Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 14, 14:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nepatogus klausimas, mane irgi jis labai dominti pradejo, kad tu taip vengi atsakyti, tai ka darei ta lemtinga nakti?

mane visada linksmina idiotu susireiksminimas. OK, galvok kaip nori. Leidziu, del to saule patekes ir rytas isaus.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 14:42)
Tai darėjie darželyje. Bet užkliuvo man, kad persirengęs gėlę norėjo toliau nešioti smile.gif To jam tikrai niekas nesakė. Pats smile.gif

Man tai nuostabu 4u.gif
Ypac jo poreikis persisegti.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 14:49)
Konservatoriai tėra tik viena iš partijų smile.gif

Ir konservatorius renka visuomenes nariai.
Atsakyti

dare savo rankom, vaikui grazu, pasidare, didziavosi, elyte nu grazu, kai visa kito nezinai.
va tas vaiku zombinimas nuo mazens tai liudnai atrodo....seniau buvo kaklarasciai zenkliukai, zvaigzdutes raudonos, dabar bus neuzmirstuoles, dar aisku ukrianieciu veliavos, kaip be ju....
vaikam dzin ta politika, vaikai ipratinami kai suniukai prie simboliu ir kaip i juos regauoti...tai vadinama dresura.

Va, piešia vėl Gedimino pilį. 

Tai vaikai ir turi būti ugdomi tautiškai skiepijant meilę Tėvynei 🥰

Užaugs tada normalūs žmonės 🤩

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 13:52)
Tai piktinosi, bet neviduriavo tuo per visus galus kaip šiemet 😃😃😃😃😃

ai jau visgi matei, kad piktinosi? lotuliukas.gif o kaip siemet skirtingai piktinasi?
as negyvenu Lietuvoje nematau, bet ka matau socialiniuose tinkuose ar ziniasklaidoje tai man nesiskiria. Bet jei pyktis dideja ir auga tai gal del to,ka dtai jau ilgai uzsitese? kai problema nesprendziama ji komplikuojasi, Juo labiau zmones isijautrine po kncervatoriu valdymo periodu, visu priesinimu, visu apribojimu o dar karas panoseje, visu nervai ant ribos gal....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 14, 14:46)
Nores neshiot ir spaliuko zhenkliuka ir georgijaus juostele ir Putino nuotraukyte. As vaikas norejau vyno gerti, tai kazhka reishkia? Man torejo nupirkti vyno dezhe ir sakyti "gerk jei nori, kai noresi"?

O kuo tai susije su neuzmirstuole? Kodel tu tai bandai tarpusavyje sukergti?
Dar karta pakartosiu, siuo metu vyksta karas, vaikai tai mato, jie tuo gyvena, tiesiogiai ne tiesiogiai bet tai itakoja juos. Jie puikiai supranta, kad salis nuo kurios nukentejo ir lietuviai, dabar uzpuole Ukraina.

Tau tas isegtas zenkliukas nieko nesimbolizavo, neuzmirstuole vaikui simbolizuoja. Kodel tau maiso, kad tas vaikas nesioja neuzmirstuole? Is kur ir del ko ta tavo psiutis, poreikis viska sudirbti, sumenkinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2023 - 14:05

nedraudzia, ir zmones juos naudoja bet vaikam kisa per prievarta tas neuzmirstuoles, tu tevu vaikam, kuriem jos atgrasios, kisa mokyklose, darzeliuose...visur ziniasklaidoje priklu ziureti, kai taip piktybiskai daroma tai, kas daugumai nepatinka. Ar bent kokia minimali apklausa buvo zmoniu ar tauta pritaria tam?
ar zmones viskai nesvarbus, kaip avys, kaip dresuojami sunys turi daryti, ka jiem valdzia liepia, uz tokia laisve jie kovojo?

Pas mus darželyje vaikas turi teisę atsisakyti daryti darbelį. Ne visus visi daro. 

Pvz.vakar vaikų buvo lyg 17, o Gedimino pilių ieškinių 14. Sakė auklėtojos, kad ne visi norėjo piešti. 

Tau gal sunku patikėti, bet niekas tų vaikų nebemuštruoja ir neverčia kažko daryti per prievartą 😃 o kas taip sako, tai meluoja 😊

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 14:57)
Tai vaikai ir turi būti ugdomi tautiškai skiepijant meilę Tėvynei 🥰 Užaugs tada normalūs žmonės 🤩

Butent, tas zmoniu normalumas tuo ir pasizymi, kad jis turi pamatines vertybes.
Atsakyti

ai jau visgi matei, kad piktinosi? lotuliukas.gifo kaip siemet skirtingai piktinasi?
as negyvenu Lietuvoje nematau, bet ka matau socialiniuose tinkuose ar ziniasklaidoje tai man nesiskiria. Bet jei pyktis dideja ir auga tai gal del to,ka dtai jau ilgai uzsitese? kai problema nesprendziama ji komplikuojasi, Juo labiau zmones isijautrine po kncervatoriu valdymo periodu, visu priesinimu, visu apribojimu o dar karas panoseje, visu nervai ant ribos gal....

Šiemet labai ramiai ta sausio 13. Su pernai nėr ką net lygint 🤭 apart, kad prisipiso prie gėlių, marozų šaika jas patrypė... nu ką aš galiu pasakyt... 

Tas labiau juokinga, negu grėsminga :)

Atsakyti

taip , kam tu rasai random faktus?
tik ta partija ir sukure si simboli nuleido zmonem ant galvu, ka dkirsinti skaldyti ir valdyti.
ta partija labiausiai nekenciama Lietuvoje ir palaiko ja labai nedidelis procentas zmoniu.

Aha. Tik ji būna laimi rinkimus. Kažkaip 😅

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 15:04)
Šiemet labai ramiai ta sausio 13. Su pernai nėr ką net lygint 🤭 apart, kad prisipiso prie gėlių, marozų šaika jas patrypė... nu ką aš galiu pasakyt... 
Tas labiau juokinga, negu grėsminga smile.gif

Nesakyciau, kad jau labai juokinga. As pagalvojau ka jaucia vaikai, kurie dare tas gelytes... Ir kaip i ka transformuosis tas jausmas ateityje. Ir jei prades negerbti tu, kas trype neuzmirstuoles, ju rankomis, su meile, darytus simbolius, ar cia bus vaikai kalti?
Atsakyti

Sakykit ką norit, bet trypti vaikų darytas gėles gali tik visiški moraliniai ubagai. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 15:01)
Pas mus darželyje vaikas turi teisę atsisakyti daryti darbelį. Ne visus visi daro. Pvz.vakar vaikų buvo lyg 17, o Gedimino pilių ieškinių 14. Sakė auklėtojos, kad ne visi norėjo piešti. Tau gal sunku patikėti, bet niekas tų vaikų nebemuštruoja ir neverčia kažko daryti per prievartą 😃 o kas taip sako, tai meluoja 😊

Ji projektuoja savo patirti tau, tik tiek.
Atsakyti

O šiaip viskas yra gerai :) gan gerai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 sausio 2023 - 14:11