QUOTE(uarda @ 2022 03 03, 13:52)
Aš aišku abejoju, kad ateis. Bet visko gali būti. Dabar konfliktų kiek su rusais LT. fB rase, kad net vaikai persekiojami. Kažkaip panašiai pradžioje UA buvo.
Va pvz.:
"Neseniai į jį kreipėsi jauna baltarusė, kuri buvo užsipulta vien dėl to, kad su savo mažamete dukra kalbėjo rusiškai parduotuvėje. Kalba dar nereiškia pozicijos. Ji pati pabėgėlė. Leiskite paklausti, apie ką ji galėjo kalbėti parduotuvėje su savo penkiamete dukra? Apie Putiną? Karą? Ukrainą? Ne, ji buvo išvadinta necenzūriniais žodžiais, kurių nenoriu pakartoti vien dėl to, kad kalbėjosi rusiškai..."
labai slykstu, tik parodo zmoniu kulturos lygi ir samoniguma... issilies ant vaiku ir jausis didvyriai...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 14:00)
Nėr niekada niekieno muštas</p>
rimtai uzaugo vyras, nei kart nesusimuses? vaiksyteje, paauglysteje? kur jis augo teletabijoje?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 14:14)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72939657" data-time="1646307635"> nustok skiesti porpoganda isgrista... Susitaikykit jau kad nelaimes Ukraina, kalba tik eina apie nuostoliu dydi...Rusijai nei tos Ukrianos nereikia, tik Donbaso ir i Lietuva ji neis, nusiraminnkit. Jie riekai tik, kad Ukraina butu neutrali, kad nato netemptu svao ginklu .. na zinoma yra sanas, kad grybauskaite puls pirma, tada jauciu bus atsakas...tai va, kol laikas suvaldykit savo valdzia...</blockquote> Aaaaa.... tai eča dėl to viskas 🤣 O tas Dombasa kam? Vertėjo dėl to daryt karą? Niekaip be to negalėjo?
paziurek gi siuliau cnn zurnalisto labai aisku pasakojima su parodymais ant zemelapiu kam kas ir del ko...3 min tik, nejau sunku pasidometi kazkuo apart propogandos?
Karo mano nuomone ne del nieko neverta daryti. Bet tai jus gi uz kara, ne as, jus randat priezasciu karui..
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 03, 14:24)
O ka reiskia 'padloms', tai zinosim kam ziureti, o kam ne?

as ir taip paglavojau, galidomu, bet ne man , tai ir neziurejau