Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 14:55)
<p>nu, čia biski lervos dukrą paprievartaus, kas gi čia tokio. </p>

Ai, svarbu mūsų vaikai nesiduos prievartaujami ax.gif . Ai, sako, jei pas mane priešas su ginklu ateitų į namus, palikčiau užgrobikui, gyvybė svarbau. Mankurtams nesuvokti, kad Tėvynė ne namas ar butas, palikęs ją, naujos nebeturėsi. Ji kaip su Motina, turi ją arba esi našlaitis.
Atsakyti
Aciu, Idomucia, perziurejau, radau naujus segmentus uzpildancius mano delione 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 14:05)
nerealūs žmonės smile.gif Niekas, net patys Ukrainos rusai nebenori gyventi pagal rasiejos tvarką, kai paragavo, kaip galima gyventi demokratijoj.</p><p>Su drauge diskutavom vakar-kas, jeigu... Bl, nu kaip reiktų gyventi pagal rasiejos supratimą? mes gi išaugę demokratijoj, kitaip nemokam...

As irgi negaleciau gyventi. As traumuota fanatike, jau tuomet geriau mirti, nei buti verge.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 02, 14:28)
Aciu, Idomucia, perziurejau, radau naujus segmentus uzpildancius mano delione  4u.gif

Tada dar 2 minutes paskirk zhinomam zhmogui kuris prognozuoja ateiti.
1995 metai
https://www.youtube....u2J143mFY&t=50s
Atsakyti

Tada dar 2 minutes paskirk zhinomam zhmogui kuris prognozuoja ateiti.
1995 metai
https://www.youtube....u2J143mFY&t=50s

Nerealiai...

Atsakyti

Aišku tas Idomucios įkeltas video labai optimistiškas, bet aš nesu tikra, kad visos raketos į civilius netyčia.

Atsakyti

Lutuke, tu bent surizikuok pasižiūrėt. Nieko gi neprarasi

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 02, 13:34)
https://www.youtube....h?v=6YPJMptZrrk

Ten maciau posta kur jau laidojai Ukraina... Abejoju, kad sia tauta ir jos zeme gali palaidoti.

karai, nesvarbu partizaniniai ar ne, juk labai sekina...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 14:05)
Ten maciau posta kur jau laidojai Ukraina... Abejoju, kad sia tauta ir jos zeme gali palaidoti.</p></div></blockquote><p>nerealūs žmonės smile.gif</p><p>Niekas, net patys Ukrainos rusai nebenori gyventi pagal rasiejos tvarką, kai paragavo, kaip galima gyventi demokratijoj.</p><p>Su drauge diskutavom vakar-kas, jeigu... Bl, nu kaip reiktų gyventi pagal rasiejos supratimą? mes gi išaugę demokratijoj, kitaip nemokam...</p>

prie ko čia demokratija?
okupacija yra okupacija ir nėra ką diskutuoti, bet jų šalyje verslūs, išsilavinę, prakutę žmonės pvz. Maskvoje puikiai gyveno, geriau ir už tave. Juk ir ten nebe sovietai. O dėl rinkimų, nu tai čia pvz. aš užbalsuoju už kandidatą, bet jis neveikia vienas, jis priklauso partijai, o partijos idėjos man gali nepatikti. Tą mano rinktą, kuris buvo arčiausiai mano nuomonės partija spaus priiminėjant sprendimus. Nu ir ką? Ir popa smile.gif
Atsakyti

Lutuke, dar klausimą turiu: kaip manai kodėl nekvescionuoja žmonės (politologai, žurnalistai, apžvalgininkai) Zelenskio veiksmų? Nieks neklausia kodėl ir kam jis kariauja, kokie tikslai to, bet visi kažkodėl klausia kokie Putino tikslai?

Atsakyti

karai, nesvarbu partizaniniai ar ne, juk labai sekina...
Papildyta:
prie ko čia demokratija?
okupacija yra okupacija ir nėra ką diskutuoti, bet jų šalyje verslūs, išsilavinę, prakutę žmonės pvz. Maskvoje puikiai gyveno, geriau ir už tave. Juk ir ten nebe sovietai. O dėl rinkimų, nu tai čia pvz. aš užbalsuoju už kandidatą, bet jis neveikia vienas, jis priklauso partijai, o partijos idėjos man gali nepatikti. Tą mano rinktą, kuris buvo arčiausiai mano nuomonės partija spaus priiminėjant sprendimus. Nu ir ką? Ir popa smile.gif

negalėčiau gyventi ten, kur bijai pasakyti kitokią nuomonę nei vadai liepė. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 15:08)
negalėčiau gyventi ten, kur bijai pasakyti kitokią nuomonę nei vadai liepė. </p>

ar tikrai? na pabandyk dabar ant Ukrainos kažką pasakyti nepalaikančio mirksiukas.gif nu daleiskime, jei turėtum kitą nuomonę ar pabandyk pagirti putiną, jei daleiskime tau jis patiktų mirksiukas.gif
tu gyveni demokratiškoje iliuzijoje ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 03 02, 12:30)
Kas tu tokia, kad man aiškintum? Nulis. Aišku?

Bet tu teisi, ubuntė, silpnas dalyvis, todėl užstok ją savo plačia krūtine.  biggrin.gif
Nu jeibogu mergos, jūs tokios nejuokingos, jūs bailios. 4u.gif

O kas tu tokia, kad reikstum nepasitenkinima man, kuri juokiasi is tavo susireiksminimo? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 13:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72939077" data-time="1646213225"><div><p>Kas tu cia tokia esi, kad tau kazkas kazką PRIVALETU atsakyti? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaNu jeibogu, mergos, jus tokios juokingos vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Na...palyginus valytoju atlyginimus uzsienyje ir tavo - jus vienodai uzdirbat vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu ne aš gi rėkiau, koooks brangus sportas Lietuvoj biggrin.gif </p><p></p>

Pagql musu uzdarbius ir jusu, tai sportas tikrai brangus Lietuvoje.
Atsakyti
Karo analitikos truputis:
https://www.youtube....h?v=EqzK4-f33gk

Įdomučia, geras tavo youtube buvo, taip
Atsakyti