Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

oho kaip teletabynui rupi mano triusikai ir pinigine pasirodo smile.gif
Idomucia nemaisyk manes su savim ar montekrista ir jos vyru.
Maja, kokiam tavo sapne as sakiau, kad IE mazos algos? blink.gif ar tu manai as Lt gyvenu? bigsmile.gif
Uzdirbu pakankamai, speju tiek kiek jus abi su montekrista kartu sudejus, man uztenka, tiem maziem mano poreikiam mirksiukas.gif nepavydekit biggrin.gif
Montekrista, tu savo gyvenimo neturi, kad manuoju taip domiesi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 10, 11:08)
nu tikrai skaito Supermamą biggrin.gif

„Lidl“ iki 25 proc. mažina sviesto kainą

biggrin.gif jei tiek mazina vadinasi tiek buvo pelnas, nemazintu sau i minusa.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 10, 12:17)
oho kaip teletabynui rupi mano triusikai ir pinigine pasirodo smile.gif
Idomucia nemaisyk manes su savim ar montekrista ir jos vyru.
Maja, kokiam tavo sapne as sakiau, kad IE mazos algos?  blink.gif ar tu manai as Lt gyvenu? bigsmile.gif
Uzdirbu pakankamai, speju tiek kiek jus abi su montekrista kartu sudejus, man uztenka, tiem maziem mano poreikiam mirksiukas.gif nepavydekit biggrin.gif
Montekrista, tu savo gyvenimo neturi, kad manuoju taip domiesi? bigsmile.gif
Papildyta:

biggrin.gif jei tiek mazina vadinasi tiek buvo pelnas, nemazintu sau i minusa.

Geras, ir kas gi cia stebisi...
Ar ne ta pati cypdavatke, kuri skaiciuoja kitu pinigus, gilinasi i oponentu lovos reikalus...

Cypdavatke, kaip visada, taiko dvigubus standartus.

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 10, 09:46)
Taigi uždirba, jos poreikiai gi juokingi.

Ji bedarbe, sedinti ant socialiniu pasalpu.
Pacios pagalvokite, kiek laiko darbo metu ji praleidzia SM. Koks normalus darbdavys tai pakes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 10, 00:59)
Kol vyras kambarius plauna, dulkes valo, pries seksa

Zinai, Idomucia, man susidaro toks ispudis, kad ji jau galimai nebeturi vyro. Ar jis vaidenasi tik savaitgaliais jos gyvenime.
Arba mano prielaidos buvo teisingos, ji seria savo seimyna kulinariniu slamstu, nes moteris-motina, besirupinanti seima, tiek laiko kompe, soriukas, abejoju ar isgales prasedeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2023 - 16:57
QUOTE(Moonte @ 2023 02 10, 17:01)
Geras, ir kas gi cia stebisi...
Ar ne ta pati cypdavatke, kuri skaiciuoja kitu pinigus, gilinasi i oponentu lovos reikalus...

Pacios pagalvokite, kiek laiko darbo metu ji praleidzia SM. Koks normalus darbdavys tai pakes.
Papildyta:
Zinai, Idomucia, man susidaro toks ispudis, kad ji jau galimai nebeturi vyro. Ar jis vaidenasi tik savaitgaliais jos gyvenime.
Arba mano prielaidos buvo teisingos, ji seria savo seimyna kulinariniu slamstu, nes moteris-motina, besirupinanti seima, tiek laiko kompe, soriukas, abejoju ar isgales prasedeti.

o geras, cypdavatke apsilanke pas mumeis , apsviesti mus tamsumose savo izvagomis biggrin.gif ir tau idomu mano triusikai ir pinigine?
nuliudinsiu, nei vienos is jusu nei lova , nei pinigine manes niekad nedomino, tik morale mirksiukas.gif
ne, man kremlius moka, bet sake jau maziau mokes, nes sake as cia prasciausiai kremliu atstovauju, sake tik jus vertos premiju lotuliukas.gif
Jo pabego pas jaunu meiluziu, kaip ten maja sake biggrin.gif o ar jis is vis buvo, kaip ten tavo rutulys rodo?

kulinariniu?kas blogai su kulinarija? bigsmile.gif ar kas cia per sovietinis reliktas? tipo sprendi pagal savo tevus, mama, kuri tau negamino ir maitino kulinariniu slamstu? bigsmile.gif
O galimybes kad vyras gamina valgygti arba vaikai gamina net negali buti ?Pas jus seimoje tik tu viena kas diena gamini? tokia moters pareiga prie puodu? bigsmile.gif
Papildyta:
Geriau papasakokit kaip Gabriukus pedofilus gina. Kaip ta partija vis dar jus zavi? bigsmile.gif
Atsakyti
o pas juos iš viso dar kas nors veikia? patys jie veikiantys? gyvi dar? biggrin.gif
SEB įspėja: neveiks bankomatai, kortelės, interneto bankas ir mobilioji programėlė.
Net neaptarnauja užėjus į jų "ofisus", skambinti gi ir užsirašyti mat reikėjo biggrin.gif Viskas, bai bai šiam bankui amžiams
Papildyta:
o Dievai

„Iš viso šiuo metu teistų kandidatų yra 513“, – rašoma ketvirtadienį pateiktame atsakyme.
Iš jų 433 yra vyrai, 80 – moterų.

