Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 13:12)
Nežinau. Būtų sunku. </p><p></p><p>Man l.patinka kaip yra dabar smile.gif</p>

Ilgainiui ir tai tau nebepatiks biggrin.gif Tokie santykiai išsikvėpia
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73047193" data-time="1676891290"><div><p>Ir tada tu su juo permiegojai ir susukai zubus vartotojo įkelta nuotraukaTai tas ir pradėjo trankyti durimis bei bėgioti naktimis paguodos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nesusukau. Aš labai pakanti, bet ilgainiui tapo bėda.</p>

Bet kadangi reikejo begti is nezmoniskos biednystos, gerianciu tevu ir gašlių ateinančių dėdžių, tai likai su netinkamu vyru ir sugadinai jam gyvenima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 13:19
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 13:15)
>Nesusukau. Aš labai pakanti, bet ilgainiui tapo bėda.</p>

Bėda, kai kas nors miršta, sumuša iki invalidumo ar pan. Tu bėdų nežinai. Nemoki su vyrais ir tiek. Niekada nerasi idealaus. Galiausiai viena liksi.
Atsakyti

Uz šiltą kampą atsiduoti vyrui, kuris nepatenkina? As nekalbu apie swingus. Jus gi su dabartiniu ten ir susipazinot, kaip esi rašius .. anksciau...daug anksciau..dabar tik kazko tu pakeitei giesmelę.

Ten nelabai svingai buvo, bet į tą puse.

Aš jį myliu. Jis nėr tobulas, bet ir aš nesu.  

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73047199" data-time="1676891679"><div><p>Uz šiltą kampą atsiduoti vyrui, kuris nepatenkina? As nekalbu apie swingus. Jus gi su dabartiniu ten ir susipazinot, kaip esi rašius .. anksciau...daug anksciau..dabar tik kazko tu pakeitei giesmelę.</p></div></blockquote><p>Ten nelabai svingai buvo, bet į tą puse.
</p><p></p><p>Aš jį myliu. Jis nėr tobulas, bet ir aš nesu.  </p>

Kaip dar bandysi išsivartyti?

Gi rasiau - ₩parasyk savo buvusi niką ir labai lengvai, visi kas nores, ras tavo raštus.
Atsakyti

Bet kadangi reikejo begti is nezmoniskos biednystos, gerianciu tevu ir gašlių ateinančių dėdžių, tai likai su netinkamu vyru ir sugadinai jam gyvenima?
Tai dabar gal irgi aš sugadinau jam gyvenimą, kad vis reik nuo šeimos lakstyt? 

Ir verkt visiems kaip jam su moterimis nesiseka 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 vasario 2023 - 13:27

Kaip dar bandysi išsivartyti?

Gi rasiau - ₩parasyk savo buvusi niką ir labai lengvai, visi kas nores, ras tavo raštus.

Ne at si me nu kuriuo tai rašiau. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 14:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73047208" data-time="1676892239"><div><p>Kaip dar bandysi išsivartyti?

Gi rasiau - ₩parasyk savo buvusi niką ir labai lengvai, visi kas nores, ras tavo raštus.</p></div></blockquote><p>Ne at si me nu kuriuo tai rašiau. </p>

Tu pusprote? As visus savo nikus atsimenu, kuriais ateidavqu, kai uzbanindavo. O gal tau labai patigu parasyti 'ne at si me nu"?
Ar nebuvo tavo nikas labai panasus I dabartini plius dar skaiciai 123?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 14:26)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73047203" data-time="1676891867"> Bet kadangi reikejo begti is nezmoniskos biednystos, gerianciu tevu ir gašlių ateinančių dėdžių, tai likai su netinkamu vyru ir sugadinai jam gyvenima?</blockquote> Tai dabar gal irgi aš sugadinau jam gyvenimą, kad vis reik nuo šeimos lakstyt? 
<p>Ir verkt visiems kaip jam su moterimis nesiseka 😂</p>

O is kur tu zinai, kad jis taip kalba? Pas bendrus drsugus irgi klausineji apie ji? Šniukštinėji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 13:33
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 12:55)
Aš tik žaislą esu pasiūlius, bet tas nė per kur</p>

as ir nesutikciau, bet snekejau ne apie tave , o bendrai, nes nei vieno cia nepazystu ir nezinau kas kaip is tikruju gyvena, gal ti irgi cia tik fantazijas rasai savo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 12:58)
Aš gi esu rašiusi, kad nemėgstu arba arba biggrin.gif</p>

tai vienu zodziu geriau bedautum, nei nors karta i menesi skaniai pavalgytum? sakai pripranti prie sudo, tai geriau neatprasti ir del vienos dienos nesinervuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(markovka @ 2023 02 20, 13:07)
nu va matai ir ne tik toj vargsej gimtinej yra tokiu  moteru  lotuliukas.gif  

cia Lietuvoje veiksmas vyko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na bet aisku, akdvisur visko yra, kam akivaizdzius dalykus rasineti?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 13:15)
Nesusukau. Aš labai pakanti, bet ilgainiui tapo bėda.</p>

tai permiegojai su vyru ne karta iki vestuviu, buvo sudas, bet tu kentejai, nieko nesakei jam? blink.gif ir dar vis tiek istekejai? jis tau pirmas buvo?
Atsakyti

Ne at si me nu kuriuo tai rašiau. 

Nerasyk ,tegu iesko savo koncpektuose 

isivaizduojat ,Baidenas i Ukraina nuvaziavo ,neissigando

Atsakyti

Ruskiai sumanytų jį bombint, gi iškart karas gi chuilostanui.

Atsakyti
vakar danguje mačiau net 4 kažką, tipo palydovus ar pan.
paprastai būdavo vienas
Atsakyti