Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 21:38)
Kad ir su vaikais. Cia priklauso ne nuo to  2 3 4  gyvena, o kaip jie elgiasi. Buna 2 gyvena vineas galu makaluoja kita pute rodo. Teoriskai ir 4 zmones gali sukurti grazius santykius.
Tik kad 2 padaryti tai pakankiamai sunku, o jau 3 4  tai daug kartu sunkiau

Tai kai rodo per rusiškus filmus tas komunalkes, tai panašiai ir būdavo, manau ir pasidalindavo žmonom ten. Vietoj, nė vakarėlių kažkur organizuot biggrin.gif
Papildyta:
Kaži pas musulmonus gal jau ir šiuolaikiškai, visi vienu metu krušasi, ar dar vis kas nakt pas kitą žmoną vyras eina. Jos ten jaučiuu per seksą viena kitai plaukus nurautų jei kartu dalyvautų, manau biggrin.gif
Atsakyti

Gal kuri zino...
Turejau nedidele operacija (nasru, ne ano galo).
MB sako, kad jei priskirti antibiotikai tai negalima gerti alkoholio. Ar ji teisi?

jei ano galo tai galetum gert

Atsakyti

Gal kuri zino... Turejau nedidele operacija (nasru, ne ano galo). MB sako, kad jei priskirti antibiotikai tai negalima gerti alkoholio. Ar ji teisi?

Nepatartina

Atsakyti

tai aišku savo noru. Jei ne savo, tai jau nusikalstama veika būtų biggrin.gif. Tai ar ne geriau su vuro leidimu meilužį įsitaisyt. Ir akys tada spindėtų, nes dabar gi nespindi, nes meilužio nėra, tik barškintojų ir laižytojų krūva.

O jam kas tada iš to?  

Atsakyti

Amadėja, kiek laiko jūs kartu? Ir iš pat pradžių kai pradėjot draugauti norėjosi ir svingeriaut, ar tik kai aistra išblėso?
Papildyta:
teisi biggrin.gif

Fantazijos buvo iš pat pradžių, o realiai dagyvent reikėjo.

Aš jam iškart davus buvau leidimą tam tiktose situacijose su kita moterimi, bet taip ir nepasinaudojo tada. 

Tai ir dabar... viena iš mūsų draugių su kolege daro 4 ranku ero masažus. Jam tikrai padarytų ir net be mokesčio, o tas nenori :D 

Neįdomu jam 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 20:02)
O jam kas tada iš to?  

Laiminga zmona? bigsmile.gif
Atsakyti

Kad ir su vaikais. Cia priklauso ne nuo to 2 3 4 gyvena, o kaip jie elgiasi. Buna 2 gyvena vineas galu makaluoja kita pute rodo. Teoriskai ir 4 zmones gali sukurti grazius santykius.
Tik kad 2 padaryti tai pakankiamai sunku, o jau 3 4 tai daug kartu sunkiau

Aš dar įsivaizduoju 3: 2 vyrai ir 1 moteris, bet 2 moterys....ojjjjj

Atsakyti

330191762_494325456232787_23913546789507

Atsakyti

Laiminga zmona? bigsmile.gif
Bet tada ar bus tas bendrumo ir artumo jausmas klausimas? 

Kartu daug įdomiau.

Aš tada visiškai atsipalaiduoti galiu, nes saugu nes žinau, kad nebus tada jokių nesąmonių (neprisigalvos kažko ir pnš).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 vasario 2023 - 20:43
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 20:15)
<viena iš mūsų draugių su kolege daro 4 ranku ero masažus. Jam tikrai padarytų ir net be mokesčio, o tas nenori biggrin.gif </p><p>Neįdomu jam 😁</p>

Gal bijo 😆
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 20:40)
<vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Bet tada ar bus tas bendrumo ir artumo jausmas klausimas? 
<p>Kartu daug įdomiau.</p>
<p>Aš tada visiškai atsipalaiduoti galiu, nes saugu nes žinau, kad nebus tada jokių nesąmonių (neprisigalvos kažko ir pnš).</p>

Bliamba amadeja, gal tu čia ieskai sving partnerio?
Į reklamą uznesa... Na taip pastoviai kalbėti. Koks tikslas?
Atsakyti

Gal bijo 😆
Papildyta:
Bliamba amadeja, gal tu čia ieskai sving partnerio?
Į reklamą uznesa... Na taip pastoviai kalbėti. Koks tikslas?

O ko ten galima bijot?

Atsakyti

Eurovizijos atranką žiūrėsit?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 vasario 2023 - 20:58