Daugiausia teistų asmenų – 80 kandidatų – rinkimuose dalyvauja su Darbo partija, 64 – su Regionų partija, 62 – su socialdemokratais, 54 – su „valstiečiais“, 50 – su Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“.

https://madeinvilniu...p;utm_source=GM
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 10, 17:27)
o pas juos iš viso dar kas nors veikia? patys jie veikiantys? gyvi dar? biggrin.gif
SEB įspėja: neveiks bankomatai, kortelės, interneto bankas ir mobilioji programėlė.
Net neaptarnauja užėjus į jų "ofisus", skambinti gi ir užsirašyti mat reikėjo biggrin.gif Viskas, bai bai šiam bankui amžiams
Papildyta:
o Dievai

„Iš viso šiuo metu teistų kandidatų yra 513“, – rašoma ketvirtadienį pateiktame atsakyme.
Iš jų 433 yra vyrai, 80 – moterų.

Daugiausia teistų asmenų – 80 kandidatų – rinkimuose dalyvauja su Darbo partija, 64 – su Regionų partija, 62 – su socialdemokratais, 54 – su „valstiečiais“, 50 – su Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“.

jo girdejau, kad zmones skundziasi, kas dar is cia gyvenanciu pasilike sasakitas Lt, tai sako negali nueiti grize atostogu mazuos emiestose panaikino ofisus, o i dideli reik uzsiregistruot, kazkokia nesmaone, as tai si vsi nesuprantu, kam tureti saskaita Lietuvoje, kai ten negyveni. Mes seniai visas uzdarem.

kazin kiek is ju pedofilu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 02 10, 17:01)

Kartais Ubuntiene elgiasi labai keistai. Pavaro labai bukos kremliovskos propogandos, lyg gavus pzduliai nuo boso, kad per daug nukrypsta i shona ir neprimena butinu dalyku.
Kad Ukraina turi pasiduoti, kad taika tai pasidavimas, kad NATO nereikalinga.

Yra tokie buki teiginiai propogandiniai, kurie niekaip netelpa i sveiko proto ribas. Ubuntiene vaidina protinga bet kartais pamirshta ir pavaro...

Tai neaishku kam ji dirba ir kur ji gyvena. Ir su kuo...
Atsakyti
pliaaa, jau uždarbiauja čia slavai biggrin.gif įdomu ar ne ukrainietis rolleyes.gif paskambino iš lietuviško numerio, staršyj inspektor Litvy biggrin.gif gaila, nesureagavau iš karto, nepaprikolinau. Galvojau, kad klientas skambina, tai rimtai nusiteikiau, žiūriu, kad nesąmonę veblena rusiškai ir numečiau. Gaila, nebeperskambina biggrin.gif Kai skambinėja visokie iš visokių užsienio salų, ypač į vyro numerį tai paprikolinu iš jų gerokai. Apsimetu kvaila senute biggrin.gif
Atsakyti

oi tai ji spėja ir SM rūgt iki nakties, ir su šeima bendraut, pramogaut, ir skaityt, ir valgį gamint, ir sportuot kažką ten ir tt ir pan :D

Aš nespėju perskaityt 😄

Akim permest nebespėju 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 10, 18:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73043399" data-time="1676008849"><div><p>oi tai ji spėja ir SM rūgt iki nakties, ir su šeima bendraut, pramogaut, ir skaityt, ir valgį gamint, ir sportuot kažką ten ir tt ir pan biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Aš nespėju perskaityt 😄</p><p>Akim permest nebespėju 🙈</p>

Eisi?

https://www.lrytas.l...apnavo-26083870
Atsakyti
pliaa, oficierius nešiojasi kaip užsuktas, vyrui skambino irgi, tik iš kito numerio biggrin.gif tas specialiai tik lietuviškai jo klausia ko nori, o oficierius visom kalbom žaltys sukasi, net vokiškai biggrin.gif
oi bus vaizdų, kiek bus nukentėjusių ir patikėjusių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 10, 18:55)
pliaa, oficierius nešiojasi kaip užsuktas, vyrui skambino irgi, tik iš kito numerio biggrin.gif tas specialiai tik lietuviškai jo klausia ko nori, o oficierius visom kalbom žaltys sukasi, net vokiškai biggrin.gif
oi bus vaizdų, kiek bus nukentėjusių ir patikėjusių rolleyes.gif

As turiu 4 LT numerius man neskambina. Matyt kazkur esat prisiregistrave, kokiam swingeriu burelyje. smile.gif
Atsakyti

Brangu labai ir perdaug žmonių. 

Neįdomu.

Mes žinom kur galima porai nuvaryt už 60 + gėrimai, užkandžiai ir aiškesnė kompanija, o kur kompanija nevisai aiški, tai visai be mokesčio.

Galima ir patiems pasidaryt norimoj vietoj ir norimo formato, tik man kažko tingisi 😁

Atsakyti