Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O del savo vyro, tai esu rami, nebijociau tokiu draugiu tureti ta prasme, gal tik paprasciausiai mazai ka turetumem bendro bendrauti, nes visai skiriasi poziuriai i gyvenima. Manau tokios moterys atsirenka vyrus, mato, kurie pasiruosia tokiem nuotykiam ir kurie ne.
Buvo musu draugu rate tokia viena gal nimfomanija jai ar kas nes, turejo vaikina, bet paskui su laiku praktiskai su visais jo draugais ir nedraugais permiegojo, bet su vienisais, ir tikrai nei vieno neprievartavo, jie patys su dziaugsmu sutiko biggrin.gifPaskui jie issiskyre, bet dar kuri laika gyveno kartu ir seksu uzsiiminejo biggrin.gifbiggrin.gifo paskui ji is vis isvyko is Airijos. Bet ji toks labai saltas zmogus buvo, neisivaizduoju ar ji is vis pamilti kazka sugebetu, maloni, faina, grazi, ir charakteris toks visai nieko, bendraudavom, bet jautesi toks stangdantis vidinis saltis is jos akiu, kaip atrodo gyvate butu, sildosi kitu meileje.

Aš niekad nesikabinėju prie vyrų niekur. 

Tai niekam nereiktų baimintis tikrai 🙂

Ir gyvenime neatrodau kažkaip provokuojančiai, kad jiems bent kokia mintis kiltų 🙂

Atsakyti

Man tai jau dabar gaila tos Amadėjos, suvarėm juodai. O ji greičiausia turi bėdų. Reiktų pas gerą psichologą pavaikščiot. Ir gyvenimą susitvarkyt. Jei vyras negali be svingeriavimų, mest po velnių tokį diedą. Kam vaikus traumuoti tokiuose santykiuose gyvenant. Suprantu kai žmonės neturi vaikų, svingeriaukit per visus galus, bet kai vaikų yra, nu reiktų kažkaip užbaigt tas nesąmones.

Nieko čia baisaus jūsų reakcijos. 

Normalios normalių žmonių

Kitokios vargu ar būti gali. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 16:43)
Aš niekad nesikabinėju prie vyrų niekur. </p><p>Tai niekam nereiktų baimintis tikrai 🙂

Ir gyvenime neatrodau kažkaip provokuojančiai, kad jiems bent kokia mintis kiltų 🙂

Cia jau taip tave papaishe, kad jei atsisedi kompanijoje tarp vyru, tai vienam ranka ant leshkos kitam ranka uzh klyno.

Va mano ex tokia doruole, pashneketu priesh koki 30 metu kad kiekviena moteris kuris turejo daugiau nei viena vyra tai kale, smukus, paskutine rushis... O va kokius fintus ishraite international mastu.

Viskas kur kas sudetingiau.

Va dorovingoji Ubuntienes nesuvokia, kad vyrui reikia duoti. Ishtisai ant liezhuvo "skirybos skirybios". Kitos prisigyre kiek ten ishsilakste savo laiku...
Cia mes apie leikrodzius, laika diskutuojam ar ka?
Atsakyti

Aš jau seniai rašiau, kad man lb gaila Amadėjos. Vyras čia, manau, ne prie ko. Nes ji pati rašo metu metais apie tai. Akivaizdu, kad šitą tema jai aktuali. Ir manau jau su pirmu vyrų buvo kažkas panasaus, tik gal jam tie dalykai buvo nepriimtini, todėl matomai ir buvo agresyvus (jokių būdu tokio jo elgesio nepateisinu, bet yra visokių vyrų). Na ir aišku, čia girdim tik vieną pusę. Jokių išvadų padaryti neįmanoma. Ir dar man nlb panašu, kad čia tik vien svingiriavimas. "Jeigu kalbėtume abstrakčiai, galėtų pasirodyti, kad žmogus, kuris yra linkęs į vojerizmą, ir ekshibicionistas, yra du tiesiog vienas kitam sutverti individai – vienam patinka žiūrėti, o kitas mėgsta, kai jį stebi. Kai kurie teoretikai tvirtina, kad suaugusio žmogaus lytiniams nukrypimams iš dalies įtaką daro nelaimingos vaikystės patirtys ir nedarnūs santykiai šeimoje. Kiti teigia, kad nukrypimų atsiranda dėl nestandartinio testosterono kiekio, dėmesio trūkumo ir hiperaktyvumo sutrikimų ar galvos traumų. Tačiau tikėtina, jog šiais atvejais persipina įvairios biologinės, psichologinės, visuomeninės ir kitokios priežastys"
Man nėra kažkokio kaifo būt stebimai, bet ir netrikdo, nes aš dėmesio nekreipiu, o pastebėti tik vyrą patinka ar šiaip ką įdomesnio, pvz.BDSM pasirodymą ar ero, kokį pilvo šokį. Kai vyrui ero masažą darė irgi įdomu buvo, nes smalsu kaip daro. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 vasario 2023 - 17:16
QUOTE(markovka @ 2023 02 19, 16:21)
<
</blockquote>
<p>geriau,jau kai pasisako kad homosekas nei kad uzslepta forma .  Nu pvz tas seimo narys  irgi nesigyre  ,o mama sake /kad klaida ,nesusipratimas</p>
<p>nu ir ne kiekvieni giriasi ,net gi meluoja  ,vaidina padorius  zmones  ,bet matancius visus kur kas nueina  i sona kiek kartu ir t.t</p>

