Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ar bailė dar neatėjo? biggrin.gif

Ketvirta diena laukiu jos nuomonės apie tą komentarą. biggrin.gif
Iš nervų dar labiau trukčioja jos akis....

Kažin kodėl nieko neatsako 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 02, 11:27)
Kas tu cia tokia esi, kad tau kazkas kazką PRIVALETU atsakyti?  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu jeibogu, mergos, jus tokios juokingos  biggrin.gif
Papildyta:
Na...palyginus valytoju atlyginimus uzsienyje ir tavo - jus vienodai uzdirbat  biggrin.gif

biggrin.gif As jai pasakiau tik normaliai kreiptis, suformuoti klausima, ko ji nori, ji nei to nesugeba, bet tai pretenzijos didziules... biggrin.gif

na kodel, manau valytojos, bent pas mus daugiau uzdirba. Vien jau minimumas 1400, ta alga kyla, darziurint kur ir ka, moterys , kurios namus valo daug daugiau uzdirba. valanda buna 25 e. ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 kovo 2022 - 12:12
QUOTE(Kristi_na @ 2022 03 02, 11:41)
Įdomučia, nu blin, viskas blogai ir tik blogėja!! Aš tavęs jau klausiau ir net pamenu, ką  maždaug tu atsakei-ar tu kada nors kuo nors būni laimingas ir patenkintas?  smile.gif

Tai teletabishkas pasaulio supratimas. Pozityvumas
Jei pasaulis neidealus, tai tada naudingiausii zmones kurie teisingai supranta blogi ir skiria demesi jo kontrolei ir monitoringui.
Tai yra tikrasis pozityvumas matyti kuo daugiau blogio ir tas zinias panaudoti isvengiant pasekmiu.
Atsakyti

Kas tu cia tokia esi, kad tau kazkas kazką PRIVALETU atsakyti? biggrin.gifbiggrin.gifNu jeibogu, mergos, jus tokios juokingos biggrin.gif
Papildyta:
Na...palyginus valytoju atlyginimus uzsienyje ir tavo - jus vienodai uzdirbat biggrin.gif

nu ne aš gi rėkiau, koooks brangus sportas Lietuvoj :D 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 02, 11:09)
Morale vis dar tebesišvaito tik rožinių akinukų nešiotojos forume smile.gif  nors pasaulyje ji praktiškai neegzistuoja. Kiek metų aš jums tą bandžiau parodyti? Beviltiška su jumis smile.gif

Morale egzistuoja, tik kai kurie jos nepaiso ir tiek, bet paskui vis tiek viskas jiem sugrista, nemaciau nei vieno laimingo nusiklatelio, visi ne kaip baigia gyvenima.
Atsakyti

Morale egzistuoja, tik kai kurie jos nepaiso ir tiek, bet paskui vis tiek viskas jiem sugrista, nemaciau nei vieno laimingo nusiklatelio, visi ne kaip baigia gyvenima.

Tas pats laukia ir tavęs.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 02, 11:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72939061" data-time="1646211188"> Akių atmerkimui kiek mes rūpime ir kaip viskas yra ant pinigų pagrindo https://www.lrytas.l...oblema-22570863</blockquote> Skaičiau. Yra laiko tvarkyt, o jos po mokyklom, darželiais. 

bet kaip tau tai, kad ta pati Grybauskaitė vis šokinėjo kaip mus rusai puls, bet niekuo prezidentūra nepasirūpino? kaip šlykštu ir apgailėtina
suomiai kraipo galvas ir baisisi kaip mūsų valstybė mus rūrina
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 02, 12:11)
biggrin.gif As jai pasakiau tik normaliai kreiptis, suformuoti klausima, ko ji nori, ji nei to nesugeba, bet tai pretenzijos didziules... biggrin.gif

Tu man neaiškink kaip kreiptis.
Tu puikiai supranti ko aš noriu.
Kodėl visada viską komentuoji, atsakinėji paklodėm net ne į tau skirtus komentarus, o šitą praleidai?
Aš tau jį pakartojau ir paklausiau ar turi komentarų?
Tai ir laukiu paklodės. Paskui dar turėsiu klausimų.
Kas neaišku?
Atsakyti

Tu man neaiškink kaip kreiptis.
Tu puikiai supranti ko aš noriu.
Kodėl visada viską komentuoji, atsakinėji paklodėm net ne į tau skirtus komentarus, o šitą praleidai?
Aš tau jį pakartojau ir paklausiau ar turi komentarų?
Tai ir laukiu paklodės. Paskui dar turėsiu klausimų.
Kas neaišku?

Kur tas komentaras? Neimanoma nieko rasti per visa srauta :)

Atsakyti

Kur tas komentaras? Neimanoma nieko rasti per visa srauta :)
Nu matai ir as nezinau, ji kazko klausia, bet net klausimo nesuformuoja, ir kreipiasi su patyciom ir isivazduoja, kad as jai atsakinesiu, pateypciom matai kojyte ir pulsiu jai kazka rasyti 🙈🤣  

Aimeja, as taves irgi klausiau. Ar jau pakeitei nuomone del vaiku auklejimo fizinem bausmrm ar vis dar jas taikai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 kovo 2022 - 12:45
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 02, 12:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-
<p>Aimeja, as taves irgi klausiau. Ar jau pakeitei nuomone del vaiku auklejimo fizinem bausmrm ar vis dar jas taikai?</p>

Ne, ne bailus kiškuti, tu puikiai žinai apie kokį komentarą aš kalbu ir kodėl tu neatsakinėji. biggrin.gif

Tu dabar jau nesimesk į kitą temą, kad išsisuktum.
Aišku, kad taikau, kasdien. Atsakiau į tavo klausimą. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ne, ne bailus kiškuti, tu puikiai žinai apie kokį komentarą aš kalbu ir kodėl tu neatsakinėji. biggrin.gif

Tu dabar jau nesimesk į kitą temą, kad išsisuktum.
Aišku, kad taikau, kasdien. Atsakiau į tavo klausimą. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Aš tai tik spėliot galiu

Atsakyti