Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 14:58)
As apsalus cia is vienos mokyklos etikos pamokos apklausu...

vartotojo įkelta nuotrauka

Iš kur šį feiką paėmei: vadovėlis, kita mokymo priemonė - na, man pilną to teksto bibliografinį aprašą prašom.

Tai, kaip matau, Kremliaus strategija po Putino kalbos vakar pasikeitė: dabar per detales nesąmones skleisit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 22, 12:15)
Atsirado siuntinys

Oi, kaip gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2023 - 15:41

Sakai?
Kiek lietuviuu pasikeite tautybe i zhydu ir emigravo i Izraeli Brezhnevo laikais?

Tai taip ir tapatybę "pasikeist" galima tada, bet nuo to kitu žmogumi netampi. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 16:28)
Nieks ir nesako, statybininke. Tu apskritai suvoki, kas yra kultūra? Kultūra gyva, kol ji reflektuojama, nes ji nėra statiška. Ir paveldas turi būti reflektuojamas, nes tik tada jis bus gyvas.

Tu gi cia aiskini apie uzgaveliu zyduku teises ir kaip tai izeidzia zydus biggrin.gif biggrin.gif
Per daug laisvo laiko turi. Butum uztektinai uzimta, tai tokiomis nesamonemis tavo galva nebutu uzkista.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 22, 15:48)
Tau gi Anglijos įstatymai neuždraus jokių švenčių švęsti, ko čia triedi?

Kaip noriu, taip ir triedziu, neuzdrausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 22, 16:09)
Na aishku kazkoki dodkumenta sufalsifikuodavo, tais laikais uzh pinigus viskas buvo imanoma. Dabar - irgi tik jau daugiau kompu tai sunkiau

Tu teisi, Idomučia nusišneka...eilini karta.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 16:11)
cia dabar as tik uzmaciau kas per baisumas cia anuko tevelis Landsbergiu gimine kokias vaikam stovyklas kuria, kuriu metu va tokie filmukai kuriami  blink.gif  blink.gif  blink.gif nu kas per iskrypusi ta gimine...
ir nuoroda i sia stovykla ir si filmuka vaiku VADOVELIUOSE doh.gif

https://www.youtube....minykoAtostogos

Oho!!! Vadoveliuose.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:17)
Tu gi cia aiskini apie uzgaveliu zyduku teises ir kaip tai izeidzia zydus  biggrin.gif  biggrin.gif
Per daug laisvo laiko turi. Butum uztektinai uzimta, tai tokiomis nesamonemis tavo galva nebutu uzkista.

Rimtai: kokiom nesąmonėm, Burbe, neva sauganti lietuvių kultūros paveldą? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:17)

O gal tiesiog ne toj aplinkoj esu, ne tas knygas skaitau, ne tuose renginiuose būnu, JK Šikučių kaimo menininke? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2023 - 16:24
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 17:24)
Rimtai: kokiom nesąmonėm, Burbe, neva sauganti lietuvių kultūros paveldą? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O gal tiesiog ne toj aplinkoj esu, ne tas knygas skaitau, ne tuose renginiuose būnu, JK Šikučių kaimo menininke? biggrin.gif

Nu dą betrūko, kad trečią kartą dar atsakyrum I vienă ir tą patį mano postą.

Su paveldu tu tiek susijusi ir tiek I jį isijautusi, kiek aš į kiaulių rūšių nagrinėjimą.
Gerai visi atsimename su kokiu uzsidegimu pulled Gustuko kavinę savo metu. Dabar su lietuvos paveldu ta pati darai. Ir vel busi neteisi gi, ir vel apsijuoksi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:32)
Nu dą betrūko, kad trečią kartą dar atsakyrum I vienă ir tą patį mano postą.

Su paveldu tu tiek susijusi ir tiek I jį isijautusi, kiek aš į kiaulių rūšių nagrinėjimą.
Gerai visi atsimename su kokiu uzsidegimu pulled Gustuko kavinę savo metu. Dabar su lietuvos paveldu ta pati darai. Ir vel busi neteisi gi, ir vel apsijuoksi.

O, gerai, kad priminei. Gali viską, ką parašiau, siųsti jiems ir į teismą dėl kavinės, į kurią tokie laiptai buvo nuotraukoj biggrin.gif Leidžiu, JK socialine darbuotoja... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:32)
Dabar su lietuvos paveldu ta pati darai. Ir vel busi neteisi gi, ir vel apsijuoksi.

Rimtai, o ką aš darau su Lietuvos paveldu, sakydama, kad jį reikia reflektuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2023 - 16:42
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 22, 16:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73048093" data-time="1677070004"><div><p>Sakai?
Kiek lietuviuu pasikeite tautybe i zhydu ir emigravo i Izraeli Brezhnevo laikais?</p></div></blockquote><p>Tai taip ir tapatybę "pasikeist" galima tada, bet nuo to kitu žmogumi netampi. </p>

Kaip tai netampi?
Isigyji zhydishka tautybe, galejai ishtrukti ish SSSR, ne tik kitu zhmogumi, bet aplamai zhmogumi galima buvo pasijusti.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 16:39)

neaishku ar ta daryti tikslinga. Va rusai gilinasi i pavelda ir matot kuo tai baigias. Gal geriau jie butu pamirshe savo pavelda ir zhiuretu i ateiti, o ne bandytu reflektuot praeiti
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 17:39)
O, gerai, kad priminei. Gali viską, ką parašiau, siųsti jiems ir  į teismą dėl kavinės, į kurią tokie laiptai buvo nuotraukoj  biggrin.gif  Leidžiu, JK socialine darbuotoja... biggrin.gif
Papildyta:

As gi ne tu - хyйнёй не занимаюсь
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:56)
As gi ne tu -  хyйнёй не занимаюсь

O tai ko grasini jau ne pirmą kartą? Ir dar ten ta kavine prisidengdama?

Žinau, nori draugiškų santykių.

Na, pabandykim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2023 - 16:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 22, 17:44)

Isigyji zhydishka tautybe, galejai ishtrukti ish SSSR, ne tik kitu zhmogu

Ka tu cia durnini personazus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 16:59)
Ka tu cia durnini personazus.

Tuo metu kai tie dalykai vyko buvai dar nesubrendus... ishvaziavo zhmones pasidare tvarkingus popierius
Atsakyti

Iš kur šį feiką paėmei: vadovėlis, kita mokymo priemonė - na, man pilną to teksto bibliografinį aprašą prašom.

Tai, kaip matau, Kremliaus strategija po Putino kalbos vakar pasikeitė: dabar per detales nesąmones skleisit biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Oi, kaip gerai 4u.gif

Jėzau kaip tau tas kremlius visur vaidenasi, gydykis rimtai, jaučių pratrystum ir tai kremlių kaltintum  :D

cia vieningu tevu fb grupėje paskelbta ne dabar, anksčiau. Aš tik dabar pamačiau. Buvau šokiruota.

Tiek Landsbergio aferom, taip ilyst į vadovėlį su savo bizniu, tiek nuo filmų kuriamų baisumus ir iškrypimų grudamų vaikam į galvas. Tiek nuo tu klausimų etikos pamokoje. Jie ką iš vis nori, kad lietuviai išsižudytu paaugliai, prisižiūrėjau tokiu filmuku tokiu anketų pripildę ...???? :unsure:​ .

Atsakyti