QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 16:43)
Aš niekad nesikabinėju prie vyrų niekur. </p><p>Tai niekam nereiktų baimintis tikrai 🙂
Ir gyvenime neatrodau kažkaip provokuojančiai, kad jiems bent kokia mintis kiltų 🙂</p>
Na as gi ne aie tave, o bendrai apie visas moteris, man nesvarbu lystu/nelystu, as savo vyru pasitikiu, nemanau, kad normaliam sveikam vyrui neiseitu apsiginti nuo moters

, tikrai nieks neispirevartaus, jei nenores, o jei uzsinores, tai tokia moteris tik paslauga padarys isaiskinusi toki dalyka, man tada ir nereiktu tokio vyro

Vyro gebejimas susisvaldyti yra vienas is patraukliausiu vyro bruozu.
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2023 02 19, 16:21)
<p>geriau,jau kai pasisako kad homosekas nei kad uzslepta forma . Nu pvz tas seimo narys irgi nesigyre ,o mama sake /kad klaida ,nesusipratimas</p>
<p>nu ir ne kiekvieni giriasi ,net gi meluoja ,vaidina padorius zmones ,bet matancius visus kur kas nueina i sona kiek kartu ir t.t</p>
O kam? kam kitiem tai zinoti? Man visiskai vienodai, kokios kitu zmoniu orientacijos,kol jos neprasilenkia su istatymais, manes tiesiogiai tai niekaip nelelicia. Kad ir su dinozaurais lai miega, man kas?

Bet zinoma matosi ir jauciasi tokie zmones dazniausiai, bet visiskai niekaip manes neitakoja bendravimas darbas su jais. Draugu tokiu neturiu ir netureciau, nes nebendraminciai tik tiek. Lai gyvena, kaip zmones nori.
Man atvirksciai tas skelbimasis kazkoks pats iskrypes, nu nejau kas pvz atejes i nauja darba is heteroksualu sako, o man paitnka pvz moterys ar vyrai, nu keistai skambetu ar ne?
Lovos reikalai lai lieke lovose, ar jei norisi draugu aptarime, o ne viesai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 19, 17:11)
Nu galvoju, gal ir įdomu būtų nueit pasižiūrėt kaip ten viskas vyksta

. Bet su sąlygą, kad nusirengt nereiktų ir manęs niekas neliestų

, mano diedo irgi

. Taip galima

?
o vargeli, o kam?

fui
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 19, 18:03)
Taip. Na ir koks skirtumas, kad tokiu dalyku nesiekiau, koks skirtumas kas del to nekaltas ar kaltas...
Niekam tas neidomu
nu jo vis ne pats kalts del visko, o kas vare su kitom miegoti, kai issikyrei?
Galejai likti celibate likusi gyvenima, tyras ir doras, ar bent jau laukti tos isskirtines...o kaip nus*kurvinai

sakau tu be sekso negali gyventi
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2023 02 19, 19:17)
O pedo dazniausia tampa ,kai pati tvirkina vaikystej
kokia cia dabar nesamone parasei