Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 02 10, 23:06)
Oi ne, visi tie ežiai jau gerokai pabrangę. Vienas dalykas - nebeleidžia papildyti kokiu euru, yra tik jų gudriai apskaičiuota suma 4 ar 5 eurai. Kad būtinai pasiimtum kažkurį planą ir dar liktų po to pinigų sąskaitoje. Jei nepratęsi, o pas tave likę koks virš euro, tai nebegali nemokamai sėdėti 3 mėn. Kad ir niekam neskambini, nuima iš tavęs kas dieną po 7 centus.
Parazitėliai biggrin.gif
Kai pagalvoji, anksčiau gi taip pigu buvo, o kas dabar pasikeitė? Čia dėl to durno 5G, kurio niekam nereikėjo realiai, nes 4G viską dengė dabar turime atmokėti?

Ezi leidzia euru papildyti, tik galiojimo laika sutrumpino iki 1 mienesio kai saskaita negalioja, buvo 100 dienu.
Kiti neleidzia. Tai papildai 3 eurais uzsakai pokalbiu plana, saskaita galioja 3 men plius dar vienas.

Na teks prie laidinio grizti, instaliuoji appsa i smartfona ir turi laidini numeri
Atsakyti

As truiu savo telefona su graziu numeriu tai ta duodu ne bet kam
Kitas su ne tokiu graziu smartfone - tai ta duodu daugiau kam
O visokius kur praso telefonoo tai kas keli men nusiperku koki pildyk ar ezi ir duodu, nes po keliu men kortele reikia ismesti.
Tai nezinau ar ksambina po to kas

Lietuvoje labai idomu. Brangiausia tai tureti abonenta.
Voskokie eziai pildyk 2-3 kart pigiau gaunasi naudot.
O pigiausia tai uz 1 eur pirkti koki ezi ir gali 3 men nemokamai skambinti.
Tai kainuoja tik euras
Kazkokia nesamone lojalumas cia nevertinamas. Neturiu nei vieno abonento tik internetinius

Aš turiu vipinį už 4eurus :)

Atsakyti

Oi ne, visi tie ežiai jau gerokai pabrangę. Vienas dalykas - nebeleidžia papildyti kokiu euru, yra tik jų gudriai apskaičiuota suma 4 ar 5 eurai. Kad būtinai pasiimtum kažkurį planą ir dar liktų po to pinigų sąskaitoje. Jei nepratęsi, o pas tave likę koks virš euro, tai nebegali nemokamai sėdėti 3 mėn. Kad ir niekam neskambini, nuima iš tavęs kas dieną po 7 centus.
Parazitėliai biggrin.gif
Kai pagalvoji, anksčiau gi taip pigu buvo, o kas dabar pasikeitė? Čia dėl to durno 5G, kurio niekam nereikėjo realiai, nes 4G viską dengė dabar turime atmokėti?

Gali internetu papildyt nors ir 1ct.

Tikrai žinau!

Atsakyti

Idomucia, tu su ta savo nuoroda užkūrei man fantaziją 😂

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 11, 10:32)
<p>Gali internetu papildyt nors ir 1ct.</p><p>Tikrai žinau!</p>

ne, Labas'o tikrai ne
Atsakyti

ne, Labas'o tikrai ne

Ežį galima tikrai ir pildyką dar vasarą buvo galima.

Atsakyti

Per jų programėlę

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 11, 10:49)
<p>Idomucia, tu su ta savo nuoroda užkūrei man fantaziją 😂</p><p></p><p></p>

As tai bandyciau seimoje jaukuma kurti, tokie dalykai gerai nesibaigia.

Mano AA dede buvo, kas parodo bonka, tai viska pamirshta ir nueina gerti.
Atsakyti

Kiekvienam savo 🙃

Atsakyti

patriotas 

Atsakyti

Tą savaitgalį reik varyt į Rygą į vakarėlį.

Su kelione ir nakvyne gausis dvigubai pigiau 😆

Mmm tai tu profe tos srities ...  Ka galima patirti 90 zmoniu buryje  ? Nu pvz pasimyleti su 10 vyru,10- orgazmu?

Atsakyti

Mmm tai tu profe tos srities ...  Ka galima patirti 90 zmoniu buryje  ? Nu pvz pasimyleti su 10 vyru,10- orgazmu?
Nu aš į tokį nevaryčiau ir už dyką kur 90. Tai ten kaip tik maža orgazmų tikimybė kaip ir šisip gero laiko. Juk pirmiausia reik santykio tarp žmonių...

O Rygoj ten per Valentynkę vyksta klubuose renginiai, įdomios programos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 vasario 2023 - 12:47