Nei geriau, nei blogiau. Nuo kiekvieno žmogaus priklauso. Visi skirtingi. Kas vienam geriau, kitam gali būti tragedija. Nereikia niveliuoti...
Nesupratau. Pedofilas mamai turėtų pasakyti kas jis yra?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 19:07)
Man nėra kažkokio kaifo būt stebimai, bet ir netrikdo, nes aš dėmesio nekreikiu, o pastebėti tik vyrą patinka ar šiaip ką įdomesnio, pvz.BDSM pasirodymą ar ero, kokį pilvo šokį. Kai vyrui ero masažą darė irgi įdomu buvo, nes smalsu kaip daro. </p><p></p>

Nu galvoju, gal ir įdomu būtų nueit pasižiūrėt kaip ten viskas vyksta biggrin.gif . Bet su sąlygą, kad nusirengt nereiktų ir manęs niekas neliestų biggrin.gif , mano diedo irgi biggrin.gif . Taip galima biggrin.gif ?
Atsakyti

Iš savo aplinkos kiek pažįstu, kiek bendraujame tai dauguma normalių. Pas kitus gali būti ir kitaip.
O kaip patikrinti? Užduoti konkretu klausimą? Ir jie nuoširdžiai atsakys? 😀

Neatsakys, nes liks nesuprasti. 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 02 19, 19:08)
Nei geriau, nei blogiau. Nuo kiekvieno žmogaus priklauso. Visi skirtingi. Kas vienam geriau, kitam gali būti tragedija. Nereikia niveliuoti...

Tai gal pasakojasi kiti savo mamoms apie savo daromus nusikaltimus biggrin.gif . Nemanau, kad mana ten kažką įtarę ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 19, 17:11)
Nu galvoju, gal ir įdomu būtų nueit pasižiūrėt kaip ten viskas vyksta biggrin.gif . Bet su sąlygą, kad nusirengt nereiktų ir manęs niekas neliestų biggrin.gif , mano diedo irgi biggrin.gif . Taip galima biggrin.gif ?

[QUOTE]

Tai isijunk TV ir ziurek pilna kanalu ant satelito, susimokek kelis eurus prenumeratos. Nepatiks perjungsi kanala, niekas nelies
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 16:58)
<Nieko čia baisaus jūsų reakcijos. </p><p>Normalios normalių žmonių</p><p> Kitokios vargu ar būti gali. </p>

O kodėl metu metais rašai apie tai kur reaguojama neigiamai? Nėra kažkokių grupių, bendraminčių, kur diskutuojama apie tave dominančias temas? Kodėl tau ten neįdomu. Ar ten jau visi visus pažįsta? Kodėl tu čia rašai? Koks tikslas? Ar čia bandai surasti sau partnerį (gi paštininke rašė, kad jai dėl abrakadabros daug rase į az), tau irgi rašo? Tau patinka bet koks dėmesys? Svarbu jis būtų?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 17:13)
<pNeatsakys, nes liks nesuprasti. </p><p></p>

Tai aišku, kad neatsakys. Čia arbūzas naivus, klausimus užduoda vaikiškus...
Atsakyti

Nu galvoju, gal ir įdomu būtų nueit pasižiūrėt kaip ten viskas vyksta biggrin.gif. Bet su sąlygą, kad nusirengt nereiktų ir manęs niekas neliestų biggrin.gif, mano diedo irgi biggrin.gif. Taip galima biggrin.gif?

Galvoju net 🤔

Žinau kur galima, bet bijau, kad reiktų apsimest, kad domitės 🙈

O ir kiti vyrai visada gali bandyti paliesti ir vyrus ten...būna pati šeimininkė biškį išrenginėja. 

Tai nežinau....

Atsakyti

Tai mama turetu zinot ...   

o kaip tampa pedofilu?

Atsakyti