasakyt...
Tas labiau juokinga, negu grėsminga ![]()