Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Cia idomus momentas. Paziurejau ka rusai rasho... Rasho, kad Putinas palaimino Bideno vizita leido jam atvykti.

Viskas darosi panashu i istorija, kaip Gorbaciovas reformavo ir gyne SSSR. Kol demontavo ir veliava nuleido. Ir viskas taip netycia...

Rusija demontuojama konkreciai, cia jau esminis momentas ivyko. Panashu, kad Kinija shi kara gali pralaimeti... Nors dar anksti spresti, ten gal irgi ne kvailiai, mato kas vyksta, tures sausumos siena su NATO, Taivanis nerupes

O ką dar jie gali rašyt :)

Nors, nenustebčiau ir, kad vizitas suderintas.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 16:28)
aaa as jau nebeseku niekieno ten grasinimu ar aiskinimusi, bus kaip bus mazia mes ka itakojam vis tiek, nebent galim sviesesnes mintis kurti.

Iš kur toks staiga fatališkumas? blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 17:33)
Prachinam zapachnula biggrin.gif

Kuo pakvipo? Tokio zodzio rusu kalboje nera, koki parasei.Tu rusiškai moki?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 17:54)
Būtinai rašyk, kaip jis?

Padėsi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:01)
Kuo pakvipo? Tokio zodzio rusu kalboje nera, koki parasei.Tu rusiškai moki?

Хиросимом запачнула, Бурбанти, хиросимом unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 17:07
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 17:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73047268" data-time="1676903910"><div><p>Cia idomus momentas. Paziurejau ka rusai rasho... Rasho, kad Putinas palaimino Bideno vizita leido jam atvykti.

Viskas darosi panashu i istorija, kaip Gorbaciovas reformavo ir gyne SSSR. Kol demontavo ir veliava nuleido. Ir viskas taip netycia...

Rusija demontuojama konkreciai, cia jau esminis momentas ivyko. Panashu, kad Kinija shi kara gali pralaimeti... Nors dar anksti spresti, ten gal irgi ne kvailiai, mato kas vyksta, tures sausumos siena su NATO, Taivanis nerupes</p></div></blockquote><p>O ką dar jie gali rašyt smile.gif</p><p></p><p>Nors, nenustebčiau ir, kad vizitas suderintas.</p>

Paprasciausiai greiciausiai nera Ukrainoje taip baasu, kaip jums delfis sako biggrin.gif Amerikonas niekada nekis savo mosies, kur jam ją gali nurauti.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:04)
Tokio ir nerašiau, Burbanti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vel gliučinsi šiandien? Kas dabar nenusisekė gyvenime?
. Ablavuke, "Žariemom" (prikepusiu) pakvipo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 17:09
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:05)
Ablavuke, "Žariemom" (prikepusiu) pakvipo.

Kuo? Viskas, žinok, labai šviežia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 17:10
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:09)
Kuo? Viskas, žinok, labai šviežia bus mirksiukas.gif

Cia as tave, dūra, pataisiau. Nemoki rasyti posakiu UŽSIENIO biggrin.gif kalba - isvis nerasyk tada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 17:14
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:05)
Paprasciausiai greiciausiai nera Ukrainoje taip baasu, kaip jums delfis sako  biggrin.gif  Amerikonas niekada nekis savo mosies, kur jam ją gali nurauti.

Tai aišku, taip tau Skabejeva sakė. Ir kuo tu nuo Lutukės skyriesi? Tik jai jau signalas duotas pritilt, tu tu dar draskaisi biggrin.gif

Matai, Ukraina didelė...

Ir taip, šiandien žuvo šeima su dviem vaikais ir atsitiktinė moteris.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:16)
Tai aišku, taip tau Skabejeva sakė. Ir kuo tu nuo Lutukės skyriesi? Tik jai jau signalas duotas pritilt, tu tu dar draskaisi biggrin.gif

Matai, Ukraina didelė...

Ir taip, šiandien žuvo šeima su dviem vaikais ir atsitiktinė moteris.

Tu visiška proto invalidė biggrin.gif . As ne apie politika rasau, o apie senus liaudies posakius biggrin.gif .
Atsakyti

Iš kur toks staiga fatališkumas? blink.gifblink.gifbiggrin.gif

Nusprende ,kad ji per maza ka nors pakeisti ,Ir aplamai dar ateis aiskintis i namus  ...  prinrs purvo,reikes grindis plaut .Dar ko uzsimanys ..nu geriau negvildent tos temos

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:13)
Cia as tave, dūra, pataisiau. Nemoki rasyti posakiu UŽSIENIO  biggrin.gif  kalba - isvis nerasyk tada

O kodėl tu mane vis taisai ir taisai (t.y. savo žinutese man) - nuo tavo vyro ir jo meilužės bei kūdikio istorijos - tiesiog perrašinėji savo žinutes. Man tai tikrai negaila - o tau savo laiko ar negaila, Burbe biggrin.gif Juk tai tik kažkoks SM forumas, juk tu tik kažkoks jo personažas...

Aš tai neperrašinėju. Ir personažu nesu. Kaip ir visur.

O tu tai personažas. Maža to - to personažo Alma Mater.

Kurio niekas tokiu nepripažįsta.

Gal todėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 17:26
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:23)
O kodėl tu mane vis taisai ir taisai (t.y. savo žinutese man)  - nuo tavo vyro ir jo meilužės bei kūdikio istorijos - tiesiog perrašinėji savo žinutes. Man tai tikrai negaila - o tau savo laiko ar negaila, Burbe biggrin.gif Juk tai tik kažkoks SM forumas, juk tu tik kažkoks jo personažas...

Aš tai neperrašinėju. Ir personažu nesu. Kaip ir visur.

O tu tai personažas. Maža to - to personažo Alma Mater.

Kurio niekas tokiu nepripažįsta.

Gal todėl?

Taisayti tave burina nes apsisaukei rasytoja, o rasai, kaip penktokė biggrin.gif

As visada buvau personazas, nes gyvenimas teka savo sraunia vaga. Tau cia yra gyvenimas, nes seip nuobodu tau ne mamkose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 17:38