Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ukrainiečių daina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 23:43)
Tai būtų daugumai euforija. Maniškis konkrečiai užsoskraidęs buvo po pirmo karto 🤭kad jį kur🤯🙈</p>

Ale rimtai, tu čia reklama užsiimi biggrin.gif . Už kiekvieną pritrauktą auką kažkokius bonusus gauni?
Atsakyti

lotuliukas.gifo ka dar prisigalvoti galima????? jei zinai, kad zmona su meiluziu, kas dar gali ivykti blgiau? bigsmile.giflotuliukas.gifKad jie ne seksu uzsiima, o sachmatais zaidzia? lotuliukas.gif

Nu bendrumo jausmas, na ka as zinau, nu nereikia gi visur visada kartu, nu sikt gal neinat kartu, bet isgyvenat gal ? lotuliukas.gif

Ar bendrumo jausmas yra tik fiziskai visada visur dalyvaujant kartu? Artumo, pasitikejimo jausmas gi visai ne is to gimsta. Is to, kad tu pazysti ta zmogu, kad zinai, kad visada galesi pasiklauti, zinai, kad jis tau nemeluoja, neisduoda. Ir del to kaip tik gali paleisti ji kartais, ne mazas vaikas gi, kad nuolat regejimo lauke butu. Jei jau jum ne beda seksas su kitais zmonem, tai kokia problema ar tai bus kai tu matysi ar kai nematysi? ar malonumo dalis butent ir yra del to, ka dmatot su kitais, ne patys kiti zmones?

Galvoju kaip paaiškint...🤔

Jei tai vakarėlis, aš jokiu būdu nenorėčiau būt be mb, nes mes esam pora, plius tai mūsų bendras laisvalaikis tą kartą per porą mėn., kai turim kur palkti vaikus. 

Atsakyti
Aš už Beatrych (nebalsavau, bet sergu biggrin.gif ), nors irgi nieko blatno, bet man geriausia.
Papildyta:
Amadėja, o jūsų tėvai žino apie jūsų paleistuvystes? Įdomu būtų kaip jų reakcija biggrin.gif . Ypač uošvio biggrin.gif Prostės vardą per amžius gautum biggrin.gif
Atsakyti

Aš už Beatrych (nebalsavau, bet sergu biggrin.gif), nors irgi nieko blatno, bet man geriausia.
Papildyta:
Amadėja, o jūsų tėvai žino apie jūsų paleistuvystes? Įdomu būtų kaip jų reakcija biggrin.gif. Ypač uošvio biggrin.gifProstės vardą per amžius gautum biggrin.gif

Tėvai kaip tėvai. Uošviai išsižadėtų 😂

Nžn: Rūta Mur, Linkytė ir Beatrich.

Atsakyti
skambinam 1482, baldai1 padvigubins 4u.gif
Atsakyti

skambinam 1482, baldai1 padvigubins 4u.gif

Pirmus kartus nejungė, po to gavosi

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 00:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73046762" data-time="1676753111"><div><p>skambinam 1482, baldai1 padvigubins vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pirmus kartus nejungė, po to gavosi</p>

Kaip suprast, 5 kartus be jokių problemų paskambinau. Et, Linkytė, gale būsim
Atsakyti

Kaip suprast, 5 kartus be jokių problemų paskambinau. Et, Linkytė, gale būsim

Geriau būtų buvus ta Rūta. Bent įdomus originalus pasirodymas.

Atsakyti

O Beatrich labai lieva apranga.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 22:06)
Galvoju kaip paaiškint...🤔</p><p>Jei tai vakarėlis, aš jokiu būdu nenorėčiau būt be mb, nes mes esam pora, plius tai mūsų bendras laisvalaikis tą kartą per porą mėn., kai turim kur palkti vaikus. </p><p></p>

Nevisai to klausiau, bet idomu, kad dar vis jautiesi su juo pora, sakyciau jus ten jau kaip bendruomene labiau, tribe biggrin.gif . Bet tiek to, tu geriau zinai, tu dalyvauji, man cia daug kas ka rasai, tokie roziniai akiniai atrodo ir debeseliai, gal dar ir pas tave euforija? visai kaip nuo narkotiku ir nematai realybes, nes vadini dalykus ne tai, kas jie yra realybeje, pvz erotinis masazas, tai elementari prostitucija, tik graziau uzvardinta, svingeriavimas tai paleistuvystes....ai nu bet tiek to.
Bet, manau, nelabai ka yra daugiau ta tema pasakyti, nes vis tiek tiesiai i klausimus neatsakineji, o pilstyt ta tema is tuscio i kiaura neidomu. Visi paasilikim prie savo nuomoniu, vertybiu ir gyvenimu, kaip kam kas geriau 4u.gif
Atsakyti
Na paziurejau svedijios 3 deltävling. Nieko gero, viskas eina tik blogyn. Renka vidutiniskas daineles jaunimas matyt.
Is geresniu buvo
Melanie Wehbe - For the show
https://www.youtube....h?v=OccgwYNh-eE

Nordman - Släpp alla sorger
https://www.youtube....h?v=xVvJpLobQeA

MB sako, kad pastarosios vokalas prastas.... tai sugadino viska.

Jus LT ziurit... man vienodai ta LT. Estai vengrai ukrainieciai budavo rodo, nuobodu rytu Europa.
Dabar ir vakaru Europa nuobodu darosi
Atsakyti

Nevisai to klausiau, bet idomu, kad dar vis jautiesi su juo pora, sakyciau jus ten jau kaip bendruomene labiau, tribe biggrin.gif. Bet tiek to, tu geriau zinai, tu dalyvauji, man cia daug kas ka rasai, tokie roziniai akiniai atrodo ir debeseliai, gal dar ir pas tave euforija? visai kaip nuo narkotiku ir nematai realybes, nes vadini dalykus ne tai, kas jie yra realybeje, pvz erotinis masazas, tai elementari prostitucija, tik graziau uzvardinta, svingeriavimas tai paleistuvystes....ai nu bet tiek to.
Bet, manau, nelabai ka yra daugiau ta tema pasakyti, nes vis tiek tiesiai i klausimus neatsakineji, o pilstyt ta tema is tuscio i kiaura neidomu. Visi paasilikim prie savo nuomoniu, vertybiu ir gyvenimu, kaip kam kas geriau

Man atrodo tu noretum pabandyt.. klausk normaliai  ir atsakys .

pvz vienu metu oral ir vaginal   ar abu rankukal :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markovka: 19 vasario 2023 - 10:58