Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Aimejaa @ 2022 03 02, 13:30)
Tu man neaiškink kaip kreiptis.
Tu puikiai supranti ko aš noriu.

Tu galvoji, kad cia bendrauji su mintis skaitanciais? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

ar tikrai? na pabandyk dabar ant Ukrainos kažką pasakyti nepalaikančio mirksiukas.gifnu daleiskime, jei turėtum kitą nuomonę ar pabandyk pagirti putiną, jei daleiskime tau jis patiktų mirksiukas.gif
tu gyveni demokratiškoje iliuzijoje ir tiek smile.gif

kalbu apie įkalinimą, sumušimus-rasiejoj net vaikus veža į kaliūzę už plakatus. Tai ką jau ten kalbėti. 

Negalėčiau, nemokėčiau prisitaikyti,.

Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 03 02, 14:07)
Ne, ne bailus kiškuti, tu puikiai žinai apie kokį komentarą aš kalbu ir kodėl tu neatsakinėji.  biggrin.gif

Tu dabar jau nesimesk į kitą temą, kad išsisuktum.
Aišku, kad taikau, kasdien. Atsakiau į tavo klausimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu rimtai mušdavai savo vaikus?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 03 02, 14:14)
SVeikos, galu gale Berezovecas pasijunge. Cia vienas rimciausiu dabar Ukrainoje saltiniu.

https://www.youtube....h?v=cYmxap9r9wk

Tu YouTube skaitai rimtu šaltiniu??? Ooooooo maryyyteeeee!
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 02, 14:35)
<p>O Jum normalu uzrasai mieste idi nx, uzduotys mokloje su siu sakiniu? Cia kas per vaiku auklejimas, kas per degradacija zmoniu???

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 02, 14:55)
<p>nu, čia biski lervos dukrą paprievartaus, kas gi čia tokio. </p>

Nu tikra k.vaaaaaaaa, ane?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 02, 16:14)
ar tikrai? na pabandyk dabar ant Ukrainos kažką pasakyti nepalaikančio mirksiukas.gif nu daleiskime, jei turėtum kitą nuomonę ar pabandyk pagirti putiną, jei daleiskime tau jis patiktų mirksiukas.gif
tu gyveni demokratiškoje iliuzijoje ir tiek smile.gif

Monteverte, tu truputį ne taip įsivaizduoji kas yra demokratija, o kas nėra.
Yra bendražmogiškos vertybės, tam tikri visuomenės moralės principai, kurie, aišku, kartais skiriasi tarp skirtingų žmonių ir tada mes turime daug ginčų ir nesusitariame kas yra gerai, o kas ne, tada yra įvairių nuomonių (abortai, eutanazija kaip pavyzdys).
Bet karo, juolab dabar labai realiai gresiančio Lietuvos užpuolimo atveju, veikia visuomenės solidarumas agresorių atžvilgiu, labai daug stiprių emocijų, labai apsijungia žmonės. Ir čia niekaip nesusiję su tuo ar valstybė yra demokratinė ar ne. Tu va nueik ir pasakyk kokiai mamai, kurios dukrą išprievartavo nusikaltėlis, kad gal ji pati kalta. Ar čia bus kitokios nuomonės galimybė demokratiškoje šalyje ar ciniškas spjūvis? Juk intuityviai atsakymą pati puikiai supranti.
Aš kartais nesuprantu ar tu tyčia provokuoji ar tikrai taip galvoji.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 02, 15:28)
As traumuota fanatike, jau tuomet geriau mirti, nei buti verge.

Tu tokia fanatikė,kaip as biedna baznycios pelė Montekrista biggrin.gif

Butum fanatike, tai dar prie ruso butum susideginus. O dabar kas tu? Tfu tu, garsiai lojantis suo, daugiau nieko.
Papildyta:
Aimejaa, prasau atsakyti I mano klausimą, mygom tik!!!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 02, 15:23)

Tu YouTube skaitai rimtu šaltiniu??? Ooooooo maryyyteeeee!

Tu silpnaprote?
youtube yra tik informacijos nesejas, Technologija. jos tikrumas geras, jei ji neiskraipo vaizdo ir garso, o kas jau pateikiama tai reikia atsirinkti
Atsakyti
Reikia taip save myleti wub.gif
mokinkitės teletabės biggrin.gif

https://youtube.com/...w?feature=share
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 02, 16:38)
Tu silpnaprote?
youtube yra tik informacijos nesejas, Technologija. jos tikrumas geras, jei ji neiskraipo vaizdo ir garso, o kas jau pateikiama tai reikia atsirinkti

Tai bet ir susirink tokiems i vieną kruvą, kuriems 'patikimas šaltinis' yra YouTube biggrin.gif
Papildyta:
A8mejaa, prasau atsakyti I mano klausima ar tu tikrai mušdavai savo vaikus?

Jei taip, tai tada suprantama kodel tu su teletabemis.
Atsakyti
Moonte, o kaip ačiū už Berezoveco nuorodą!!! 4u.gif
Atsakyti

Lutukei ypač

https://www.facebook...918331/?app=fbl

Atsakyti
Ar ir feisbukas yra ziauriai patikimas saltinis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 02, 15:41)

Tai bet ir susirink tokiems i vieną kruvą, kuriems 'patikimas šaltinis' yra YouTube  biggrin.gif

YouTube yra technologija. Technologijos vertinamos pagal jus technines galimybes perduoti vaizdo ir garso informacija. Garso kokybe vaizdo ryskumas etc...

O kas ten perduodama tai jau nepriklauso, ar per sia technoloja, ar perTV technologijas ar dar kur
Atsakyti

Reikia taip save myleti wub.gif
mokinkitės teletabės biggrin.gif

https://youtube.com/...w?feature=share
Papildyta:
Tai bet ir susirink tokiems i vieną kruvą, kuriems 'patikimas šaltinis' yra YouTube biggrin.gif
Papildyta:
A8mejaa, prasau atsakyti I mano klausima ar tu tikrai mušdavai savo vaikus?

Jei taip, tai tada suprantama kodel tu su teletabemis.

Aš esu tik šaukus ant dičkio dėl feilų mokykloj. 

Neseniai buvo. Būna apšaukiu, tada kalbamės, aiškunu, pasakau, kad aš žmogus ir man kartais baigiasi kantrybė. Aš griežtai prieš vaikų mušimą. Jei niežti rankos kam, tai reik nusipirkt bokso kriaušę.

Atsakyti