Papildyta:
Ale rimtai, tu čia reklama užsiimi
o ka dar prisigalvoti galima????? jei zinai, kad zmona su meiluziu, kas dar gali ivykti blgiau?
Kad jie ne seksu uzsiima, o sachmatais zaidzia?
Nu bendrumo jausmas, na ka as zinau, nu nereikia gi visur visada kartu, nu sikt gal neinat kartu, bet isgyvenat gal ?
Ar bendrumo jausmas yra tik fiziskai visada visur dalyvaujant kartu? Artumo, pasitikejimo jausmas gi visai ne is to gimsta. Is to, kad tu pazysti ta zmogu, kad zinai, kad visada galesi pasiklauti, zinai, kad jis tau nemeluoja, neisduoda. Ir del to kaip tik gali paleisti ji kartais, ne mazas vaikas gi, kad nuolat regejimo lauke butu. Jei jau jum ne beda seksas su kitais zmonem, tai kokia problema ar tai bus kai tu matysi ar kai nematysi? ar malonumo dalis butent ir yra del to, ka dmatot su kitais, ne patys kiti zmones?
Galvoju kaip paaiškint...🤔
Jei tai vakarėlis, aš jokiu būdu nenorėčiau būt be mb, nes mes esam pora, plius tai mūsų bendras laisvalaikis tą kartą per porą mėn., kai turim kur palkti vaikus.
Aš už Beatrych (nebalsavau, bet sergu
), nors irgi nieko blatno, bet man geriausia.
Papildyta:
Amadėja, o jūsų tėvai žino apie jūsų paleistuvystes? Įdomu būtų kaip jų reakcija. Ypač uošvio
Prostės vardą per amžius gautum
Tėvai kaip tėvai. Uošviai išsižadėtų 😂
Nžn: Rūta Mur, Linkytė ir Beatrich.
Nevisai to klausiau, bet idomu, kad dar vis jautiesi su juo pora, sakyciau jus ten jau kaip bendruomene labiau, tribe
. Bet tiek to, tu geriau zinai, tu dalyvauji, man cia daug kas ka rasai, tokie roziniai akiniai atrodo ir debeseliai, gal dar ir pas tave euforija? visai kaip nuo narkotiku ir nematai realybes, nes vadini dalykus ne tai, kas jie yra realybeje, pvz erotinis masazas, tai elementari prostitucija, tik graziau uzvardinta, svingeriavimas tai paleistuvystes....ai nu bet tiek to.
Bet, manau, nelabai ka yra daugiau ta tema pasakyti, nes vis tiek tiesiai i klausimus neatsakineji, o pilstyt ta tema is tuscio i kiaura neidomu. Visi paasilikim prie savo nuomoniu, vertybiu ir gyvenimu, kaip kam kas geriau
Man atrodo tu noretum pabandyt.. klausk normaliai ir atsakys .
pvz vienu metu oral ir vaginal ar abu rankukal