Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 03, 14:27)
a6 diskutuoju ne anuo galu, tai sunku atsakyt biggrin.gif O tau gerų analinių diskusijų su pačia savimi biggrin.gif

Gi sakiau, kad dabar krykstausi visa dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 03, 13:45)
sako, kad sunes jaucia gerus/blogus zmones...

gal ne visais atvejais, o tik tuo metu, kai jie agresyvūs. Tas užsienietis tada ir piktai žiūrėjo į šuniuką. Gal pyko, kad kavinėje sėdi, nusiteikęs prieš tai.
O pvz. pas mamos draugės vyrą ant kelių pati užsiropštė, nors nei jis ten kažkoks geras žmogus nei ką. Yra tą mamos draugę prilupęs, girtaudavo. Miręs jis jau dabar. Bet tuo metu jis prie stalo sėdėjo su nuotaika, svečiuose ir šuo į jį pozityviai žiūrėjo. O ir jam gyvūnai patinka
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 13:35)
Baigsis, jei laimės Ukraina , nes, jei Rusija laimės, tai tęsis ten ir dar pas mus gali ateiti 😱</p>

Aš aišku abejoju, kad ateis. Bet visko gali būti. Dabar konfliktų kiek su rusais LT. fB rase, kad net vaikai persekiojami. Kažkaip panašiai pradžioje UA buvo.
Va pvz.:
"Neseniai į jį kreipėsi jauna baltarusė, kuri buvo užsipulta vien dėl to, kad su savo mažamete dukra kalbėjo rusiškai parduotuvėje. „Kalba dar nereiškia pozicijos. Ji pati – pabėgėlė. Leiskite paklausti, apie ką ji galėjo kalbėti parduotuvėje su savo penkiamete dukra? Apie Putiną? Karą? Ukrainą? Ne, ji buvo išvadinta necenzūriniais žodžiais, kurių nenoriu pakartoti vien dėl to, kad kalbėjosi rusiškai..."
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 03, 13:20)
Jokio supratimo apie moterišką padorumă. Maja D ir už orgijas, Moontė, Montekrista.
Nejau jos visos buvo tvirkinamos vaikysteje?

Nu čia dabar. Dar ko prisigalvosi? Už kokias orgijas aš kada pasisakiau biggrin.gif ? Nedalyvavau ir nedalyvausiu, tai man nepriimtina, bet koks tau skirtumas kaip kiti gyvena? Dėl manęs lai ką nori tą daro ir po du ir po 10, jei visus tai tenkina, man visiškai nerūpi kas ką daro lovoj ar po lova.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 03, 13:57)
Nu čia dabar. Dar ko prisigalvosi? Už kokias orgijas aš kada pasisakiau biggrin.gif ?

Oi, negaliuuu. 🤣
Atsakyti

nereiskia, kad tu musi, reiskia, kad mustas mirksiukas.gifna cia is tos teorijos.

Nėr  niekada niekieno muštas

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 03, 14:58)
Oi, negaliuuu. 🤣

Ko negali? Vaiko į mokyklą leist, nes neuždraudė mokykloj apie karą šnekėt?
Atsakyti
Nusisypsokit.

https://www.youtube....h?v=Tb0wKy9mgG8
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 03, 14:00)
Ko negali? Vaiko į mokyklą leist, nes neuždraudė mokykloj apie karą šnekėt?

Nea. Aš tave kitaip truputį isivaizduoju. 😁
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 03, 14:57)
Nu čia dabar. Dar ko prisigalvosi? Už kokias orgijas aš kada pasisakiau biggrin.gif ? Nedalyvavau ir nedalyvausiu, tai man nepriimtina, bet koks tau skirtumas kaip kiti gyvena? Dėl manęs lai ką nori tą daro ir po du ir po 10, jei visus tai tenkina, man visiškai nerūpi kas ką daro lovoj ar po lova.

O tai ko jums rupi kas kaip raso ir gyvena? Jus gi nesibodit apie kitus rasyti ka ir kaip jie tuose gyvenimuose daro, tai ko cia purkstauji, kai kiti I tavo ir panasiu i tave gyvenimus pirstu bado? Tiu feist bjaaaaaač? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 kovo 2022 - 14:25

nustok skiesti porpoganda isgrista... Susitaikykit jau kad nelaimes Ukraina, kalba tik eina apie nuostoliu dydi...Rusijai nei tos Ukrianos nereikia, tik Donbaso ir i Lietuva ji neis, nusiraminnkit. Jie riekai tik, kad Ukraina butu neutrali, kad nato netemptu svao ginklu .. na zinoma yra sanas, kad grybauskaite puls pirma, tada jauciu bus atsakas...tai va, kol laikas suvaldykit savo valdzia...
Aaaaa.... tai čia dėl to viskas 🤣 O tas Dombasa kam? Vertėjo dėl to daryt karą? Niekaip be to negalėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 kovo 2022 - 14:36
QUOTE(Moonte @ 2022 03 03, 14:34)
Ir atsakymas forumo padloms.

O ka reiskia 'padloms', tai zinosim kam ziureti, o kam ne?
Atsakyti