QUOTE(Moonte @ 2023 01 17, 16:04)
Supratau, vadinasi ir skiepai cia tik siaip, ne princpinis reikalas. Monteverte, tu nesipravardziuoji... Rimtai, rimtai... Ojojoj Nesiplesiu, cia jau lieka tavo sazines reikalas.
Tu fanatike savo subinytes, del jos padarysi viska, kiekvienam savo vertybes. Uz jas zmones gyvasti atiduoda. Kiekvienam savo.
Monteverte, as gi taves neklausiau ape vaziavima. TAi buvo pastebejimas, kad tau neprivalu daryti to ka daro kitas. Tik tiek. Kaip ir Montekristai.
Monteverte, as visiskai nenoriu blusinetis, ne man smelyno razborkes, ir skaicuoti kasnelius, kas kiek kartu. As dar karta kartoju. Montekrista, neturi daryti tai ka darau as, zinoti, moteti tai, ka motku, zinau as. Viskas kas buvo parasyta, buvo parasyta, kad pagristi sia minti.
O kodel as juos turiu metyti, as galiu puikiai pagaminti, o reikalui esant padavineti tam, kas meto geriau uz mane. Beje, as niekada nemokejau gera metyti, tarkim svaidyti akmenukus i vandeni, kad jie skelsdami oru, liesdami vandens pavairsiu, toliau skrietu, taip pasisokinedami vandeniu.
Kaip tai skiepai šiaip? Ne, ne šiaip, tai nuodas organizmui. Bet kodėl man siūlai gultis po skiepų fūra už kitus suaugusius? Užtektų tiesiog neiti skiepytis ir nevesti vaikų. Na ir ką padarytų saujelė pasaulio debilų? Jų per mažai, jie nenugalėtų masių, jei masės protingesni bent kiek būtų
O tu ne fanatikė savo subinytės? Kam gydeisi susirgus? Reikėjo gi mirt
Ir vėl tolyn į mišką brendi, po to pati nebeatsirinksi. Prie ko čia būtinai mėtyti? Mūsų su tavimi kalbų akcentas buvo būtent molotovas. O ar ten mėtysit, ar tik gaminsite - ne esmė. Tai gaminkite kartu su Montekrista tada, kad jau tokios šalies mylėtojos. Kodėl pritari, kad ana bėgtų, kai tu gamintum? Tai kokia jinai patriotė? Nematai vis dar, kad ji tik laido riterė, labiausiai subinę ir gelbėjanti?

Ji gi tiesiog prisitaikėlė prie bandos. Pasižiūri statistiškai kuri pusė forume dominuojanti ir patampa tipo kaip visi. Tikiiu kad ji net nesigaudo tuose dalykuose, dėl kurių jums pritaria politikoje ir pan. Dėl to ją taip ir erzina Lutukės "paklodės", nes ji negali pernešti info srauto, kad kažkas moka argumentuoti, pateikti šaltinius ir pan.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 17, 16:19)
Kai augau aplinkoje nemaciau pritarianciu komunistinem idejom, slovinanciu tarybu sajunga, besilenkainciu partijai, saukiancio ura ura... dauguma: tevai, draugiu tevai, kaimynai, gyveno ir tiek, nebuvo net i partija istoje, neuzeme aukstu postu, jiem nereikejo meluoti ir apsimetineti, ejo i darba, atostogavo, pramogavo, dirbo namie, visu politiniu dalyku stengesi isvengti, ir juo labiau vaiku i ta suda nekiso. Nei ugde neapykantos kam, nei skatino myleti partija

paprasciausiai turejom normalia, grazia vaiksyte su zaidimais, nerupestinga, nei tevai linkejo kam mirties, nei mus to moke.
Visas idejinis ugdymas vyko mokyklose, bet tai zvengem is to ir tiek, na keik jo buvo kaklarasiciai , zenkliukai, kartais auklejamosios valandeles apie tarybinius didvyrius , bet su pradinem klasem viska sbaigesi su Garbaciovu matyt is vis nei mokykloje nieko neliko. Pradejo kurti zmones koperatyvus, uzdarbiauti.
Kaip as dziaugiuosi, kad mane tevai i joki fanatizma nestume nei i komunizma, nei i religija, nei i kazkoki patriotizma kvaila. Gyvenau ir uzaugau laisvas zmogus, be tu panciu.
pas mane lygiai tas pats, todėl mes ir sutariam bei baisimės tomis fanatėmis